Artikel-ID : 00195552 / Sidst ændret : 08-02-2018

VAIO-nyheder - Sårbarheder i Sony VAIO trådløst LAN (Wi-Fi) WPA2

8. februar 2018
    Sony Corporation

Der er fundet flere sårbarheder i Wi-Fi Protected Access 2 (CERT: Bemærkning om sårbarhed). WPA 2 er en kommunikationsstandard for trådløst LAN (Wi-Fi). Blandt andre virkninger kan disse sårbarheder tillade, at hackere får adgang til krypterede oplysninger, der sendes via Wi-Fi-netværk.

Vi opfordrer kunder til at træffe følgende foranstaltninger for at undgå effekten af denne sårbarhed i deres Sony VAIO-computere.

Vi beklager den ulejlighed, dette problem måtte forårsage, og takker for din tålmodighed og forståelse.

Berørte modeller

Alle modeller af Sony VAIO, der er udstyret med trådløst LAN, som er kompatibelt med WPA 2 kommunikationsstandard.

Løsning

Ved at opdatere Windows-operativsystemet (*) ved hjælp af Windows Update kan du undgå effekten af denne sårbarhed, mens operativsystemet kører.

Implementer en af følgende løsninger til tidspunkter, hvor operativsystemet ikke kører.

1. Deaktiver funktionen Wake-on-Wi-Fi.
    2. Deaktiver dvaletilstand.
    3. Undlad at bruge trådløst LAN (Wi-Fi). Brug en kabelforbundet LAN-forbindelse.

Windows Update (*): Understøttes ikke af Windows Vista og tidligere versioner. Du kan finde yderligere oplysninger i meddelelsen angående ophør af Windows Vista-understøttelse.

Sådan deaktiverer du Wake-on-Wi-Fi

1. Gå til Kontrolpanel

2. Vælg Netværk og internet

3. Gå til Netværks- og delingscenter

4. Vælg Rediger indstillinger for netværkskort (venstre kolonne)

5. Højreklik på Trådløs netværksforbindelse, og vælg egenskaber

6. Vælg Konfiguration (knap)

7. Gå til fanen Administration af strømforsyning

Forklarende skærmbilleder til VAIO

8. Når valgmuligheden [Tillad denne enhed at vække computeren
      ] er nedtonet, er funktionen Wake-on-Wi-Fi deaktiveret, og løsningen er i brug.

Billede

9. Hvis denne valgmulighed er markeret, skal du deaktivere funktionen Wake-on-Wi-Fi ved at fjerne markeringen.

Billede