Sony BRAVIA® XG95 TV – i
spidsen

Sony BRAVIA® XG95 Full Array LED TV
Topfunktioner

Stor skærm, dynamisk sportsunderholdning

Se al action i 4K HDR. Sony BRAVIA® er designet til spektakulær visning på storskærm og giver dig en virkelig fordybende sportsoplevelse.

Foto: Mine Kasapoglu

Lyst og klart, selv ved rekordsættende fart

På nogle skærme kan sport været lidt sløret, men vores X-Motion ClarityTM-teknologi holder hurtige scener jævne og klare. Uanset om det er det sidste hårnålesving før det ternede flag eller det afgørende mål fra 30 meter, så beholdes lysstyrke og detaljer i hvert øjeblik, så du ikke misser noget.

SIMULERET BILLEDE

Gå efter guldet fra alle vinkler

Se levende, ægte farver – selv fra siderne – på dette vidvinkel-TV. Vores X-Wide Angle-teknologi præsenterer de smukke skygger og farvetoner fra TRILUMINOSTM-skærmen, der kan nydes, uanset hvor du er i rummet.

Prisvindende 4K LED TV – lavet til vindere

Din billet til ultimativ realisme

X1 UltimateTM-billedprocessoren er vores mest kraftfulde til dato, og den opdager hundredevis af objekter på skærmen, forbedrer intelligent lysstyrken, detaljer og farver. Resultatet er en utrolig realistisk næroplevelse af begivenheden.

X1 Ultimate
X1 Ultimate

SIMULERET BILLEDE

Sport på XG95 Full Array LED TV med lokal regulering 

Mange LED TV er sideoplyste, hvilket vil sige, at lyskilden kommer fra en række LED'er i bunden eller på siden af panelet. Mens dette er velegnet til at lave smalle, prisbillige TV, er det ikke velegnet til at indfange ikoniske sportsøjeblikke, eftersom lyse områder ikke er så lyse, og sorte områder kan fremstå grå eller blålige.

Sportsscener kan også lide på TV med direkte lys. I stedet for at LED'erne er placeret i siden, er de placeret direkte bag panelet og sender lys direkte gennem skærmen. Din yndlingssport kan se lysere ud, men du vil også stå over for distraherende lysrande omkring lyse objekter på mørk baggrund, mindre farve i de mørke områder, og TV'et vil være tykkere.

Full Array LED
TRADITIONELT EDGE LED
Full Array LED
FULL ARRAY LED

SIMULERET BILLEDE

Full Array LED med lokal lys- og kontrastregulering viser sportsbegivenheder, som de skal ses. Der er LED'er placeret over hele skærmen, hver zone styres i realtid, og billedet har mere præcist sort og toppe af lysstyrke, så de ikoniske sportsøjeblikke ser realistiske og levende ud, mens det sker for øjnene af dig.

*Simulerede billeder.

Se det. Hør det. Lev det.

Fordyb dig i hver eneste sejr med virkelighedstro billeder og lyd, der passer til. Smukt detaljerede 4K-billeder synkroniseres med vores ægte lyd-fra-billedeTM for en audiovisuel ydeevne, der er lige så uforglemmelig som den atletiske kunnen på skærmen.

Billede og lyd justeres til at skabe det vindende hold

Acoustic Multi-AudioTM-teknologi tilføjer to lydpositionerende diskantenheder til den eksisterende række af højttalere med fuldt frekvensområde for at skabe vores Sound-from-Picture RealityTM. Denne synkronisering af lyd og billede leverer en mere fordybende visningsoplevelse, uanset om det er på dit holds stadion eller ved mållinjen på racerbanen. Acoustic Multi-AudioTM sender dig ind midt i kampen.

Oplev atmosfæren

I Audio Sport Mode indfanges atmosfæren og bringes til live i din stue.

Bygget til succes

Med dets rene, minimalistiske design holder XG95 dig fokuseret på, det, der er vigtigt – spillet.

Træk

Andre anbefalede BRAVIA® OLED TV til at nyde kampen på skærmen.

Det prisvindende AG9

Vores mest kraftfulde Picture Processor X1™ med over 8 millioner selvoplysende, individuelt styrede OLED-pixel på dette 4K Ultra HD TV – tilgængelig i en imponerende 77” skærmstørrelse – er ideel til den sportsfan, som kræver hver en detalje.

Opdag vores BRAVIA® TV

Fra vores 4K LED XG85 til vores 4K OLED AG8 – alle TV er blevet kyndigt organiseret til nydelse af al dine yndlingssport.