Artikel-ID : 00198963 / Sidst ændret : 08-06-2018

Firmwareopdatering til Sony 2016 og 2017 Android TV (serierne XD70, XD75, XD80, SD80, XD83, ZD9, XE80, XE83, XE85, XE90, XE93, XE94 og A1) – 08/06/2018

Omfattede produkter og kategorier i denne artikel

Vi er glade for at kunne annoncere, at en ny firmwareopdatering (6.560) vil blive udgivet direkte til dit TV den 23. maj 2018. Udrulningen vil foregå gradvist i hele juni.

Denne nye firmware forbedrer TV'ets ydeevne endnu mere ved at tilbyde følgende opgraderinger:

• Introducerer muligheden for at tilføje nye apps til "Mine apps" på TV'ets menubjælke
  • Forbedrer brugeroplevelsen, når du registrerer favoritkanaler via TV'ets menubjælke
  • Forbedrer bekræftelsesskærmen for softwareopdatering
  • Og meget mere...

Du kan hente den fulde liste over funktioner og fordele ved at gå til din specifikke TV-produktside.

Den nemmeste måde at modtage denne opdatering på er ved at sikre, at indstillingen Automatic Software Download (Automatisk download af software) på TV'et er sat til ON (Aktiveret). Dit TV bør i så fald modtage opdateringen automatisk i de kommende uger.

Du kan også vælge at hente firmwaren fra det europæiske supportwebsted og opdatere dit TV ved hjælp af en USB-flashhukommelsesenhed.

Sony tager altid kundefeedback med i overvejelserne i bestræbelserne på fornyelse og generel produktkvalitet.

[Relevante TV-modelserier]

Er du usikker på, hvilken TV-serie din model tilhører? Her er et par eksempler:

• KD-55A1
  • KD-65ZD9
  • KD-55XE8096