Artikel-ID : 00142388 / Sidst ændret : 05-02-2016

YouSee slukker for resterende analoge kanaler 9. Februar 2016

Omfattede produkter og kategorier i denne artikel

Den 9. februar 2016 slukker kabel-tv operatøren YouSee for resten af de analoge tv-kanaler. Som YouSee kunde skal du derfor sikre at du kan se dine kanaler digitalt, ellers vil du opleve sort skærm på alle dine kanaler fra den 9. februar.

For ejere af Sony BRAVIA tv med indbygget kabel-tv (DVB-C, MPEG-4) kan det være nødvendigt at foretage en ny kanalsøgning, for at sikre at alle digitale kanaler vises korrekt efter kanalomlægningen.

Du kan læse mere om kanalomlægningen i denne artikel hos YouSee: https://kundeservice.yousee.dk/nyheder/tv2016/farvel-til-analogt-tv

GENEREL VEJLEDNING TIL KANALSØGNING (menuer kan være benævnt forskelligt fra model til model)

1.     Tryk på HOME knappen på fjernbetjeningen.
2.     Gå til "Indstillinger" vælg "Opsætning" / "Systemindstillinger"
3.     Vælg "Automatisk Opstart" og følg guiden på skærmen
4.     Vælg Kabel-TV og herefter:
5.     Scanningstype: Hurtig scanning
        Frekvens: Auto
        Netværks-ID 00100 ( eller se www.yousee.dk/kabelnetnummer )
6.     Symbolrate: Auto (findes kun på nogle modeller)
7.     Tjeneste type: Vælg "Alle programmer"
8.     Følg guiden på skærmen for at færdiggøre opsætningen

SÅDAN LAVER DU KANALSØGNING PÅ ET SONY ANDROID TV

9.     Tryk på HOME knappen på fjernbetjeningen.
10.     Gå til menuen Indstillinger, nederst på Home skærmen.
11.     Vælg Kanalopsætning ? Digital opsætning ? Digital programindstilling ? Digital automatisk programindstilling.
12.     Vælg OK når skærmen "Vil du starte en automatisk programindstilling" vises.
13.     Vælg Kabel-TV når skærmen "Vælg din TV-forbindelse" vises.
14.     Vælg YouSee på skærmen "Du kan kun vælge én operatør fra følgende liste".
15.     Tryk på Start