HT-ST5000

En ny lyddimension

Oplev et nyt niveau af medrivende, biograflignende lyd derhjemme. Med Dolby Atmos® kan du nyde tredimensionel surroundlyd, der tager pusten fra dig.

SOUNDBARS

7.1.2 Dolby Atmos® soundbar med Wi-Fi®/Bluetooth®-teknologi

HT-ST5000
Billede af 7.1.2 Dolby Atmos® soundbar med Wi-Fi®/Bluetooth®-teknologi

Vejl. Udsalgspris

kr 14.000,00

(VAT)
What HiFi? 5 stjerner
HT-ST5000, What Hi-Fi? 5 stjerner

"Sony-produktet lyder fantastisk, er fyldt med funktioner og er den første Dolby Atmos-soundbar, som vi ikke har nogen betænkeligheder ved at anbefale" (maj 2017)

Lyd i høj opløsning
Som kunstnerne havde tænkt sig det

Nyd de fineste nuancer i studiekvalitet med lyd i høj opløsning, som er bedre end CD-kvalitet. Kærlighed til musik forener hver eneste komponent, fra signal til højttaler, så det føles, som om kunstneren optræder lige foran dig.

Oplev fuld fordybelse i lyden

7.1.2-kanals S-Force PRO Front Surround-teknologi

Vores virtuelle surroundlyd kombinerer digital signalbehandling og S-Force PRO Front Surround med bølgefrontteknologi til at efterligne et naturligt, tredimensionelt lydfelt, alt sammen fra en enkelt soundbar og subwoofer.

Illustration af surroundlyd
Surround på den nemme måde

Ved kun at bruge fronthøjttalerne gengiver Sonys unikke digitale lydfeltsteknologi surroundlydfeltet virtuelt, og lyden kommer fra begge sider. Det er ikke nødvendigt at tilføje baghøjttalere, så derfor kan du nyde fyldig, biografagtig uden for meget rod i stuen.

Dolby Atmos®-logo
Dolby Atmos

Dolby Atmos® leverer betagende realisme med 360° surroundlyd og nøjagtig lydpositionering i dit miljø, så 7.1.2-højttalerkanalerne (herunder Phantom Surround Back) fuldstændig indhyller dig i lyd – selv fra oven. 

DTS:X-logo
DTS:X

DTS:X-afkodning leverer multidimensional surroundlyd, der tilpasser sig din højttalerkonfiguration i realtid. Lyde kan placeres præcist omkring og over dig takket være 9 højttalerkanaler (herunder Phantom Surround-højttalere) og objektbaseret lydafkodning.

Kvalitetsmaterialer, optimalt design

Designet og udviklet med komponenter af høj kvalitet til at levere ultimativ, fordybende lyd.

Maksimal lyd og visuel kvalitet

Se og hør præcise detaljer med lydafspilning i høj opløsning og High Dynamic Range, der leverer kraftfuld ydeevne til film og musik.

Se klart med High Dynamic Range

Et High Dynamic Range-signal leverer exceptionelle detaljer, farver og kontrast med langt større lysstyrkeområde end andre videoformater.

HDR
HIGH DYNAMIC RANGE
HDR2
ALMINDELIG
Bliv tilsluttet

Bliv ved med at tilføje nyt til din hjemmebiografopsætning, med 3x HDCP 2.2-kompatible HDMI-indgange, 1x HDMI ARC-udgang, optisk SPDIF, analog AUX og en USB-forbindelse.

HDMI®
3 HDMI®-porte

Tilslut nemt dit nuværende udstyr med 3 HDMI-indgange og 1 HDMI ARC-udgang.

USB
USB-port

Du skal blot tilslutte din USB-enhed for at nyde lyd i høj opløsning.

S-Master HX-digitalforstærker
S-Master HX-digitalforstærker

S-Master HX-digitalforstærkeren reducerer forvrængningen og giver præcise resultater i de høje frekvensområder (over 40 kHz).

DSEE HX
Digital Sound Enhancement Engine HX

DSEE HX-opskaleringsteknologien bruger en algoritme til at analysere din musik og udfylde alle tabte harmoniske komponenter, så lydsignalerne gendannes til nær høj opløsning.

Clear Audio+
ClearAudio+

Fra spiltilstand til film- eller musiktilstand – ClearAudio+ justerer lydindstillingerne automatisk, så de passer til det, du ser eller lytter til.

Klik dig ind i din musik

Nyd ubesværet, øjeblikkelig musikafspilning med NFC, Bluetooth® trådløs teknologi.

Trådløs lydstreaming af høj kvalitet

LDAC er en lydteknologi fra Sony, som giver dig mulighed for at nyde Bluetooth® trådløs lyd i høj kvalitet. Med tre gange så mange data overført giver LDAC en endnu bedre, trådløs lytteoplevelse til al din musik.

NFC
Forbind øjeblikkeligt

Opret hurtig, one touch-tilslutning via NFC for at begynde at streame musik øjeblikkeligt fra udvalgte smartphones via din receiver.

Bluetooth®
Bluetooth-streaming

Stream musik trådløst fra din smartphone, tablet eller bærbare computer med Bluetooth®-teknologi. 

Trådløs
Trådløs streaming

Opret forbindelse til internettet med indbygget Wi-Fi® for øjeblikkelig adgang til musiktjenester som f.eks. Spotify med flere via indbygget Chromecast, og stream musik fra enheder i dit hjemmenetværk.

Begynd at lytte hurtigere

Gå tilbage til dine yndlingssange, uden forsinkelse. Med den dedikerede Music Service-knap kan du fortsætte præcis, hvor du afbrød fra en anden enhed med Spotify.

Nem adgang til din musik

Drag fordel af nem adgang til masser af musik med mere, takket være indbygget Chromecast (tidligere Google Cast™) og Spotify Connect.

Indbygget Chromecast
Indbygget Chromecast

Stream musik, internetradio og podcasts fra din smartphone, tablet eller bærbar computer til din lydenhed. Bare tryk på Cast-knappen.

Spotify
Spotify Connect

Afspil Spotify gennem din lydenhed med Spotify-appen som fjernbetjening.

Stream med indbygget Chromecast®

Stream musik, podcasts og radio fra mere end 100 apps, herunder YouTube Music og mange flere.

Lyd, der følger dig

Stream musik i hele huset med Sony | Music Center

Lyt til den samme fantastiske sang i hele huset med multirumslytning, der styres via Sony | Music Center-appen (tidligere kaldet SongPal). Brug Sony | Music Center-appen til at gruppere udvalgte Sony-soundbars og trådløse højttalere, og stream fra din foretrukne musiktjeneste eller fra dit TV via HDMI, optisk eller analog.

Specifikationer og funktioner

Med 7.2.1-kanaler og Dolby Atmos-understøttelse leverer ST-5000 biograflignende, tredimensionel surroundlyd, som fylder dit hjem.
  • Kompatibel med lyd i høj opløsning

  • Dolby Atmos® leverer tredimensionel surroundlyd

  • DSEE HX-opskalering genskaber kvaliteten i komprimerede filer

  • S-Master HX-digitalforstærker, der giver en ren lydkvalitet

  • Vellydende musik på én gang med ClearAudio+

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger