Frisk fra ovnen!
  Vi introducerer Android 9 Pie

  Android 9 Pie handler helt om dig. Du vil gerne have, at din smartphone er skræddersyet til dine behov, så hverdagen bliver nemmere, og du kan fokusere på det, der betyder noget. Den nye Android-software bruger maskinindlæring og AI-teknologi til at gøre netop det. Den forstår dine vaner og justerer derefter din smartphones indstillingerne, så din telefon kan tage sig af nogle af de små ting for dig. Android 9 Pie er overstrøet med forbedringer, der gør din enhed mere intuitiv end nogensinde før.

  Læs videre for at få mere at vide om den nye Pie!

  Tilpasser sig dine behov

  Maskinindlæring er en afgørende ingrediens i den nye Android 9 Pie. Tag f.eks. Selvjusterende batteri. Det er en funktion, der bruger maskinindlæring til at identificere de apps, du ikke bruger ofte, og sikrer, at de ikke dræner batteriet, mens de kører i baggrunden. Sammen med Xperia™-funktionen STAMINA-tilstand holder dit batteri endnu længere end før!

  En anden smart ny maskinindlæringsfunktion er Selvjusterende lysstyrke. Selvjusterende lysstyrke opfanger dine manuelle justeringer af skærmens lysstyrkeniveau i forskelligt oplyste omgivelser og bruger dem til automatisk at justere skærmens lysstyrke for dig. Vigtige funktioner, tilpasset dine behov!

  Prikken over i'et

  Desuden er der også masser af søde små justeringer af de funktioner og indstillinger, du bruger mest. Når du trykker på volumentasten, aktiveres en skyder for medielydstyrke på skærmen og en knap til ringetone. Det gør det nemt at justere lydstyrken, mens du lytter til musik eller ser en video.

  Og når du tager et skærmbillede, kan du fremhæve elementer med det samme ved at bruge menuen Rediger, der vises, og derefter dele billedet med dine venner.

  En anden lille, men nyttig justering er til skærmrotation. Hvis du ikke orker at ændre skærmretningen fra menuen Indstillinger, skal du blot dreje enheden. Der vises så en knap, der uden videre giver dig mulighed for at ændre retningen af skærmen. Justeringer som disse og mange flere kommer til at gøre stor forskel!

  Dit favoritkamera er lige blevet endnu bedre!

  Du kommer til at elske kameraets nye enkle, strømlinede udseende! Det er blevet omhyggeligt nydesignet, så alle de vigtigste ting er der, når du vil indfange en situation. Du skal blot åbne appen Kamera og stryge til venstre eller højre for at vælge Foto eller Video og derefter optage. Det var det!

  Hvis du vil bruge Xperia-funktioner som f.eks. Superslowmotion, Bokeh eller Manuel tilstand, skal du blot trykke på knappen MODE. Kameraet husker den funktion, du senest har brugt, og viser et ikon på skærmen for at give hurtig og nem adgang. Desuden er ofte anvendte funktioner som Lysstyrke, Opløsning og Kameraindstillinger nu nemme at få adgang til på skærmen. Dette nye look vil blive serveret helt nybagt med alle Xperia-enheder, der kører på Android 9 Pie.

  Tilpas din ro i sindet

  For mange beskeder kan distrahere dig fra de vigtige ting i livet. Med Android 9 Pie er beskeder nemmere end nogensinde før at administrere. Hvis du får en besked, du ikke rigtigt har brug for, skal du blot trykke længe på den for at få adgang til beskedindstillingerne for den pågældende app og slå beskederne fra. Du kan også vælge, hvilke beskeder du vil beholde, i menuen Indstillinger. Desuden vil din enhed bruge maskinindlæring til at vælge, hvilke beskeder du får. Hvis du bliver ved med at stryge beskederne væk fra en bestemt app, foreslår enheden, at du slår beskederne fra den pågældende app helt fra.

  Noget andet godt er den opdaterede funktion Forstyr ikke, den er blevet meget nemmere, og du kan dybest set bare slå den til eller fra. Tryk længe på ikonet for forstyr ikke i Hurtige indstillinger, så har du nem adgang til menuen Indstillinger, hvor du kan vælge, hvornår og hvad der (ikke) skal blokeres.

  Vil du fortsætte opsætningen? Intet problem!

  Når du begynder at konfigurere din nye Xperia-enhed, kan du støde på ting, du ikke kender, eller blive bedt om at justere indstillinger, du ikke er sikker på. Du vil gerne sætte farten op, så du springer dette trin over og lader det stå til senere. Lyder det bekendt?! Med den nye opsætningsguide er det virkelig nemt at gå tilbage og fortsætte opsætningen. Når tidspunktet er rigtigt for dig, skal du gå til Indstillinger eller blot stryge ned og trykke på beskeden for at fuldføre opsætningen. Nemt at bruge, også på farten!

  Hvad kan denne telefon gøre?

  Du har sandsynligvis prøvet Google Assistents stemmekommandoer for at få enheden til at afspille din yndlingsmusik eller måske søge på internettet for at finde et sted, hvor du kan få noget aftensmad eller et stykke pie. Nu ved Google Assistant også alt om din Xperia! Du skal bare sige "OK Google" og spørge "What can this phone do?", så får du en liste over fantastiske og eksklusive Xperia-funktioner. Hvis du vil optage utrolige 4K HDR-videoer, skal du blot sige "Record 4K HDR movie". Kamera-appen åbnes med 4K HDR-videoindstillingerne, som er helt klar til brug.

  Denne funktion er tilgængelig på engelsk, fransk, tysk, japansk og spansk fra september 2018.

  Tilgængeligheden af softwareopdateringer afhænger af din enhed, dit land og/eller din udbyder. Bemærk, at uanset Android-version kan visse funktioner også variere afhængigt af din enhed.