Tag underholdningen med hjem på storskærmen

Hvis du ønsker mere fordybende underholdning, skal du overveje et storskærms-TV. Du kommer tættere end nogensinde på en ægte oplevelse med betagende dybde og detaljer, som var du i biografen eller på stadion. Med den nyeste innovative teknologi og design passer vores store TV ubesværet ind i selv de mindste rum.

Maksimer din seeroplevelse

Kun et storskærms-TV kan gengive spændingen fra en biograf eller et stadion. Men efterhånden som skærmstørrelsen vokser, opstår problemer med sløring og kontrast. Den unikke Cognitive Processor XRTM fra Sony forstår at løse dette og levere enestående opløsning, bevægelse og virkelighedstro gengivelse.

To billeder, der sammenligner billedkvaliteten af en fodbold foran en spillers fod
Se alt indhold i fantastisk 4K

XR 4K-opskaleringsteknologi fra Sony bruger en unik database til at konvertere et hvilket som helst billede til 4K med forbedret farve og kontrast. Resultatet? Opløsning der er så detaljeret, at du kan se syningerne på en fodbold.

Hurtigere scener? Samme jævne billede

Med XR Motion Clarity™ fra Sony vil selv de hurtigste og mest actionfyldte scener se flottere og mere flydende ud. Filmbilleder kontrolleres præcist og klart, så du ikke går glip af et eneste øjeblik af handlingen.

To billeder, der sammenligner billedkvaliteten af en spiller, der springer over en tackling
Fire mænd, der ser fodbold på et TV fra Sony fra flere vinkler
Fantastisk billedkvalitet, selv fra siden

Normalt forringes billedkvaliteten, når du kigger på et TV fra siden. Når du kigger på et TV fra Sony, er du takket være X-Wide Angle garanteret god billedkvalitet og flotte farver, selv når du ser det fra siden. Alle i rummet er dermed sikret den bedste plads.

Mærk spændingen med medrivende lyd

På et storskærms-TV, hvor sidehøjtalerne er længere væk fra hinanden, kan lyden du hører, være langt fra det sted, hvor handlingen foregår. Cognitive Processor XRTM fra Sony løser ikke bare det problem, det leverer samtidig en surroundlydoplevelse, så du føler dig som en del af tilskuerne.

Acoustic Surface Audio
Lyd, der følger handlingen

Med unik Acoustic Surface Audio-teknologi fra Sony kommer lyden fra det sted, hvor handlingen sker på skærmen. Med denne medrivende lyd kan du høre hvert skud og mål, som foregik det lige foran dig.

S-Force Front Surround-højttalersystem
Al din underholdning opskaleret til 3D-surroundlyd

Alt, hvad du ser, får den ægte surroundlydbehandling. XR Surround skaber surroundlyd fra siderne og lodret, så du kan opleve 3D-lyd uden behov for højtalere i loftet, eller som peger opad.

Har du for lidt plads? Tro om igen.

Med udviklingen i billedteknologi og design kan selv de mindste rum få oplevelsen af en storskærm. Høj opløsning tillader dig at sidde tættere på handlingen, mens tyndere kanter maksimerer skærmstørrelsen uden at øge størrelsen på TV'et.