Artikel-ID : 00242440 / Sidst ændret : 27-03-2020

Mit batteri løber hurtigt tør for strøm

Tip

De følgende trin varierer muligvis for de forskellige Android-versioner. Hvis du vil vide, hvilken Android-version din enhed har, skal du finde og tappe på Indstillinger > Om telefonen > Android-version. Hvis du ikke kan se Om telefonen under Indstillinger, skal du tappe på System.

• Deaktiver alle dataforbindelser via mobilnetværk for at spare strøm, når du ikke bruger internettet. Dette forhindrer ikke enheden i at overføre data via andre trådløse netværk.

Sådan slår du datatrafik til eller fra (Android 10)

Sådan slår du datatrafik til eller fra (Android 9/Android 8)

• Deaktiver GPS-, Bluetooth- og wi-fi-forbindelser, når du ikke skal bruge disse funktioner.
    • Øg synkroniseringsintervallet for din e-mail, din kalender og dine kontakter.

Sådan ændrer du, hvor ofte indbakken i appen Sony Email bliver tjekket

• Hold øje med batteriforbruget, og se, hvilke apps der bruger mest strøm.

Sådan gennemgår og reducerer du dit batteriforbrug (Android 10)

Sådan gennemgår og reducerer du dit batteriforbrug (Android 9/Android 8)

Sådan får du vist batteriforbrug for programmer (Android 10/Android 9)

Sådan får du vist batteriforbrug for programmer (Android 8)

• Luk og afslut apps, du ikke anvender.
    • Reducer skærmens lysstyrkeniveau.

Sådan ændrer du skærmens lysstyrke manuelt (Android 10/Android 9)

Sådan ændrer du skærmens lysstyrke manuelt (Android 8)

• Hvis enheden er sluttet til en ekstern skærm, skal du slukke skærmen på din enhed.

Sådan slukker du enhedens skærm, når du bruger Skærmspejling (Android 10/Android 9)

Sådan slukker du enhedens skærm, når du bruger Skærmspejling (Android 8)

• Sluk enheden, eller aktivér Flytilstand, hvis du er i et område uden netværksdækning. I modsat fald søger enheden konstant efter tilgængelige netværk, hvilket bruger strøm.

Sådan slår du Flytilstand til

• Anvend et originalt headset fra Sony, når du vil høre musik. Et headset kræver mindre strøm end enhedens højttalere.
    • Deaktiver alle live-baggrundsbilleder.
    • Opdater enheden for at sikre, at du har optimal ydeevne og de nyeste forbedringer.
    • Udfør en nulstilling til standardindstillingerne. Det er undertiden den bedste løsning, hvis din enhed ikke længere fungerer korrekt, men bemærk, at det sletter alle personlige data, der er gemt på enhedens interne hukommelse. Husk at tage en backup af de data, du vil bevare.

Sådan sikkerhedskopierer og synkroniserer du apps, telefonindstillinger og opkaldshistorik

Sådan gendanner du fabriksdataene (Android 10)

Sådan gendanner du fabriksdataene (Android 9)

Sådan gendanner du fabriksdataene (Android 8)