Artikel-ID : 00223330 / Sidst ændret : 11-04-2019

Deaktivering af kortvisningsfunktionen i PlayMemories Home (til Windows) og i GPS Image Tracker – 14. februar 2019

Omfattede produkter og kategorier i denne artikel

På grund af en specifikationsændring i Google Maps vil Sony desværre ikke længere kunne levere kortvisningsfunktionen i PlayMemories Home (til Windows) og i GPS Image Tracker.

Bemærk, at kameraets GPS-funktionen ikke har ændret sig. Du kan kontrollere GPS-informationen på dine fotos ved at vise egenskaberne for filen eller med hjælp fra andet tredjepartssoftware.

Vi beklager den ulejlighed, dette måtte have forårsaget, og takker for din forståelse.

Bemærkninger:

• Funktionerne ikke benyttes, selvom disse vises som tilgængelige i produktkataloger, på produktemballage eller i dokumentation.
  • Google Maps er et varemærke tilhørende Google LLC.
  • Hvis du har forespørgsler om specifikationsændringen for Google Maps, skal du kontakte Google LLC.