Artikel-ID : 00206884 / Sidst ændret : 20-02-2019

Den automatiske Android™ 8.0 Oreo™-opdatering er midlertidigt suspenderet – 14. februar 2019

Omfattede produkter og kategorier i denne artikel

Ved frigivelse af firmwareopdateringer holder Sony altid et vågent øje med udrulningen for at sikre, at vores kunder får en jævn og tilfredsstillende oplevelse.

Vi har konstateret, at vores nyeste Android 8.0 Oreo-opdatering i nogle tilfælde kan forårsage manglende lyd fra visse soundbars, A/V-receivere eller hjemmebiografsystemer, hvis TV'et har stået for længe i standby. På grund af dette potentielle forbindelsesproblem, som vi anser som en ulempe for nogle af vores kunder, har vi besluttet at udskyde den automatiske Android 8.0 Oreo-firmwareopdatering (v6.5830).

Kunder, som har downloadet opdateringen, og som i øjeblikket ikke kan høre lyd via deres hjemmelydenhed, skal læse nedenstående artikel vedrørende vores anbefalede omgåelser.

Men kunder, der ikke ejer en soundbar, en A/V-receiver eller et hjemmebiografsystem, og som ønsker at opleve de nye funktioner og funktionaliteter, der tilbydes, kan stadig downloade opdateringen manuelt fra supportsiden.

Bemærk: Hvis du bruger en af ovenstående hjemmelydenheder, anbefaler vi på det kraftigste, at du venter på den næste opdatering, som vil løse dette potentielle problem.

Vores ingeniører undersøger i øjeblikket omhyggeligt årsagen til problemet, og der vil blive udgivet en ny firmware i den nærmeste fremtid for at løse denne anomali. Du kan holde dig orienteret ved at besøge denne side regelmæssigt eller angive et bogmærke for siden.

Vi takker for forståelsen og beklager den ulejlighed, dette måtte medføre.

Android™ 8.0 Oreo™ – opdatering til Sonys 2016–2018 Android TV'er (serierne XD70, XD75, XD80, SD80, XD83, ZD9, XE80, XE83, XE85, XE90, XE93, XE94, A1, XF75, XF80, XF83, XF85, XF87, XF90 og AF8) – fra den 30. januar 2019

Vi er glade for at kunne annoncere, at en ny firmware (v6.5830), Android™ 8.0 Oreo™, vil blive udgivet direkte på dit TV fra den 30. januar 2019, og vi udruller efter planen denne opdatering gradvist.

Denne firmware introducerer nye funktioner, som yderligere øger TV'ets ydeevne, og den forbedrer samtidig de eksisterende funktioner:

• En ny startskærmmenu
  • Google Tours (selvstudie)
  • Meddelelser om softwareopdateringer i startskærmmenuen
  • Nyt layout og funktionalitet til tastaturet
  • En nydesignet indholdslinje eller TV-menubjælke
  • Genvej til hjælpefunktioner (On/Off-kontakt):
  • Forbedret brugeroplevelse til video-, musik- og foto-applikationerne
  • Udvidelse af de understøttede formater for USB eller hjemmenetværk*

BEMÆRK: Du kan hente den fulde liste over funktioner og fordele eller downloade denne firmware ved at gå til din specifikke TV-produktside.

Den nemmeste måde at modtage denne opdatering på er ved at sikre, at indstillingen Automatic Software Download (Automatisk download af software) på TV'et er sat til ON (Aktiveret). Dit TV bør i så fald modtage opdateringen automatisk i de kommende uger.

Alternativt kan du downloade firmwaren fra det europæiske supportwebsted, og opdatere TV'et ved hjælp af en USB-flashhukommelsesenhed.
Sony tager altid kundefeedback med i overvejelserne, bestræber sig på fornyelse og generel produktkvalitet.

[Relevante TV-modelserier]

Er du usikker på, hvilken TV-serie din model tilhører? Her er et par eksempler:

• KD-65ZD9
  • KD-75XE9405
  • KD-43XF8096

*Afspilningsmulighederne afhænger af hjemmenetværkets serverspecifikationer.