Artikel-ID : 00171976 / Sidst ændret : 16-04-2019

Meddelelse om ophør af understøttelse af produkter, der bruger Windows Vista-operativsystemet

Offentliggjort: 2. marts 2017

Kære kunde

Microsoft® Corporation har annonceret, at deres understøttelse af Windows® Vista-operativsystemet ophører den 11. april 2017. Efter denne dato vil Microsoft ikke længere levere sikkerhedsopdateringer, rettelser og teknisk support.

Som følge heraf vil Sony ikke længere kunne hjælpe med nye tekniske, kvalitetsmæssige eller sikkerhedsmæssige problemer med vores produkter, som skyldes Windows Vista, og vi vil ikke være i stand til at levere sikkerhedsopdateringer eller implementere ændringer og godkendelser på vores produkter, som anvender Windows Vista.  Du skal således være opmærksom på, at disse produkter muligvis ikke vil fungere korrekt eller sikkert, hvis du fortsætter med at bruge dem med Windows Vista.

Visse produkter er kompatible med nyere versioner af Windows-operativsystemet.
    Du bedes kontrollere din modelspecifikke supportside for at få oplysninger om Windows-operativsystemkompatibilitet og opdateringer.

Bemærk: Sony kan ikke yde support til nye tekniske, kvalitetsmæssige eller sikkerhedsmæssige problemer med vores produkter, som skyldes tidligere versioner af Windows-operativsystemer, f.eks. Windows® 95, Windows® 98, Windows® Me, Windows® 2000, Windows® XP osv., som Microsoft ikke længere understøtter.