Artikel-ID : 00202210 / Sidst ændret : 12-10-2018

Firmwareopdatering til Sonys 2016-2018 Android TV 7.0 (serierne XD70, XD75, XD80, SD80, XD83, ZD9, XE80, XE83, XE85, XE90, XE93, XE94, A1, XF75, XF80, XF83, XF85, XF87, XF90 og AF8) – 5. September 2018

Omfattede produkter og kategorier i denne artikel

Vi er glade for at kunne annoncere, at en ny firmwareopdatering (6.562) vil blive udgivet direkte til dit TV den 5. September 2018. Udrulningen vil foregå gradvist i henover måneden.

Denne nye firmware forbedrer TV'ets ydeevne endnu mere ved at tilbyde følgende opgraderinger:

• Forbedrer billedets lysstyrke under bestemte omstændigheder
  • Forbedret kompatibilitet med appen Home Theatre Control
  • Understøtter UHD HDR til BBC iPlayer Live-streaming
  • Forbedrer HLG-billedets (Hybrid Log Gamma) lysstyrke for tilstanden Vivid*

BEMÆRK: Du kan hente den fulde liste over funktioner og fordele eller downloade denne firmware ved at gå til din specifikke TV-produktside.

Den nemmeste måde at modtage denne opdatering på er ved at sikre, at indstillingen Automatic Software Download (Automatisk download af software) på TV'et er sat til ON (Aktiveret). Dit TV bør i så fald modtage opdateringen automatisk i de kommende uger.

Du kan også vælge at hente firmwaren fra det europæiske supportwebsted og opdatere dit TV ved hjælp af en USB-flashhukommelsesenhed.

Sony tager altid kundefeedback med i overvejelserne, bestræber sig på fornyelse og generel produktkvalitet.

[Relevante TV-modelserier]

Er du usikker på, hvilken TV-serie din model tilhører? Her er et par eksempler:

• KD-65ZD9
  • KD-75XE9405
  • KD-43XF8096

Kun modeller fra 2018