Artikel-ID : 00227022 / Sidst ændret : 27-06-2019

Til kunder, der opdaterer ILCE-9 fra firmwareversion 4.10 eller ældre

Denne store softwareopdatering udvider modellens allerede roste AF-ydeevne og tilføjer en lang række nye funktioner, som yderligere understøtter optagelse, visning og tilpasning af kameraet.

VIGTIGT: Gennemse følgende fordele og ændringer, før du udfører opdateringen.

Vigtige bemærkninger

VIGTIGT: Bemærk, at når opdateringen er installeret, kan du ikke vende tilbage til den tidligere version.

• Initialisering af kameraindstillinger

Alle kameraets indstillingsværdier initialiseres på grund af en opdatering, der tilføjer funktioner og laver større ændringer til specifikationerne. Selvom kameraindstillingerne for kameraets systemsoftware (firmware) ver.4.10 eller ældre er blevet registreret på hukommelseskortet med Memory (Camera Settings1 / Camera Settings2) (Hukommelse (Kameraindstillinger1/Kameraindstillinger2)), kan disse indstillinger ikke gendannes til et kamera ved hjælp af systemsoftware (firmware) ver.5.00 eller nyere. Vi anbefaler, at du skriver de hyppigst anvendte kameraindstillinger og andre vigtige oplysninger ned forud for udførelse af opdateringen .
    • Ændringer til MENU-konfigurationen

Kamerafunktioner er blevet tilføjet og slettet, så konfigurationen af elementerne i indstillingerne, når der trykkes på MENU-knappen, er således blevet ændret. Vi anbefaler, at du kontrollerer MENU-konfigurationen forud for optagelse.
      Klik her for at se detaljer om menupunkterne.
    • Tilføjede funktioner og ændringer af specifikationer

Optimerede funktioner for optagelsesmiljøet er blevet tilføjet. Det betyder, at funktionsnavne og betjeningsmetoder er blevet ændret. Desuden er nogle funktioner blevet slettet. Sørg for at kontrollere oplysningerne om det ændrede indhold forud for installation af opdateringen.
      Klik her for at se ændringerne af funktionerne i denne opdatering.