Artikel-ID : 00083672 / Sidst ændret : 15-05-2014

Er mit Sony-tv kompatibelt med den nye DR TV-applikation?

Omfattede produkter og kategorier i denne artikel

Danmarks Radio har 1. juni 2014 lanceret sin nye TV-app med det samme indhold, som du kan se på en pc eller tablet.

DR anvender teknologien HbbTV til at give tv'et adgang til app'en ved at trykke på den røde knap på fjernbetjeningen, når DR TV-ikonet vises i nederste højre hjørne af skærmen.

Sony BRAVIA-tv med internetforbindelse, der er markedsført siden modelåret 2011, kan bruges til at se DR TV via app'en. I dokumentet nedenfor kan du finde en liste over de modelnavne, der fungerer med DR's nye TV-app.