Artikel-ID : 00169675 / Sidst ændret : 31-07-2020

Der vises en hvid vandret streg på LCD-displayet på min HAP-Z1ES eller HAP-S1

14. juli 2016
    Sony Corporation

Den gratis reparationsservice, der er angivet i nedenstående meddelelse (oprindeligt udsendt den 14. juli 2016) for "HAP-Z1ES" og "HAP-S1", vil blive nedlagt den 31. juli 2020.
    Sony vil fortsat understøtte dette produkt i henhold til vores sædvanlige regler og bestemmelser for reparationsservice. (Tilføjet den 3. august 2020)

Tak for din fortsatte interesse for Sonys produkter.

Vi er klar over, at en del af de "HAP-Z1ES"- og "HAP-S1"-HDD-lydafspillere, som blev lanceret i 2013, kan begynde at vise et symptom, hvor der vises en hvid vandret streg på LCD-displayet efter noget tid. Dette skyldes en komponentfejl.

Sony reparerer de påvirkede HAP-Z1ES- og HAP-S1 HDD-lydsystemer, der har dette symptom, gratis. Hvis dette gælder for dit, bedes du kontakte Sony for at arrangere servicering af dit produkt. Denne gratis reparation er tilgængelig indtil 31. juli 2020.

Vi beklager ulejligheden.

Hvis du oplever dette symptom og kontakter Sony for at arrangere en reparation, bliver du bedt om model og serienummer på dit produkt, så vi kan bekræfte, om enheden er omfattet af dette gratis reparationsprogram. Nedenfor finder du en anvisning på, hvor du finder disse numre:

<HVORDAN KONTROLLERER JEG MODEL- OG SERIENUMMERET>

Model- og serienummeret er placeret på bagsiden af HDD-lydsystemet

• HAP-Z1ES

HAP-Z1ES
    • HAP-S1

HAP-S1

<PERIODE FOR GRATIS REPARATION>

Fra 14. juli 2016 til 31. juli 2020