Artikel-ID : 00176747 / Sidst ændret : 30-05-2017

Firmwareopdatering: Spotify-afspilning indføres

Spotify-afspilning og -stabilitet

I midten af juni udgiver Sony en firmwareopdatering til soundbars, hjemmebiografsystemer og multikanalsforstærkere. Denne firmware vil forbedre systemets stabilitet på disse produkter og indføre Spotify-afspilningsfunktionen. Denne nye indbygget Chromecast-funktion vil give dig masser af ny musik, som du kan nyde via dit lydprodukt fra Sony.

Fotoafspilningsfunktionen fjernes

For at sikre den nye Spotify-funktion og forbedre den generelle systemstabilitet fjernes funktionen til fotoafspilning.
    Den vil ikke være inkluderet i menuen efter installationen af firmwareopdateringen.

Alternative muligheder for fotovisning

Bare rolig, der er stadig mange andre metoder til at vise dine mest værdifulde og spændende billeder på dit TV:

• Skærmspejlingsfunktion til mobiltelefon
    • Tilslutning af en USB-enhed (Memory Stick, harddisk, Android-telefon) direkte til TV'et
    • Tilslutning af en bærbar PC med et HDMI-kabel til dit TV