Artikel-ID : 00223452 / Sidst ændret : 23-01-2020

[Løst] ARC (Audio Return Channel)-lydproblemer i hjemmebiografsystem på Sonys Android TV (2016-2018 modeller) efter Android™ 8.0 Oreo™ opdatering

Vi er glade for at kunne oplyse, at dette problem er nu løst. Hvis du har firmware v6.5830 (Android 8.0 Oreo) installeret, kan du downloade den nyeste firmware til dit TV:

Hvis du opgraderer til Oreo for første gang, vil den seneste firmware føre til en lang række fordele. Du kan hente den fulde liste over funktioner og fordele eller downloade denne firmware ved at gå til din specifikke TV-produktside.

Vi takker for din tålmodighed og beklager den ulejlighed, dette måtte medføre.

Lydproblemer med Audio Return Channel (ARC) Home Theater System på Android TV'er fra Sony (2016-2018-modeller) efter opdatering til Android™ 8.0 Oreo™

Vi er opmærksomme på, at du kan opleve lydproblemer – via den ARC-port, der er sluttet til din soundbar, din A/V-receiver eller dit hjemmebiografsystem – når du tænder for dit TV fra standby.

Vores teknikere undersøger i øjeblikket årsagen til problemet. Hvis du vil holde dig orienteret, skal du regelmæssigt besøge denne side eller sætte et bogmærke på siden.

I mellemtiden kan du prøve følgende omgåelser i den nævnte rækkefølge. Hvis symptomet eller symptomerne stadig opstår, anbefaler vi, at du bruger den næste omgåelse på listen.

BEMÆRK: Slå lydsystemets vægtning til, før du følger rettelserne nedenfor.
    [HOME] > [Indstillinger] > [Lyd] > [Audiosystem prioritering]

Omgåelse 1:

• Sluk for din lydenhed ved hjælp af fjernbetjeningen til lyd
    • Sluk for TV'et ved hjælp af TV'ets fjernbetjening
    • Tænd for TV'et ved hjælp af TV'ets fjernbetjening

BEMÆRK: Lydudstyret tændes automatisk via BRAVIA Sync-funktionen (HDMI CEC)

Omgåelse 2:

• Change the Speakers settings by going to [HOME] > [Indstillinger] > [Lyd] > [Højttaler] > [TV-højttaler]
    • Sluk for TV'et ved hjælp af TV'ets fjernbetjening
    • Tænd for TV'et ved hjælp af TV'ets fjernbetjening

BEMÆRK: Højttalerindstillingerne skifter automatisk til [Lydsystem] via BRAVIA Sync-funktionen (HDMI CEC).

Omgåelse 3:

• Slå indstillingen BRAVIA Sync-styring til ved at gå til [HOME] > [Indstillinger] > [Eksterne indgange] > [BRAVIA Sync-indstillinger] > [BRAVIA Sync-styring]
    • Vælg [Ja], når [Fjern genkendte enheder fra listen] vises
      BEMÆRK: BRAVIA Sync-styring vil være slået fra.
    • Vælg BRAVIA Sync-styring igen for at slå det til
      BEMÆRK: Højttalerindstillingen skifter automatisk tilbage til [Lydsystem].

Omgåelse 4:

• Nulstil dit TV
      1. Sluk for TV'et.
      2. Tag TV'ets strømkabel (netledning) ud af stikkontakten i væggen.
      3. Lad TV'et stå uden strøm i 2 minutter.
      4. Sæt strømkablet (netledningen) i stikkontakten igen.

Vi takker for din tålmodighed og beklager den ulejlighed, dette måtte medføre.