Artikel-ID : 00226229 / Sidst ændret : 27-03-2019

Firmwareopdatering til Sonys 2018 Android-TV (AF9- og ZF9-serien) - Starter den 27 Marts 2019

Omfattede produkter og kategorier i denne artikel

Vi er glade for at kunne annoncere, at en ny firmwareopdatering (6.0744 ) vil blive frigivet direkte på dit tv fra 27. marts 2019 og gradvist rullet ud til alle andre internetforbundne tv i løbet af de kommende uger.

Denne nye firmware forbedrer TV'ets ydeevne endnu mere ved at tilbyde følgende opgraderinger:

• Nu kan du installere og nyde den Kodi-app
  • HDR-indhold på YouTube bliver nu registreret automatisk og vist i HDR-format

BEMÆRK: Du kan hente den fulde liste over funktioner og fordele eller downloade denne firmware ved at gå til din specifikke TV-produktside.

Den nemmeste måde at modtage denne opdatering på er ved at sikre, at indstillingen Automatic Software Download (Automatisk download af software) på TV'et er sat til ON (Aktiveret). Dit TV bør i så fald modtage opdateringen automatisk i de kommende uger.

Du kan også vælge at hente firmwaren fra det europæiske supportwebsted og opdatere dit TV ved hjælp af en USB-flashhukommelsesenhed.

Sony tager altid kundefeedback med i overvejelserne i bestræbelserne på fornyelse og generel produktkvalitet.

[Relevante TV-modelserier]

• Sony 2018 Android TV'er: Serierne ZF9 og AF9 (download nu)

Er du usikker på, hvilken TV-serie din model tilhører? Her er et par eksempler:

• KD-55AF9
  • KD-65AF9
  • KD-75ZF9