Artikel-ID : 00225249 / Sidst ændret : 27-06-2019

Fordele og funktioner i ILCE-9-firmwareopdatering til ver.5.00

Systemsoftwareopdateringen (firmware) til ver.5.00 udvider modellens allerede roste AF-ydeevne og tilføjer en lang række nye funktioner, som yderligere understøtter optagelse, visning og tilpasning af kameraet.

BEMÆRK: Se den nyeste systemsoftwareopdatering (firmware) i afsnittet ILCE-9-downloads.

VIGTIGT: Gennemse følgende fordele og ændringer, før du udfører opdateringen.

Tilføjede funktioner og ændringer af specifikationer

Se de beskrevne ændringer nedenfor forud for installation af opdateringen. Hvis der er links til hjælpevejledningen eller oplysninger, skal du også læse disse oplysninger.

Optagelse

Gennemsyn

Personliggør kameraet

Netværksfunktioner

Slettede funktioner

Se de slettede funktioner, der beskrives nedenfor, forud for installation af opdateringen. Hvis der er links til hjælpevejledningen eller oplysninger, skal du også læse disse oplysninger.

Slettede funktioner