HJEMMEBIOGRAF OG SOUNDBARS

2.1-kanals soundbase med Wi-Fi®/Bluetooth®-teknologi

HT-XT3

Billede af 2.1-kanals soundbase med Wi-Fi®/Bluetooth®-teknologi

Vejl. Udsalgspris

kr 4.300,00

(VAT)
Billeder af 2.1-kanals soundbase med Wi-Fi®/Bluetooth®-teknologi
Billeder af 2.1-kanals soundbase med Wi-Fi®/Bluetooth®-teknologi
Billeder af 2.1-kanals soundbase med Wi-Fi®/Bluetooth®-teknologi
Billeder af 2.1-kanals soundbase med Wi-Fi®/Bluetooth®-teknologi
Billeder af 2.1-kanals soundbase med Wi-Fi®/Bluetooth®-teknologi

Som kunstnerne virkelig havde tænkt sig det

Nyd de fineste nuancer i studiekvalitet med lyd i høj opløsning, som er bedre end CD-kvalitet. Kærlighed til musik forener hver eneste komponent, fra signal til højttaler, så det føles, som om kunstneren optræder lige foran dig.

Designet til surround-lydentusiaster

Skift problemfrit mellem medrivende filmlyd og fyldig lyd i høj opløsning. Med 2.1-kanals virtuel surroundteknologi og indbyggede subwoofere leverer HT-XT3 en dyb, kraftfuld lyd, så du føler, at du selv står midt i handlingen. Alt-i-ét-designet er placeret under dit TV, så du kan spare plads.

Se videoen

Se HT-XT3 helt tæt på, og oplev den dybde i lyden, der kan opnås i denne kompakte soundbase.

2.1-kanals sokkelhøjttaler

Kraftfulde soundtracks

Denne 2.1-kanals sokkelhøjttaler giver filmlydsporene den dybde, de fortjener, takket være 350 W udgangseffekt og dobbelte, indbyggede subwoofere.

HDMI®

Designet til at oprette forbindelse

Opret forbindelse til en lang række andre enheder via HDMI-, analoge, og optiske indgange.

LDAC, Bluetooth-soundbar

Få det bedste ud af Bluetooth

Stream lyd i høj opløsning via Bluetooth med LDAC, som understøtter op til tre gange bitraten af almindelig Bluetooth®.

Lyt med et ægte lydfelt

S-Force PRO Front Surround-lyd

Denne medrivende, virtuelle surroundteknologi efterligner naturligt tredimensionelle lydfelter, så du kan nyde fyldig Hi-Fi-lyd i et stort lytteområde.

 • Diskantenhed
 • Bas
 • Basrefleks

Lydens fundament

Sokkelhøjttaleren har kraftige, dobbelte subwoofere, der giver film og musik dybde i lyden og et fantastisk lav-/mellemområde. Den har også tovejs-, koaksiale drivere og en superdiskant til fantastisk lytning på alle frekvenser.

Dolby® TrueHD

Nyd HD-film i klar Hi-Fi-surround-lyd.

DTS-HD Master Audio

Giv film og musik liv med den præcision, der kendetegner den oprindelige studiemaster.

Hvad er lyd i høj opløsning?

Lyd i høj opløsning består egentlig af en række digital processer, der muliggør kodning og afspilning af musik ved hjælp af højere samplingfrekvenser end dem, der anvendes i CD'er.

Lyd i høj opløsning
44,1 KHz / 16 bit [CD]
Lyd i høj opløsning
96 KHZ / 24 bit [høj opløsning]
S-Master HX

Digital S-Master HX-forstærker

S-Master HX-digitalforstærkeren gengiver de finesser og den lange række af lydformater i høj opløsning, helt uden forvrængning.

DSEE HX

Digital Sound Enhancement Engine HX

DSEE HX opskalerer komprimeret digital musik (mp3, ACC, ATRAC og WMA). Det gendanner den diskant og den bas, der går tabt i forbindelse med komprimering, og producerer fyldig lyd, der ligger tættere på lyd i høj opløsning.

ClearAudio+

Optimeret afspilning

Ved at kombinere lydteknologier fra Sony optimerer ClearAudio+ lyden, så du kan høre musik, dialog og lydeffekter med større klarhed og separation.

Præcis, fuldspektret lyd

Maksimal lyd, minimal plads. Det koaksiale højttalerdesign kombinerer bas og diskant i en enkelt tovejshøjttalerenhed, så den giver en bred vifte af lave og høje toner. Idet den arbejder sammen med de indbyggede subwoofere, gør det HT-XT3 i stand til at gengive hele lydfrekvensområdet i højopløselige detaljer.

Designet til fantastisk lyd

Sokkelhøjttalerens superdiskant komplementerer det ultrabrede frekvensområde, der leverer skyhøje diskanter og fantastisk baslydgengivelse.

Super diskant

Bluetooth-streaming af højeste kvalitet

Bring din streaming op på et nyt niveau. LDAC-codec, der er udviklet af Sony, understøtter op til tre gange højere bitrate end typisk Bluetooth-streaming, 96 kHz samplingsfrekvens og en mere effektiv kodning, der giver meget bedre lyd end CD-kvalitet.

NFC, Bluetooth-soundbar

Forbind øjeblikkeligt

Hold blot udvalgte smartphones eller tabletter hen til sokkelhøjttaleren, og opret øjeblikkeligt forbindelse via Bluetooth.

Bluetooth, Bluetooth-soundbar

Trådløs Bluetooth-streaming

Nyd al din musik i fantastisk kvalitet, når du opretter forbindelse mellem din tablet eller smartphone direkte til sokkelhøjttaleren via Bluetooth.

Indbygget Wi-Fi

Ikke flere kabler

Indbygget Wi-Fi giver dig omfattende tilslutningsmuligheder, så du kan streame musik og lyd fra en lang række onlinetjenester.

Nem adgang til din musik

Drag fordel af nem adgang til masser af musik med mere, takket være indbygget Chromecast (tidligere Google Cast™) og Spotify Connect.

Indbygget Chromecast

Indbygget Chromecast

Stream musik, internetradio og podcasts fra din smartphone, tablet eller bærbar computer til din lydenhed. Bare tryk på Cast-knappen.

Spotify

Spotify Connect

Afspil Spotify gennem din lydenhed med Spotify-appen som fjernbetjening.

Stream med indbygget Chromecast®

Stream musik, podcasts og radio fra mere end 100 lyd-apps, herunder Google Play™ Music og mange flere.

Media Object


Se den i aktion

 • Streamingtjenester
 • Lydkvalitet
 • Smartphone-batteri
 • Fleksibel lytteoplevelse

Foren din musik

Tilpas din lytteoplevelse med SongPal

SongPal-appen samler al din musik på ét intuitivt designet sted. Gruppér udvalgte Sony-enheder, og angiv afspilningslister til lytning i flere rum, ændr dine lydindstillinger, og naviger mellem forskellige musikbiblioteker og onlineudbydere.

SongPal 3.0 Bluetooth-soundbar

Lyt til musik i et andet rum

Lad den samme fantastiske sang følge dig rundt i huset med multirumslytning, der styres via SongPal-app'en. Forbind udvalgte Sony-soundbars og -højttalere, og stream derefter musik fra en computer eller dit DLNA-netværk i flere rum derhjemme.

En del af møblementet

Førsteklasses alt-i-en-løsning til lyd

Den slanke, minimalistiske udformning af HT-XT3 er designet til at passe ind i ethvert rum i huset. Denne kompakte sokkelhøjttaler har god plads til to koaksiale højttalere, dobbelte subwooferdrivere og fungerer samtidig som TV-fod. Den slanke profil og højden på 8 cm (3.2") passer ind selv de snævreste steder.

Skabt for hinanden

Matchende TV fra Sony

Den robuste og alligevel kompakte ramme er designet til at kunne ligge under TV med en vægt på op til 50 kg (110 lbs) og en op til 165 cm (65") skærm. Dens raffinerede stil gør den til den perfekte partner for den enkle elegance i et Sony TV.

4K-pass-through

Forberedt til 4K

Understøtter 4K-gennemgang

Bevar 4K-kvaliteten. Du skal blot slutte en 4K-enhed til HT-XT3 for at lade data passere gennem soundbaren lige til dit TV - uden at gå på kompromis med billedkvaliteten - derefter vil du opleve fyldige, naturtro billeder med lyd, der fylder rummet.

Specifikationer og funktioner
Skift problemfrit mellem medrivende filmlyd og fyldig lyd i høj opløsning. Med 2.1-kanals virtuel surroundteknologi og indbyggede subwoofere leverer HT-XT3 en dyb, kraftfuld lyd, så du føler, at du selv står midt i handlingen. Alt-i-ét-designet er placeret under dit TV, så du kan spare plads.
 • Kompatibel med lyd i høj opløsning

 • DSEE HX opskalerer musik til lyd i høj opløsning

 • S-Master HX-digitalforstærker, der giver en ren lydkvalitet

 • Vellydende musik på én gang med ClearAudio+

 • Nem Bluetooth®-tilslutningsmulighed med NFC One-touch 

Udgangseffekt (samlet)
350 W
Forstærkerkanaler
2.1-kanal
Indgangs- og udgangsterminal
Analog lydindgang (1), Bluetooth-modtagelse (1), Bluetooth-transmission (1), Ethernet (1), HDMI-videoindgang (3), HDMI-videoudgang (1), USB-A (1)
STØRRELSE, HOVEDENHED - KUN KABINET (B X H X D) 
75 x 8,3 x 35,8 cm
Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Eksperterne siger