Artikel-ID : 00226522 / Sidst ændret : 10-04-2019

Firmwareopdatering til Sonys Android TV fra 2015-2016 (serierne X94C, X93C, X91C, X90C, X85C, S85C, X80C, S80C, W85C, W80C, W75C, X830C, XD94, XD93, XD85 og SD85) – starter den 10. april 2019

Omfattede produkter og kategorier i denne artikel

Vi er glade for at kunne annoncere, at en ny firmware (5.433.01) vil blive udgivet direkte på dit tv fra 10. april 2019 og bliver gradvist rullet ud til alle andre internetforbundne tv i løbet af de kommende uger.

Denne nye firmware forbedrer TV'ets ydeevne endnu mere ved at tilbyde følgende opgraderinger:

• Leverer de seneste Android-sikkerhedsopdateringer
  • Forbedrer brugeroplevelsen (UX) af indstillingen "Forbedret format – HDMI-signalformat"

BEMÆRK: Du kan hente den fulde liste over funktioner og fordele eller downloade denne firmware ved at gå til din specifikke TV-produktside.

Den nemmeste måde at modtage denne opdatering på er ved at sikre, at indstillingen Automatic Software Download (Automatisk download af software) på TV'et er sat til ON (Aktiveret). Dit TV bør i så fald modtage opdateringen automatisk i de kommende uger.

Du kan også vælge at hente firmwaren fra det europæiske supportwebsted og opdatere dit TV ved hjælp af en USB-flashhukommelsesenhed.

Sony tager altid kundefeedback med i overvejelserne i bestræbelserne på fornyelse og generel produktkvalitet.

[Relevante TV-modelserier]

• 2015 Android TV fra Sony: Serierne W85C, W80C og W75C (download nu)
  • 2015-2016 Android TV fra Sony: Serierne X94C, X93C, X91C, X90C, X85C, S85C, X80C, S80C, X830C, XD94, XD93, XD85 og SD85 (download nu)

Er du usikker på, hvilken TV-serie din model tilhører? Her er et par eksempler:

• KDL-43W809C
  • KD-55SD8505
  • KD-55XD8599