Artikel-ID : 00206884 / Sidst ændret : 31-01-2019

Android™ 8.0 Oreo™ – opdatering til Sonys 2016–2018 Android TV'er (serierne XD70, XD75, XD80, SD80, XD83, ZD9, XE80, XE83, XE85, XE90, XE93, XE94, A1, XF75, XF80, XF83, XF85, XF87, XF90 og AF8) – fra den 30. januar 2019

Omfattede produkter og kategorier i denne artikel

Vi er glade for at kunne annoncere, at en ny firmware (v6.5830), Android™ 8.0 Oreo™, vil blive udgivet direkte på dit TV fra den 30. januar 2019, og vi udruller efter planen denne opdatering gradvist.

Denne firmware introducerer nye funktioner, som yderligere øger TV'ets ydeevne, og den forbedrer samtidig de eksisterende funktioner:

• En ny startskærmmenu
  • Google Tours (selvstudie)
  • Meddelelser om softwareopdateringer i startskærmmenuen
  • Nyt layout og funktionalitet til tastaturet
  • En nydesignet indholdslinje eller TV-menubjælke
  • Genvej til hjælpefunktioner (On/Off-kontakt):
  • Forbedret brugeroplevelse til video-, musik- og foto-applikationerne
  • Udvidelse af de understøttede formater for USB eller hjemmenetværk*

BEMÆRK: Du kan hente den fulde liste over funktioner og fordele eller downloade denne firmware ved at gå til din specifikke TV-produktside.

Den nemmeste måde at modtage denne opdatering på er ved at sikre, at indstillingen Automatic Software Download (Automatisk download af software) på TV'et er sat til ON (Aktiveret). Dit TV bør i så fald modtage opdateringen automatisk i de kommende uger.

Alternativt kan du downloade firmwaren fra det europæiske supportwebsted, og opdatere TV'et ved hjælp af en USB-flashhukommelsesenhed.
Sony tager altid kundefeedback med i overvejelserne, bestræber sig på fornyelse og generel produktkvalitet.

[Relevante TV-modelserier]

Er du usikker på, hvilken TV-serie din model tilhører? Her er et par eksempler:

• KD-65ZD9
  • KD-75XE9405
  • KD-43XF8096

*Afspilningsmulighederne afhænger af hjemmenetværkets serverspecifikationer.