Artikel-ID : 00251415 / Sidst ændret : 16-03-2021

Ophør af Photo Sharing Plus på TV'er fra Sony uden Android fra 2016 - 2020

På grund af et fald i popularitet og brugere har Sony besluttet at stoppe Photo Sharing Plus. Tjeneste- og Photo Sharing Plus-ikonet vil blive fjernet fra alle TV'er fra Sony uden Android fra 2016 - 2020 efter december 2020.

Hvis du stadig vil vise dine billeder fra din mobilenhed, anbefaler vi, at du bruger funktionen Skærmspejling.

Vi takker for forståelsen og beklager den ulejlighed, dette måtte medføre.