Tag underholdningen hjem med storskærms-tv

Hvis du er ude efter mere fordybende underholdning, skal du overveje et storskærms-TV. Du kommer tættere end nogensinde på en ægte oplevelse med betagende dybde og detaljer ligesom i biografen eller på stadion. Og med den nyeste innovative teknologi og design passer vores store TV ubesværet ind i selv de mindste rum.

Med et storskærms-TV kan du nyde spændingen derhjemme, som om du var en del af begivenhederne

Selv hvis du ikke kan være på stadion, i teateret eller i koncertsalen, kan du stadig nyde den underholdning, du elsker, fra hjemmet. Storskærms-TV fra Sony giver dig samme spændende oplevelse takket være deres enestående billed- og lydkvalitet.   


Maksimer din visningsoplevelse

Kun et storskærms-TV med store billeder og fordybende lyd kan gengive spændingen fra en biograf eller et stadion. Men når skærmstørrelsen øges, kan der opstå problemer med slør og kontrast. Den unikke billedteknologi fra Sony retter disse problemer og leverer fantastisk opløsning, bevægelse og virkelighedstro gengivelse.

To billeder, der sammenligner billedkvaliteten af en fodbold foran en spillers fod
Se alt indhold i fantastisk 4K

4K X-Reality™ PRO-teknologi fra Sony bruger en unik database til at konvertere billeder til 4K med forbedret farve og kontrast. Resultatet? Opløsning så detaljeret, at du kan se selv sømmene på en fodbold.

To billeder, der sammenligner billedkvaliteten af en spiller, der springer over en tackling
Hurtigere scener? Samme jævne billede

Med X-Motion Clarity™ fra Sony fremstår selv de hurtigste, mest actionfyldte scener flotte og flydende. Filmbilleder er præcist og klart kontrolleret, så du ikke går glip af et eneste øjeblik af handlingen.

Fire mænd, der ser fodbold på et TV fra Sony fra flere vinkler
Fantastisk billedkvalitet, selv fra siden

Normalt reduceres billedkvaliteten, når man ser fra siden af et TV. Med et TV fra Sony får du også god billedkvalitet og farve fra siderne takket være X-Wide Angle, så du kan nyde dit yndlingsindhold med flere personer. 

Mærk spændingen med medrivende lyd

På et storskærms-TV, hvor sidehøjttalerne er længere fra hinanden, kan lyden være langt fra det sted, hvor handlingen sker. Lydteknologien fra Sony løser ikke bare det problem, men leverer også en surroundlydoplevelse, så du kan føle dig som en del af tilskuerne.

Acoustic Surface Audio
Lyd, der følger handlingen

Med unik Acoustic Surface Audio-teknologi fra Sony kommer lyden fra det sted, hvor handlingen sker på skærmen. Med denne medrivende lyd kan du høre hvert skud og mål, som om det foregik lige foran dig.

S-Force Front Surround-højttalersystem
Nyd multidimensionel lyd

Hør lyd, som du ville gøre fra en separat multi-surroundhøjttaler. Ved at konvertere lydindgange gengiver S-Force Front Surround virtuelt et multi-surroundhøjttalersystem inde i dit TV, så du kan opleve lyd, som om du stod på stadion.

Har du for lidt plads? Tro om igen.

Med udviklingen i billedteknologi og design kan selv små rum få oplevelsen af en stor skærm. Høj opløsning tillader dig at sidde tættere på handlingen, mens tyndere kanter maksimerer skærmstørrelsen uden at øge størrelsen på TV'et.

Illustration med synsafstand.
Kom tættere på, der hvor det sker 

På moderne 4K TV med forbedret opløsning er billeder skarpe og jævne, også når du sidder tæt på skærmen eller ser på en større skærm. Generelt anbefaler vi, at højden af TV'et er to tredjedele af afstanden mellem TV'et og din position.

Synsafstand: ①55": 100 cm ②65": 120 cm ③75": 140 cm ④85": 160 cm

Illustration, der viser ekstra tilgængelig skærm takket være tyndere kanter.
Mere skærm i forhold til størrelsen

Med tyndere kanter på vores nyeste TV kan du nu vælge en større skærm uden at øge den samlede størrelse af dit TV. Din seeroplevelse bliver også mere fordybende, når du opdager, at du fokuserer på handlingen og ikke på rammen omkring skærmen.