Artikel-ID : 00177894 / Sidst ændret : 27-09-2017

ILCE-9 firmwareopdatering: Justering af termiske specifikationer - 8. juni 2017

Sony tilbyder en systemsoftwareopdatering til ILCE-9 kameraet for at justere de termiske specifikationer. Denne firmware forbedrer funktionen til advarsel om overophedning.

For at installere firmwaren skal du besøge siden nedenfor og følge installationsvejledningen.

>>> Download ILCE-9 firmwareversion 1.10. (Windows)

>>> Download ILCE-9 firmwareversion 1.10. (Mac)

Vi beklager ulejligheden.

Sony anbefaler kraftigt, at alle kunder opdaterer deres produktsoftware, da produkterne derved holdes i optimal stand.