Artikel-ID : 00225698 / Sidst ændret : 27-06-2019

ILCE-9 større opdatering af firmware til Ver. 5.00 - 25. marts 2019

Vi er glade for at kunne annoncere, at en ny firmware-opdatering (version 5.00) nu er tilgængelig til ILCE-9.

Denne store softwareopdatering udvider modellens allerede roste AF-ydeevne og tilføjer en lang række nye funktioner, som yderligere understøtter optagelse, visning og tilpasning af kameraet.

Du kan få mere at vide om

• fordelene og funktionerne i denne opdatering
    • de nye apps der understøtter dit ILCE-9
    • hvordan du installerer denne nye firmwareopdatering,

Besøg downloadafsnittet for LCE-9 produktsiden på vores supportwebsted.

Gå til ILCE-9 downloadafsnittet ➤

Vi håber meget du vil nyde denne spændende opdatering til dit ILCE-9!