Artikel-ID : 00204235 / Sidst ændret : 15-11-2018

Firmwareopdatering til Sony 2018 Android TV (serierne AF9 og ZF9) – starter den 15. november 2018

Omfattede produkter og kategorier i denne artikel

Vi er glade for at annoncere, at en ny firmwareopdatering (6.0520) vil blive udgivet direkte til dit TV fra den 15. november 2018. Udrulningen vil foregå gradvist henover måneden på alle internetopkoblede TV'er.

Denne nye firmware forbedrer TV'ets ydeevne endnu mere ved at tilbyde følgende opgraderinger:

• Beskrivelser af lande og regioner er blevet føjet til nogle sprog i menuen Sprogindstillinger
  • Forbedrer TV'ets generelle ydeevne

BEMÆRK: Du kan hente den fulde liste over funktioner og fordele eller downloade denne firmware ved at gå til din specifikke TV-produktside.

Den nemmeste måde at modtage denne opdatering på er ved at sikre, at indstillingen Automatic Software Download (Automatisk download af software) på TV'et er sat til ON (Aktiveret). Dit TV bør i så fald modtage opdateringen automatisk i de kommende uger.

Du kan også vælge at hente firmwaren fra det europæiske supportwebsted og opdatere dit TV ved hjælp af en USB-flashhukommelsesenhed.

Sony tager altid kundefeedback med i overvejelserne i bestræbelserne på fornyelse og generel produktkvalitet.

[Relevante TV-modelserier]

• Sony 2018 Android TV'er: Serierne ZF9 og AF9 (download nu)

Er du usikker på, hvilken TV-serie din model tilhører? Her er et par eksempler:

• KD-55AF9
  • KD-65AF9
  • KD-75ZF9