Tag underholdningen hjem med storskærms-tv

Hvis du er ude efter mere fordybende underholdning, skal du overveje et storskærms-TV. Du kommer tættere end nogensinde på en ægte oplevelse med betagende dybde og detaljer ligesom i biografen eller på stadion. Og med den nyeste innovative teknologi og design passer vores store TV ubesværet ind i selv de mindste rum.

Derfor har du brug for en større skærm

Mærk filmens magi og spændingen ved live-sport i dit eget hjem. Større skærme betyder større billeder, der giver en fordybende oplevelse, som kan nydes af alle i rummet. Med større billeder og undertekster får du også et bedre billede på lang afstand.


Maksimer din visningsoplevelse

Kun et storskærms-TV med store billeder og fordybende lyd kan gengive spændingen fra en biograf eller et stadion. Men når skærmen bliver større, opstår der problemer med støj, slør og kontrast. Og med sidehøjttalerne længere fra hinanden kan den lyd, du hører, være langt fra det sted, hvor handlingen sker. Den unikke billed- og lydteknologi fra Sony korrigerer disse problemer og leverer virkeligheden.

Billede af opdelt skærm med galoperende heste før og efter billedbehandling.
Virkelighedstro billeder

Vores X1-processorer analyserer data og behandler oplysninger, reducerer støj og slør fra scener, mens den maksimerer billedkvaliteten med forbedret farve og kontrast. Resultatet er realistiske billeder, der giver en utroligt fordybende visningsoplevelse.   

Billede af dinosaurer på storskærms-TV, der viser, hvordan lyden følger handlingen.
Lyden følger handlingen

Lyden på mange af vores storskærms-TV'er kommer fra skærmen og følger handlingen for fuld realisme. Du vil høre lyden fra det sted, hvor handlingen sker i en scene, for ekstra realisme, f.eks. tale fra en persons placering.

Har du for lidt plads? Tro om igen.

Med udviklingen i billedteknologi og design kan selv små rum få oplevelsen af en stor skærm. Høj opløsning tillader dig at sidde tættere på handlingen, mens tyndere kanter maksimerer skærmstørrelsen uden at øge størrelsen på TV'et.

Illustration med synsafstand.
Kom tættere på, der hvor det sker 

På moderne 4K TV med forbedret opløsning er billeder skarpe og jævne, også når du sidder tæt på skærmen eller ser på en større skærm. Generelt anbefaler vi, at højden af TV'et er to tredjedele af afstanden mellem TV'et og din position.

Synsafstand: ①55": 100 cm ②65": 120 cm ③75": 140 cm ④85": 160 cm

Illustration, der viser ekstra tilgængelig skærm takket være tyndere kanter.
Mere skærm i forhold til størrelsen

Med tyndere kanter på vores nyeste TV kan du nu vælge en større skærm uden at øge den samlede størrelse af dit TV. Din seeroplevelse bliver også mere fordybende, når du opdager, at du fokuserer på handlingen og ikke på rammen omkring skærmen.