Artikel-ID : 00250426 / Sidst ændret : 08-09-2020

Midlertidig afbrydelse af firmwareopdatering v6.0152 til XH90- og XH92-serien – 4. september 2020

Ved frigivelse af firmwareopdateringer holder Sony altid et vågent øje med udrulningen for at sikre, at vores kunder får en jævn og tilfredsstillende oplevelse.

Den 12. august 2020 udgav Sony firmwarepakken v6.0152 til XH90- og XH92-serien. Desværre har vores tekniske team opdaget, at indstilling af DVB-S-satellit er forringet , hvis du har opdateret dit TV til version v6.0152 og har foretaget en nulstilling af fabriksindstillingerne siden august-opdateringen.

Hvis du oplever problemer med indstilling af satellit, kan du besøge vores guide til indstilling af satellit eller se denne video:

Hvis du stadig ikke kan indstille, bedes du kontakte os.

Har du opdateret til V6.0152 og har ikke udført en fabriksnulstilling?

Sony anbefaler, at du ikke foretager en fabriksnulstilling, før vi har frigivet en softwarerettelse i den nærmeste fremtid. Når firmwareopdateringen er blevet rettet, ophæves afbrydelsen.

Den anbefalede måde at modtage denne opdatering på er ved at sikre, at indstillingen Automatic Software Download (Automatisk download af software) på TV'et er sat til ON (Aktiveret). Dit TV bør i så fald modtage opdateringen automatisk i de kommende uger.

I mellemtiden takker vi dig for din forståelse og beklager ulejligheden.

Er du usikker på, hvilken TV-serie din model tilhører? Her er et par eksempler:

• KD-65ZD9
    • KD-75XE9405
    • KD-43XF8096