Artikel-ID : 00252506 / Sidst ændret : 09-10-2020

Sound Organizer Ver.1.6.03

Kontroller de vigtigste ændringer, der er nævnt nedenfor, før du gennemfører opdateringen.

Vigtige bemærkninger

VIGTIGT: Bemærk, at når opdateringen er installeret, kan du ikke vende tilbage til den tidligere version.

• Internetforbindelse og IP-adresse

Brugerdata så som IP-adresse eller enhedsdetaljer bruges når produktet er forbundet med internettet i forbindelse med softwareopdatering eller tredjepartstjenester.
      Hvad angår softwareopdateringer, så bliver disse brugerdata muligvis sendt til vores opdateringsserver for at give dig den rigtige softwareopdatering til din enhed.
      Hvis du ikke ønsker at udlevere sådanne data, så skal du lade være med at slå din trådløse internetfunktion til eller indsætte kabel for at forbinde til internettet.

Du kan downloade systemsoftwaren (firmware) til Sound Organizer version 1.6.03 efter at have erklæret dig enig i bemærkningerne ovenfor.