Artikel-ID : 00206409 / Sidst ændret : 27-06-2019

Årlig ændring i YouSee’s kabel TV netværk – 8. februar 2019 [Opdatering]

Den danske kabel TV operatør, YouSee opdaterer for øjeblikket deres DVB-C netværk som vil være tilendebragt ved udgangen af februar 2019.

Dette inkluderer nye kanal numre for kanaler listet nedenfor:

ProgramNyt kanal nummer
     TV 2 2
     TV3 3
     Xee 4
     DR 2 19
     DR 3 20
     DR K 21
     MTV 24

Hvordan vil det påvirke mig?

Som følge heraf skal du lave kanalsøgning på dit tv (for at scanne efter nye kabelkanaler) for at kunne se visse kanaler.

GENEREL VEJLEDNING TIL KANALSØGNING (menuer kan være benævnt forskelligt fra model til model)

1. Tryk på HOME knappen på fjernbetjeningen.
    2. Gå til "Indstillinger" vælg "Opsætning" / "Systemindstillinger"
    3. Vælg "Automatisk Opstart" og følg guiden på skærmen
    4. Vælg Kabel-TV og herefter:
    5. Scanningstype: Hurtig scanning
      Frekvens: Auto
      Netværk ID 00100 eller se www.yousee.dk/kabelnetnummer
    6. Symbolrate: Auto (kun tilgængelig på nogle modeller)
    7. Service Type: Vælg "Alle programmer"
    8. Følg guiden på skærmen for at fuldføre opsætningen.

SÅDAN ÆNDRER DU KANALSØGNING PÅ ET SONY ANDROID TV

9. Tryk på HOME-knappen på fjernbetjeningen.
    10. Gå til menuen Indstillinger,
    11. Vælg Kanalopsætning? Digital opsætning? Digital programindstilling? Digital automatisk programindstilling.
    12. Vælg OK, når skærmen "Vil du starte en automatisk programindstilling" vises.
    13. Vælg Kabel-tv, når skærmen "Vælg din tv-forbindelse" vises.
    14. Vælg YouSee på skærmen "Du kan kun vælge én operatør fra følgende liste".
    15. Tryk på Start

For drift information i dit område eller for at finde mere information om ændringerne, venligst gå til YouSee support hjemmeside.

Bemærk: For mere information om kanalsøgning på dit Sony TV, netværks IDs og kanaler / kanal rækkefølge, besøg YouSee's hjemmeside eller ring til deres supportlinje: 70 70 40 18.

Årlig ændring i YouSee’s kabel TV netværk – 7. januar 2019

Fra den 7. januar til midten af marts 2019 udfører kabel-TV operatøren YouSee den årlige opdatering af deres DVB-C-netværk. Dette omfatter følgende:

• Ny kanal rækkefølge
    • Kanaler som er lanceret, omdøbt eller fjernet

Hvordan vil det påvirke mig?

Som følge heraf skal du lave kanalsøgning på dit tv (for at scanne efter nye kabelkanaler) for at kunne se visse kanaler.

GENEREL VEJLEDNING TIL KANALSØGNING (menuer kan være benævnt forskelligt fra model til model)

1. Tryk på HOME knappen på fjernbetjeningen.
    2. Gå til "Indstillinger" vælg "Opsætning" / "Systemindstillinger"
    3. Vælg "Automatisk Opstart" og følg guiden på skærmen
    4. Vælg Kabel-TV og herefter:
    5. Scanningstype: Hurtig scanning
      Frekvens: Auto
      Netværk ID 00100 eller se www.yousee.dk/kabelnetnummer
    6. Symbolrate: Auto (kun tilgængelig på nogle modeller)
    7. Service Type: Vælg "Alle programmer"
    8. Følg guiden på skærmen for at fuldføre opsætningen.

SÅDAN ÆNDRER DU KANALSØGNING PÅ ET SONY ANDROID TV

9. Tryk på HOME-knappen på fjernbetjeningen.
    10. Gå til menuen Indstillinger,
    11. Vælg Kanalopsætning? Digital opsætning? Digital programindstilling? Digital automatisk programindstilling.
    12. Vælg OK, når skærmen "Vil du starte en automatisk programindstilling" vises.
    13. Vælg Kabel-tv, når skærmen "Vælg din tv-forbindelse" vises.
    14. Vælg YouSee på skærmen "Du kan kun vælge én operatør fra følgende liste".
    15. Tryk på Start

For mere information om kanalsøgning på dit Sony TV, netværks IDs og kanaler / kanal rækkefølge, besøg YouSee's hjemmeside eller ring til deres supportlinje: 70 70 40 18.