Artikel-ID : 00198937 / Sidst ændret : 24-05-2018

Firmwareopdatering til Sony 2018 Android TV'er (serierne XF75, XF80, XF83, XF85, XF87, XF90 og AF8) – 24. maj 2018

Omfattede produkter og kategorier i denne artikel

Vi er glade for at kunne annoncere, at en ny firmwareopdatering (6.560) vil blive udgivet direkte til dit TV den 23. maj 2018. Udrulningen vil foregå gradvist i hele juni.

Denne nye firmware forbedrer TV'ets ydeevne endnu mere ved at tilbyde følgende opgraderinger:

• Introducerer Dolby Vision-support til videostreaming-apps/-tjenester, der er installeret på TV'et som f.eks. Amazon Prime Video og Netflix.*
  • Introducerer muligheden for at tilføje nye apps til "Mine apps" på TV'ets menubjælke

Andre højdepunkter/forbedringer:

• Forbedrer kontrollen med X-Motion Clarity

Den nemmeste måde at modtage denne opdatering på er ved at sikre, at indstillingen Automatic Software Download (Automatisk download af software) på TV'et er sat til ON (Aktiveret). Dit TV bør i så fald modtage opdateringen automatisk i de kommende uger.

Du kan også vælge at hente firmwaren fra det europæiske supportwebsted og opdatere dit TV ved hjælp af en USB-flashhukommelsesenhed.

Sony tager altid kundefeedback med i overvejelserne i bestræbelserne på fornyelse og generel produktkvalitet.

[Relevante TV-modelserier]

• Sony 2018 Android TV'er: Serierne XF75, XF80, XF83, XF85, XF87, XF90 og AF8

Er du usikker på, hvilken TV-serie din model tilhører? Her er et par eksempler:

• KD-43XF8096

• KD-55XF9005

• KD-65AF8

* Udvalgte TV fra Sony (serierne XF90 og AF8) vil understøtte Dolby Vision med den softwareopdatering, der rulles ud i Europa i juni 2018. Appen/tjenesten til videostreaming skal understøtte Dolby Vision, før du kan få glæde af Dolby Vision. Hvis du vil have flere oplysninger, kan du kontakte udbyderen af appen/tjenesten. Efter at TV'et fra Sony har modtaget softwareopdateringen, vil enheder med Dolby Vision-afspilning (f.eks. streaming-medieafspillere og UHD Blu-ray-afspillere), der er sluttet til Sony TV via HDMI, også kræve en softwareopdatering for at understøtte Dolby Vision-afspilning gennem enheden. Du kan finde flere oplysninger om tidspunktet for opdateringen af en bestemt afspiller ved at kontakte afspillerens producent.