Artikel-ID : 00250426 / Sidst ændret : 07-12-2020

Problem med indstilling af satellit for XH90- og XH92-serien

Ved frigivelse af firmwareopdateringer holder Sony altid et vågent øje med udrulningen for at sikre, at vores kunder får en jævn og tilfredsstillende oplevelse.

Den 12. august 2020 udgav Sony en firmwarepakke til XH90- og XH92-serien. Desværre har vores tekniske team opdaget, at indstilling af DVB-S-satellit er blevet forringet, hvis du har opdateret dit TV og har udført en fabriksnulstilling af data efter august-opdateringen. Sony har udgivet en opfølgende firmwarepakke siden da.

Hvis du oplever problemer med indstilling af satellit, kan du besøge vores guide til indstilling af satellit eller se denne video:

Hvis du stadig ikke kan indstille, bedes du kontakte os.

Har du opdateret til v6.0384 og har du ikke udført en fabriksnulstilling?

Sony anbefaler, at du ikke udfører en fabriksnulstilling, før du har opdateret til den nyeste firmwareversion, som blev udgivet den 26. november 2020.

Den anbefalede måde at modtage denne opdatering på er ved at sikre, at indstillingen Automatic Software Download (Automatisk download af software) på TV'et er sat til ON (Aktiveret). Dit TV bør i så fald modtage opdateringen automatisk i de kommende uger.

I mellemtiden takker vi dig for din forståelse og beklager ulejligheden.

Er du usikker på, hvilken TV-serie din model tilhører? Her er et par eksempler:

• KD-65ZD9
    • KD-75XE9405
    • KD-43XF8096