Tag underholdningen hjem med storskærms-tv

Hvis du er ude efter mere fordybende underholdning, skal du overveje et storskærms-TV. Du kommer tættere end nogensinde på en ægte oplevelse med betagende dybde og detaljer ligesom i biografen eller på stadion. Og med den nyeste innovative teknologi og design passer vores store TV ubesværet ind i selv de mindste rum.

Med et storskærms-TV kan du nyde spændingen derhjemme, som om du var en del af begivenhederne

Selv hvis du ikke kan være på stadion, i teateret eller i koncertsalen, kan du stadig nyde den underholdning, du elsker, fra hjemmet. Storskærms-TV fra Sony giver dig samme spændende oplevelse takket være deres enestående billed- og lydkvalitet.   


Maksimer din visningsoplevelse

Kun et storskærms-TV med superstore billeder kan gengive spændingen fra en biograf eller et stadion. Men efterhånden som skærmstørrelsen vokser, opstår der problemer med sløring og kontrast. Den unikke Cognitive Processor XRTM fra Sony løser disse problemer for at levere enestående opløsning, bevægelse og virkelighedstro gengivelse.

To billeder, der sammenligner billedkvaliteten af en fodbold foran en spillers fod
Se alt indhold i fantastisk 4K

XR 4K-opskaleringsteknologi fra Sony bruger en unik database til at konvertere et hvilket som helst billede til 4K med forbedret farve og kontrast. Resultatet? Opløsning, der er så detaljeret, at du kan se syningerne på en fodbold.

To billeder, der sammenligner billedkvaliteten af en spiller, der springer over en tackling
Hurtigere scener? Samme jævne billede

Med XR Motion Clarity™ fra Sony vil selv de hurtigste og mest actionfyldte scener se flottere og mere flydende ud. Filmbilleder kontrolleres præcist og klart, så du ikke går glip af et eneste øjeblik af handlingen.

Fire mænd, der ser fodbold på et TV fra Sony fra flere vinkler
Fantastisk billedkvalitet, selv fra siden

Normalt reduceres billedkvaliteten, når man ser fra siden af et TV. Med et TV fra Sony får du også god billedkvalitet og farve fra siderne takket være X-Wide Angle, så du kan nyde dit yndlingsindhold med flere personer. 

Mærk spændingen med medrivende lyd

På et storskærms-TV, hvor sidehøjtalerne er længere væk fra hinanden, kan den lyd, du hører, være langt fra det sted, hvor handlingen sker. Cognitive Processor XRTM fra Sony løser ikke bare det problem, det leverer også en surroundlydoplevelse, så du føler dig som en del af tilskuerne.

Acoustic Surface Audio
Lyd, der følger handlingen

Med unik Acoustic Surface Audio-teknologi fra Sony kommer lyden fra det sted, hvor handlingen sker på skærmen. Med denne medrivende lyd kan du høre hvert skud og mål, som om det foregik lige foran dig.

S-Force Front Surround-højttalersystem
Al din underholdning opskaleret til 3D-surroundlyd

Alt, hvad du ser, får den ægte surroundlydbehandling. XR Surround skaber surroundlyd fra siderne og lodret, så du kan opleve 3D-lyd uden behov for højtalere i loftet, eller som peger opad.

Har du for lidt plads? Tro om igen.

Med udviklingen i billedteknologi og design kan selv små rum få oplevelsen af en stor skærm. Høj opløsning tillader dig at sidde tættere på handlingen, mens tyndere kanter maksimerer skærmstørrelsen uden at øge størrelsen på TV'et.

Illustration med synsafstand.
Kom tættere på, der hvor det sker 

På moderne 4K TV med forbedret opløsning er billeder skarpe og jævne, også når du sidder tæt på skærmen eller ser på en større skærm. Generelt anbefaler vi, at højden af TV'et er to tredjedele af afstanden mellem TV'et og din position.

Synsafstand: ①55": 100 cm ②65": 120 cm ③75": 140 cm ④85": 160 cm

Illustration, der viser ekstra tilgængelig skærm takket være tyndere kanter.
Mere skærm i forhold til størrelsen

Med tyndere kanter på vores nyeste TV kan du nu vælge en større skærm uden at øge den samlede størrelse af dit TV. Din seeroplevelse bliver også mere fordybende, når du opdager, at du fokuserer på handlingen og ikke på rammen omkring skærmen.