Artikel-ID : 00123691 / Sidst ændret : 12-07-2018

Sådan bestiller du genoprettelsesdiske og computerdele

Omfattede produkter og kategorier i denne artikel

1. Gendannelsesdiske
  2. Reparationsdele
  3. Sådan bestiller du
  4. Hvordan bruges webstedet EET Europarts til at finde diske eller reservedele

Gendannelsesdiske

Der kræves gendannelsesdiske, hvis du har fjernet gendannelsespartitionen på din VAIO (tilgængelig ved at trykke på F10 ved opstart), og du ikke har oprettet gendannelsesdiske fra Recovery Center.
Yderligere oplysninger om gendannelsesprocessen finder du i den Fejlfindings- og gendannelsesguide, som du modtog sammen med din VAIO-computer.

Hvis du ønsker bestillingsoplysninger, kan du se Sådan bestiller du nedenfor.

Reparationsdele

Hvis din VAIO har brug for service, anbefaler vi, at du kontakter os, så vi kan arrangere reparation hos en autoriseret tekniker.

Normalt sælges interne dele ikke særskilt, da der er en stor risiko for at påføre yderligere skade, når en reparation foretages af en person, der ikke er korrekt uddannet.  Hvis en reparation foretages af en ikke-autoriseret person, vil skaden ikke være dækket af garantien.
Se i de garantidokumenter, som du modtog sammen med din VAIO, hvis du ønsker yderligere oplysninger.

Nogle dele, der er nemme at udskifte, kan købes særskilt.

Sådan bestiller du

I tilfælde af at du har brug for at bestille noget, skal du sørge for at have din VAIO-model og dit serienummer parat. ( Hvor finder jeg mit modelnavn og serienummer? )

Derefter skal du i henhold til garantistatus for dit produkt:

BEMÆRK: Alle køb, der foretages fra tredjeparter, vil være underlagt sælgerens vilkår og betingelser. Du kan få flere oplysninger hos sælgeren. Sony påtager sig intet ansvar for indhold på tredjepartswebsteder eller for køb, der er foretaget hos tredjeparter.

Hvordan bruges webstedet EET Europarts til at finde diske eller reservedele

1. Indtast dit model- eller serienummer i søgefeltet

Søgefelt
  2. Vælg din model i søgeresultaterne
  3. Vælg en kategori ved at bruge filtrene for KATEGORIER  i den venstre rude. Hvis du ønsker gendannelsesdiske, skal du vælge Manuals/Tools/Software (Manualer/Værktøjer/Software)

Filtre
  4. Vælg den ønskede vare, og tryk derefter på BUY (KØB)
  5. Klik på YOUR BASKET (DIN KURV) i øverste højre hjørne
  6. Vælg PROCEED TO CHECKOUT (FORTSÆT TIL KASSEN), angiv dine oplysninger, og følg vejledningen på skærmen for at fuldføre bestillingen