Artikel-ID : 00204960 / Sidst ændret : 27-06-2019

Meddelelse om softwareopdateringer til kameraerne α7R III (ILCE-7RM3) og α7 III (ILCE-7M3) – 7. december 2018

7. december 2018

Sony Corporation
    Sony Imaging Products & Solutions Inc.

Meddelelse om systemsoftwareopdateringer til kunder, der bruger digitalkameraerne med udskiftelige objektiver α7R III (ILCE-7RM3) og α7 III (ILCE-7M3)

Tak, fordi du bruger Sony-produkter.

Vi er blevet gjort opmærksom på, at følgende problemer kan opstå med vores digitalkameraer med udskiftelige objektiver α7R III og α7 III.

1. I sjældne tilfælde holder dit α7R III eller α7 III op med at fungere under skrivning af RAW-data til et SD-kort, som allerede er blevet brugt flere gange.

Bemærkninger:
      • Dette kan også medføre abnormiteter i de filer, der håndterer billederne, og forhindre, at billederne bliver vist på kameraet.
      • Ingen billeddata på hukommelseskortet vil blive beskadiget eller slettet udover data, som blev skrevet på det tidspunkt, hvor afbrydelsen skete.
      • Hvis billederne ikke længere vises på kameraets skærm, skal du følge trinene nedenfor for at bruge funktionen "Recover Image DB":
        • Vælg MENU → (Setup) → [Recover Image DB] → ønskede hukommelseskortstik → [Enter].
          Derefter skal du tage et billede, sikkerhedskopiere dine data på en PC eller en anden enhed, og formatere hukommelseskortet på dit kamera.

2. Når der tages et billede med α7R III, mens funktionen Auto Review anvendes, holder kameraet til tider op med at svare.

Vi udgiver en opdateret systemsoftware for at afhjælpe ovennævnte problemer i midten af december. Indtil da skal du tage følgende forholdsregler.
    Bemærk: Mens vi forbereder den nye systemsoftware, tilbyder vi ikke længere den aktuelle systemsoftware som en opdatering.

1. Før der tages nye billeder, skal du sikkerhedskopiere dine data og formatere hukommelseskort i begge stik på kameraet, eller bruge et nyt hukommelseskort.
    2. Sørg for, at funktionen Auto Review er slået fra, når du tager billeder.

Vi vil gerne beklage ulejligheden i forbindelse med de berørte produkter, og vi takker for din forståelse.