Artikel-ID : 00192132 / Sidst ændret : 05-01-2018

Årlig ændring i YouSee’s kabel TV netværk – 5. januar 2018

Omfattede produkter og kategorier i denne artikel

Fra den 9. Januar – 9. Februar 2018 vil den danske kabel TV operatør, YouSee, lave deres årlige opdatering i deres DVB-C netværk. Det inkluderer følgende:

• Ny kanal rækkefølge
  • Nye kanaler bliver lanceret eller introduceret
    • Nick. Jr. vil blive introduceret i Fuld pakken
    • Comedy Central vil blive introduceret i Basis pakken
    • DRK med lydbeskrivelse for synshandicappede vil blive lanceret
  • Nogle eksisterende kanaler vil blive ændret fra MPEG2 til MPEG4

Følgende tabel viser ændringer mere i detaljer:

Kanal

Nuværende kanal nr.

Nyt kanal nr.

DR K

3

24

Kanal 5

4

5

TV 2

5

3

TV3

9

4

TV3+

10

9

TV3 Puls

11

10

Comedy Central (ny i Basis og Mellem pakken)

24

11

ID Investigation

35

54

Nick Jr. (ny i Fuld pakken)

N/A

35

DR K Syn (nyt program)

N/A

893

Hvordan vil det påvirke mig?

Som følge heraf skal du lave kanalsøgning på dit tv (for at scanne efter nye kabelkanaler) for at kunne se visse kanaler.

GENEREL VEJLEDNING TIL KANALSØGNING (menuer kan være benævnt forskelligt fra model til model)

1. Tryk på HOME knappen på fjernbetjeningen.
  2. Gå til "Indstillinger" vælg "Opsætning" / "Systemindstillinger"
  3. Vælg "Automatisk Opstart" og følg guiden på skærmen
  4. Vælg Kabel-TV og herefter:
  5. Scanningstype: Hurtig scanning
  6. Symbolrate: Auto (kun tilgængelig på nogle modeller)
  7. Service Type: Vælg "Alle programmer"
  8. Følg guiden på skærmen for at fuldføre opsætningen.

SÅDAN ÆNDRER DU KANALSØGNING PÅ ET SONY ANDROID TV

9. Tryk på HOME-knappen på fjernbetjeningen.
  10. Gå til menuen Indstillinger,
  11. Vælg Kanalopsætning? Digital opsætning? Digital programindstilling? Digital automatisk programindstilling.
  12. Vælg OK, når skærmen "Vil du starte en automatisk programindstilling" vises.
  13. Vælg Kabel-tv, når skærmen "Vælg din tv-forbindelse" vises.
  14. Vælg YouSee på skærmen "Du kan kun vælge én operatør fra følgende liste".
  15. Tryk på Start

For mere information om kanalsøgning på dit Sony TVnetværks IDs og kanaler / kanal rækkefølge, besøg YouSee's hjemmeside eller ring til deres supportlinje: 70 70 40 18.