Artikel-ID : 00206133 / Sidst ændret : 27-06-2019

WH-1000XM3 hovedtelefoner i kolde omgivelser – 27. december 2018

  Vi er for nylig blevet opmærksomme på, at vores WH-1000XM3 hovedtelefoner til tider opfører sig uforudsigeligt, når de udsættes for pludselige og markante temperaturudsving. Derfor kan du have oplevet symptomer som f.eks. pludselige udsving i lydstyrken, eller at numre springes over.

  Selvom vores WH-1000XM3 hovedtelefoner opfylder alle de nødvendige kvalitetsstandarder, forstår vi, at dette er et irriterende problem. Vi fortsætter med at undersøge problemet grundigt, men vi ønsker at sikre, at du som kunde har en løsning, der begrænser problemet. Vi vil også fremhæve dette produkts specifikationer.
   

  Design og specifikationer

  Modellen WH-1000XM3 er udviklet til at fungere optimalt mellem 0°C og 40°C. Selvom produktet kan og vil fungere uden for dette temperaturområde, kan funktionsevnen blive forringet. Dette kan f.eks. resultere i uforudsigelige reaktioner på pludselige og markante temperaturudsving fra varmt (f.eks. et opvarmet lokale) til meget koldt (f.eks. udendørs om vinteren i frostgrader). 
   

  Betyder det, at jeg kan ikke bruge WH-1000XM3 udendørs i frostvejr? 

  Hvis du oplever den ovenfor beskrevne adfærd ved store temperaturudsving, som er almindelige om vinteren i Europa, kan du bruge denne simple løsning: Sluk for hovedtelefonerne, og tænd igen – denne simple genstart nulstiller bestemte parametre i enheden og løser eventuelle funktionsproblemer.

  Tak for din forståelse. Du kan oprette et bogmærke ved denne side eller installere mobil-appen Support by Sony, så du kan se eventuelle fremtidige opdateringer til denne artikel.