Artikel-ID : 00231497 / Sidst ændret : 01-09-2019

Firmwareopdatering: WF-1000XM3-kompatibilitet med Windows 10 - 29. august 2019

Den nye firmware er nu tilgængelig på WF-1000XM3 produktside:

Vi takker for din forståelse og tålmodighed.

Kommende firmwareopdatering: WF-1000XM3-kompatibilitet med Windows 10 - 22. august 2019

Vi er glade for at kunne annoncere, at en ny firmwareopdatering vil være tilgængelig i slutningen af måneden. Denne opdatering vil gøre dine WF-1000XM3-hovedtelefoner kompatible med en hvilken som helst computer med Windows 10-operativsystemet (OS).

Hvorfor udgiver vi denne nye firmwareopdatering?

Denne opdatering løser et identificeret specifikt problem, hvor ingen lyd (lyd og/eller musik) kan høres fra WF-1000XM3 ved tilslutning via Bluetooth til en Windows 10-computer med specifikke OS Build-versioner.

Hvordan kan jeg finde denne firmwareopdatering?

Opdateringen gælder kun til pc'er eller bærbare computere installeret med Windows 10. Som sædvanlig vil denne nye firmware blive distribueret til kunderne via Headphones Connect-appen. Alternativt kan du se WF-1000XM3-produktsiden på vores supportside i løbet af de næste par dage.

Vi anbefaler også, at du føjer siden til bogmærker eller installerer Support by Sony-appen, så du bliver gjort opmærksom på opdateringer til denne artikel.

Vi takker for din forståelse og tålmodighed.