HT-A9

Et nyt niveau for surroundlyd

Mærk lyden fra alle retninger og afstande, selv uden for rummets vægge. Med vores 360 Spatial Sound Mapping-teknologi trækker HT-A9-systemets surroundlyd dig, din familie og venner helt ind i en multi-dimensionel oplevelse, som I aldrig har oplevet det før. 

HJEMMEBIOGRAF OG SOUNDBARS

Hjemmebiografsystem med 360 Spatial Sound Mapping Dolby Atmos®/DTS:X® | HT-A9

HT-A9
Billede af Hjemmebiografsystem med 360 Spatial Sound Mapping Dolby Atmos®/DTS:X® | HT-A9

Vejl. Udsalgspris

kr 16.500,00

(VAT)
Prisvinder

Tilmeld dig nu for at modtage vores seneste opdateringer og tidsbegrænsede tilbud. Klik på linket nedenfor, så du ikke går glip af noget.

360 Spatial Sound, der tilpasser sig dine omgivelser

Vores revolutionerende 360 Spatial Sound Mapping-teknologi skaber op til tolv fantomhøjttalere fra bare fire rigtige højttalere. Sådan fungerer det.  

Se vores 360 Spatial Sound Mapping-video

Vil du gerne prøve vores 360 Spatial Sound Mapping-video på dine foretrukne enheder? Tag dine høretelefoner på, og lad dig rive med.

Se, hvad eksperter hos Sony Pictures mener om vores nye lyd

I denne video taler to professionelle lydfolk fra Sony Pictures Post Production Services om deres oplevelse med HT-A9, og hvordan 360 Spatial Sound Mapping vækker film til live.

BRAVIA XR og HT-A9 er perfekte til Gran Turismo®7

Produceren og skaberne af det populære racerløbsspil Gran Turismo taler om deres oplevelser med BRAVIA XR TV og HT-A9.

360 Spatial Sound får dig til at føle, at du er midt i scenen

Omgivet på alle sider af flere fantomhøjttalere indenfor et optimeret lydfelt, så du kan høre hvert et vingesus og vindstød med utrolig intensitet. Det vil opleves som om, at filmen udspiller sig inde i din stue

Oplev ultrabred 360 Spatial Sound

Et ultrabredt lytteområde fylder alle dele af stuen, så din familie og venner alle får den samme lydoplevelse. Lytteområdet er ikke begrænset til foran TV'et, men dækker et meget større område.

Alsidigt layout til alle indretninger

Du behøver ikke flytte rundt på møblerne eller placere højttalerne i en bestemt position. HT-A9 bruger to mikrofoner i hver højttaler til at måle deres relative højde og placering, så systemet kan generere tolv fantomhøjttalere og fylde hele rummet med omsluttende lyd.

Diagram, der viser HT-A9-kontrolboksen, som er forbundet til TV'et via HDMI. Med fire trådløst forbundne højttalere
Tilslut trådløst

Placer kontrolboksen i nærheden af TV'et, og tilslut via HDMI. De fire højttalere tilsluttes trådløst til kontrolboksen, så der ikke er kabler i hele stuen.

Optimering af lydfelt

Aktivér optimering af lydfelt når som helst ved at foretage en nem opsætning via startmenuen på TV-skærmen. Hjemmebiografsystemet HT-A9 måler selv afstanden mellem højttalere og loft for smart og nem opsætning.

Innovativt højttalerdesign

Vores højttalere er designet med avancerede teknologier for at levere den høje lydkvalitet og brede retningsbestemmelse, der kræves til 360 Spatial Sound Mapping. 

Fordyb dig i enestående lydkvalitet

Nyd musik på den måde, som kunstnerne havde tænkt sig det, med lyd i høj opløsning og krystalklar præcision. Eller opdag en ny måde at lytte på med 360 Reality Audio, som giver en virkelig medrivende live-koncert eller studiesession-oplevelse. Med hjemmebiografsystemet HT-A9 bliver din musik levende som aldrig før.

Graf, der i realtid viser gendannelse af DSEE Extreme-komprimerede filer

A = Udvidet lyddynamik (strengeinstrumenter og små detaljer på hviskeniveau)
B = Gendannede høje frekvenser (akustisk og vokal-instrumental realisme)

Gendannelse i realtid af alle dine komprimerede filer

Ved hjælp af Edge-AI (Artificial Intelligence) opskalerer DSEE Extreme™ (Digital Sound Enhancement Engine) komprimerede digitale musikfiler i realtid. Gennem dynamisk genkendelse af instrumentering, musikgenrer og individuelle elementer i hver sang. Ved vokaler og mellemspil genskabes det fulde spænd af de toner, som gik tabt under komprimering, for at opnå bedre og mere komplet lydoplevelse.

Film og spil, der føles virkelige

Se levende scener fyldt med virkelighedstro farver og dybde. Hele den oprindelige billedkvalitet bevares, når den afspilles gennem hjemmebiografsystemet HT-A9, så du kan fordybe dig fuldstændigt i filmen. Gaming er samtidig meget mere spændende og realistisk, fordi HT-A9 understøtter de nyeste formater.

Logoer for 8K HDR, 4K 120 og Dolby Vision
PlayStation®5-konsol og -controller ved siden af et BRAVIA XR™ TV, der viser en scene fra Horizon Forbidden West
Nyd en fordybende spil- og filmoplevelse

Nyd spil og film med optimale billedindstillinger via Auto HDR Tone Mapping og Auto Genre Picture Mode ved at tilslutte BRAVIA XR™ TV'er og PlayStation®5 via dette produkt .

Få ekstra dyb bas med en valgfri subwoofer 

Hvis du tilføjer en ekstra subwoofer til dit system til at håndtere lave frekvenser, kan systemet gengive lyde med større effekt og kraft end før. Der findes to modeller, der er designet til at gengive dybere bas, mere stemmeklarhed og ekstra lydkvalitet i alt, hvad du lytter til. 

SA-SW5-subwoofer set forfra
SA-SW5

300 W dyb og fyldig bas fra en 180 mm driver med en passiv højtalerenhed.

SA-SW3-subwoofer set forfra
SA-SW3

200 W lyd fra en kompakt subwoofer med basrefleks og en 160 mm driver.

Bedst med TV'er fra Sony

Parret med BRAVIA™ TV'er giver HT-A9 dig en fantastisk lyd- og billedoplevelse med vores bedste billed- og lydkvalitet. Det er det perfekte surroundlydsystem til BRAVIA-TV'er.

Diagram, der viser HT-A9-kontrolboksen forbundet til TV'et via HDMI. Med fire trådløst forbundne højttalere og TV'et som centerhøjttaler med BRAVIA Acoustic Center Sync
Endnu mere fordybelse med Acoustic Center Sync

Når TV-højttaleren er tilsluttet til et BRAVIA TV med det medfølgende kabel, spiller den en central rolle i dit hjemmebiografsystem og i opsætningen af 360 Spatial Sound Mapping. Dermed matcher lyden præcist det, der vises på skærmen, så du får en virkelig medrivende oplevelse.

Lyden passer perfekt til handlingen

Med Acoustic Center Sync hører du dialogen fra præcis det sted, hvor vedkommende står i scenen. Handling og lyd er præcist Synkroniseret, så din oplevelse bliver endnu mere medrivende.

Familie, der ser TV, med hjemmebiografsystemet HT-A9 på et træmøbel med lydbølger fra skærmen.
Screenshot, der viser film med soundbarindstillinger i BRAVIA Quick Settings-menuen
Nem betjening med BRAVIA TV'er

Alt spiller perfekt sammen, når det tilsluttes den nye serie af BRAVIA TV'er. Styr lydindstillinger og lydstyrke med TV-fjernbetjeningen, og tjek nemt lydsystemets status, mens du ser programmer. Med integreret brugergrænseflade vises hjemmebiografsystemets indstillinger automatisk på BRAVIA TV'ets Quick Settings-menu.

Nyd musikken med hele familien 

Få nem adgang til musiktjenester som Spotify, og stream alle dine yndlingsalbum og afspilningslister med både Chromecast og Apple AirPlay 2. Ring til familien, og sæt gang i festen. 

Alle har den bedste plads i huset

Med et meget bredt lytteområde kan hele familien få den optimale musikstreamingoplevelse, selv hvis de sidder ud til siderne.

Familie, der nyder musik fra forskellige siddende og stående positioner i rummet
Bluetooth®-logo
Bluetooth®-tilslutning

Stream musik trådløst fra din smartphone, tablet eller bærbare computer med Bluetooth®-teknologi. 

Wi-Fi®-logo
Wi-fi-streaming

Opret forbindelse til internettet via indbygget wi-fi eller LAN, og stream musik fra enheder på dit hjemmenetværk.

Spotify Connect™-logo
Spotify Connect™

Afspil Spotify direkte gennem dine højttalere derhjemme ved at benytte Spotify Connect™-appen på din enhed som fjernbetjening.

Logo for indbygget Chromecast
Indbygget Chromecast

Stream musik, internetradio og podcasts fra din smartphone, tablet eller bærbar computer til din lydenhed. Bare tryk på Cast-knappen.

Apple AirPlay-logo
Apple AirPlay 2

Del musik fra dine foretrukne Apple-enheder til dit hjemmebiografsystem. Alt sammen med et tryk.

Familie på sofa, der ser TV med HT-A9-hjemmebiografsystemet på et træskab og Immersive AE slået til, der ses en kuppel af lydbølger fra gulv til loft.
Nyd film som aldrig før med rumlig lyd 

En smart algoritme tilføjer altomfattende lyd fra oven til konventionelle surround-soundtracks og selv stereolyd og konverterer alt lyd til fantastiske 360 Spatial Sound-oplevelser. Du skal bare trykke på Immersive AE-knappen på fjernbetjeningen for at aktivere.

Stemmestyring

Hjemmebiografsystemet er kompatibelt med Google Assistant-aktiverede enheder med Chromecast built-in og Amazon Alexa-aktiverede enheder. Tilføj blot HT-A9 til din højttalergruppe med Google Home-appen for at afspille musik, ændre lydstyrken eller bruge en af de mange stemmekommandoer.

Diagram, der viser en person, som styrer HT-A9-hjemmebiografsystemet ved at tale til Google Home
Retningsuafhængigt blokdesign

HT-A9 er et af vores nyeste lydsystemer til hjemmet, der er designet ved hjælp af det retningsuafhængige blokkoncept. Cylinderformen udgør en enkelt massiv blok, der leverer 360 Spatial Sound. Den passer perfekt mod væggen takket være den flade bagside. Den lysegrå farve passer godt sammen med vægge, hylder og andre indretningselementer.

Billede, der viser forbindelser bag på HT-A9
Opsætning på sekunder 

HT-A9 er næsten klar til brug direkte fra æsken. Du skal blot tilslutte den til dit TV ved hjælp af HDMI og tænde for den. Med LAN, HDMI IN og HDMI OUT (eARC) er du klar til at nyde en ny rumlig surroundlydoplevelse.

Gør hele stuen til at fantastisk sted for familien

Den ultrabrede surroundlyd på HT-A9 gør filmaftenen med familien mere spændende og underholdende end nogensinde før.

Familie på sofa, der ser TV med højttalere rundt i rummet, som skaber en medrivende oplevelse

Specifikationer og funktioner

Hør lyd uden for grænserne. Med vores unikke 360 Spatial Sound Mapping-teknologi omslutter HT-A9 din familie, venner og dig selv i en flerdimensional oplevelse, der løfter film og musik til et helt nyt niveau.
  • 360 Spatial Sound Mapping giver en helt ny surroundoplevelse

  • Fleksibelt layout med trådløs forbindelse

  • Optimering af lydfelt for nem opsætning

  • Immersive Audio Enhancement konverterer almindelig lyd til rumlig lyd

  • Flere fantomhøjttalere giver en bedre oplevelse af film og musik

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser og priser

Brugerne siger