HT-A7000

7.1.2 kanal - Bliv omsluttet af total realisme

Lad dig rive med som aldrig før. HT-A7000 omslutter dig med 7.1.2-kanals surroundlyd fra flere højttalere, en indbygget subwoofer og avanceret lydteknologi. Fornem handlingen ovenfra og omkring dig. Det er som at være lige midt i scenen.

HJEMMEBIOGRAF OG SOUNDBARS

7.1.2-kanals Dolby Atmos®/ DTS:X® Soundbar | HT-A7000

HT-A7000
Billede af 7.1.2-kanals Dolby Atmos®/ DTS:X® Soundbar | HT-A7000

Vejl. Udsalgspris

kr 11.000,00

(VAT)

Tilmeld dig nu for at modtage vores seneste opdateringer og tidsbegrænsede tilbud. Klik på linket nedenfor, så du ikke går glip af noget.

Suveræn surroundlyd fra vores flagskib inden for soundbars

HT-A7000 har 7.1.2 kanaler, to opadvendte højttalere, to beam-diskantenheder og fem fronthøjttalere, der giver en bredere surroundlyd, og en indbygget dobbelt subwoofer til dyb bas. Med Vertical Surround Engine og S-Force PRO Front Surround skaber HT-A7000 virtuel surroundlyd, der kommer fra alle retninger, så du kan opleve den fulde effekt af Dolby Atmos® og DTS:X®.

Grafik, der viser, hvordan Vertical Surround Engine giver lyd over lytteren for at få en 3D-lydoplevelse uden højttalere i loftet
Oplev lyd oppefra 

Takket være den virtuelle surroundteknologi fra Sony kan soundbaren placere lyden lodret – så du kan opleve 3D-lyd uden behov for højttalere i loftet. Udover Dolby Atmos og DTS:X giver Vertical Surround Engine også en mere realistisk, flerdimensionel lyd til andre lydformater.

Grafik, der viser, hvordan S-Force PRO Front Surround giver virtuel surroundlyd udelukkende ved hjælp af fronthøjttalere
Surround på den nemme måde 

Ved kun at bruge fronthøjttalerne gengiver Sonys unikke digitale lydfeltsteknologi surroundlydfeltet virtuelt, så lyden kommer fra begge sider. Du får fyldig, biograflignende surroundlyd derhjemme uden en rodet opsætning.

Se vores virtuelle surroundlyd

Vil du gerne prøve den medrivende lyd fra HT-A7000 på dine foretrukne enheder? Vi anbefaler, at du tager dine hovedtelefoner på og får en spændende virtuel surroundlydoplevelse.

Avanceret højttalerteknologi

Læn dig tilbage, og nyd den rummelige akustik med to opadvendte højttalere, to beam-diskantenheder og fem fronthøjttalere til bredere surround samt en subwoofer, der giver dybere bas. 

Sammenligning af unik rektangulært formet X-Balanced Speaker Unit med konventionel højttaler
X-Balanced Speaker Unit

De opadvendte højttalere, den indbyggede subwoofer og fronthøjttaleren har en X-Balanced Speaker Unit. Disse højttaleres unikke firkantede form maksimerer membranområdet og giver en mere kraftfuld bas. Den mindsker også driverudslag, samtidig med at lydtrykket bevares, hvilket resulterer i mindre forvrængning og større vokal klarhed. 

Fordyb dig i enestående lydkvalitet

Nyd musik på den måde, som kunstnerne havde tænkt sig det, med lyd i høj opløsning og krystalklar præcision. Eller opdag en ny måde at lytte på med 360 Reality Audio , som giver en virkelig medrivende live-koncert- eller studie-oplevelse. Med HT-A7000 bliver din musik levende som aldrig før.  

Graf, der i realtid viser gendannelse af DSEE Extreme-komprimerede filer

A = Udvidet lyddynamik (strengeinstrumenter og små detaljer på viskeniveau)
B = Gendannede høje frekvenser (akustisk og vokal-instrumental realisme)

Gendannelse i realtid af alle dine komprimerede filer

Ved hjælp af Edge-AI (Artificial Intelligence) opskalerer DSEE Extreme™ (Digital Sound Enhancement Engine) komprimerede digitale musikfiler i realtid. Gennem dynamisk genkendelse af instrumentering, musikgenrer og individuelle elementer i hver sang. Ved vokaler og mellemspil genskabes det fulde spænd af de toner, som gik tabt under komprimering, for at opnå bedre og mere komplet lydoplevelse.

Film og spil, der føles virkelige

Se levende scener fyldt med virkelighedstro farver og dybde. Hele den oprindelige billedkvalitet bevares, når den afspilles gennem HT-A7000-soundbaren, så du kan fordybe dig fuldstændigt i filmen. Gaming er også meget mere spændende og realistisk, fordi HT-A7000 understøtter de nyeste formater.

PlayStation®5-konsol og -controller ved siden af et BRAVIA XR™ TV, der viser en scene fra Horizon Forbidden West
Nyd en fordybende spil- og filmoplevelse

Nyd spil og film med optimale billedindstillinger via Auto HDR Tone Mapping og Auto Genre Picture Mode ved at tilslutte BRAVIA XR™ TV'er og PlayStation®5 via dette produkt med firmwareopdateringen fra foråret 2022.

Gå endnu dybere med en ekstra subwoofer og baghøjttalere

Få endnu dybere bas ved at tilføje en ekstra trådløs subwoofer. Med to typer subwoofer kan den indbyggede subwoofer i HT-A7000 håndtere bas og vokaler, mens den ekstra trådløse subwoofer kan fokusere på lavfrekvente lyde. Få en endnu bedre filmoplevelse med lyd lige bag dig ved at tilføje vores trådløse SA-RS3S-baghøjttalere.


SA-SW5-subwoofer set forfra
SA-SW5-subwoofer

300 w dyb og fyldig bas fra en 180 mm driver med en passiv højtalerenhed

SA-SW3-subwoofer set forfra
SA-SW3-subwoofer

200 W lyd fra en kompakt subwoofer med basrefleks og en 160 mm driver.

SA-RS3S-baghøjttalere set forfra
SA-RS3S-baghøjttalere

100 W bredere surroundlyd med mulighed for vægmontering. 

Diagram, der viser, hvordan HT-A7000 intelligent måler positionen af hver højttaler og optimerer lyden i rummet
Optimering af lydfelt

Det er ikke nødvendigt at placere højttalerne præcist. HT-A7000 med indbyggede mikrofoner klarer det hele for dig ved at måle placeringen af hver højttaler, lodret og vandret, og optimere lyden i forhold til rummet. Med HT-A7000 kan du nyde optimering af lydfeltet med eller uden ekstra højttalere. Aktivér via startindstillingerne eller startmenuen.

Bedst med TV'er fra Sony

Parret med BRAVIA™ giver HT-A7000 dig en fantastisk lyd- og billedoplevelse med vores bedste billed- og lydkvalitet. Den perfekte soundbar til BRAVIA-TV'er. 

Diagram, der viser centerhøjttalerlyd fra TV og soundbar med BRAVIA Acoustic Center Sync
Endnu mere fordybelse med Acoustic Center Sync

Når den tilsluttes til et BRAVIA TV med Acoustic Center Sync via det medfølgende kabel, fungerer både soundbaren og TV'et som centerhøjttaleren i dit hjemmebiografsystem. Dermed matcher lyden nøjagtigt det, der sker på skærmen, så du får en virkelig medrivende oplevelse.

Lyden passer perfekt til handlingen

Med Acoustic Center Sync hører du dialogen fra præcis det sted, hvor vedkommende står i scenen. Handling og lyd er præcist justeret, så din oplevelse bliver endnu mere medrivende. 

Familie, der ser TV på en sofa, med HT-A7000-soundbar på et marmorskab
Screenshot, der viser film med soundbarindstillinger i BRAVIA Quick Settings-menuen
Nem betjening med BRAVIA TV'er

Med en integreret brugergrænseflade vises soundbarens indstillinger automatisk på BRAVIA-TV'ets Quick Settings-menu, så du nemt kan styre lydtilstande, lydfelt og lydstyrke.

HT-A7000-soundbar på marmorskab under BRAVIA med justerbart TV-stativ
Placering af soundbar

Hvis du har et BRAVIA-TV med et justerbart TV-stativ, kan du justere placeringen og diskret montere HT-A7000 under TV'et for at få et rent look. 

Retningsuafhængigt blokdesign

HT-A7000 og ekstrahøjttalere er blevet designet under det samme retningsuafhængige blokkoncept. Designet på HT-A7000 er et perfekt match til ekstrahøjttalerne. De sofistikerede afrundede kanter repræsenterer en enkelt, massiv blok, som spreder lyden bredt. Kombinationen af overdådige materialeteksturer understreger tilknytningen til ethvert stuemiljø.

Nyd musikken med hele familien 

Få nem adgang til musiktjenester som Spotify, og stream alle dine yndlingsalbum og afspilningslister via Chromecast eller Apple AirPlay 2. Ring til familien, og sæt gang i festen. 

Familie, der lytter til musik i stuen med TV og HT-A7000-soundbar på et marmorskab
Bluetooth®-logo
Bluetooth®-tilslutning

Stream musik trådløst fra din smartphone, tablet eller bærbare computer med Bluetooth®-teknologi. 

Wi-Fi®-logo
Wi-fi-streaming

Opret forbindelse til internettet med indbygget wi-fi, og stream musik fra enheder på dit hjemmenetværk.

Spotify Connect™-logo
Spotify Connect™

Afspil Spotify direkte gennem dine højttalere derhjemme ved at benytte Spotify Connect™-appen på din enhed som fjernbetjening.

Logo for indbygget Chromecast
Indbygget Chromecast

Stream musik, internetradio og podcasts fra din smartphone, tablet eller bærbar computer til din lydenhed. Bare tryk på Cast-knappen.

Apple AirPlay-logo
Apple AirPlay 2

Del musik og meget mere via dine foretrukne Apple-enheder til din soundbar. Alt sammen med et tryk.

Få en stor og medrivende oplevelse

En smart algoritme tilføjer lyd fra oven til konventionelle surround-soundtracks og selv stereolyd og konverterer alt lyd til fantastiske lydoplevelser. Du skal bare trykke på Immersive AE-knappen på fjernbetjeningen for at aktivere.

Familie på sofa i stue, som ser TV med HT-A7000-soundbar på et marmorskab og Immersive AE slået fra
Immersive AE slået fra
Familie på sofa i stue, som ser TV med HT-A7000-soundbar på et marmorskab og Immersive AE slået til
Immersive AE slået til
Diagram, der viser en person, som styrer HT-A7000-soundbaren ved at tale til Google Home
Stemmestyring

Soundbaren er kompatibel med Google Assistant-aktiverede enheder med Chromecast built-in og Amazon Alexa-aktiverede enheder. Tilføj bare HT-A7000-soundbaren til din højttalergruppe med Google Home-appen for at afspille musik, ændre lydstyrken eller bruge en af de mange stemmekommandoer.

Opsætning på sekunder 

HT-A7000 er næsten klar til brug direkte fra æsken. Du skal bare tilslutte den til dit TV ved hjælp af HDMI eARC-tilslutningen og tænde for den. Med USB, optisk og analog lydindgang samt HDMI-indgang og -udgang (eARC), samt S-CENTER OUT på kompatible BRAVIA-modeller, får du alle de tilslutningsmuligheder, du skal bruge for at få en overvældende surroundlydoplevelse.

Specifikationer og funktioner

Lad dig rive med som aldrig før. HT-A7000 omgiver dig med autentisk 7.1.2-kanals surroundlyd med flere højttalere, S-Force PRO Front Surround og Vertical Surround Engine. Fornem handlingen ovenfra og omkring dig.
  • S-Force PRO Front Surround og Vertical Surround Engine for flerdimensionel lyd

  • Immersive Audio Enhancement tilføjer lyd fra oven til konventionelle surround-soundtracks og endda stereolyd

  • Opadvendte højttalere, beam-diskantenheder, indbygget subwoofer og fem fronthøjttalere giver en medrivende filmoplevelse

  • Optimering af lydfelt for nem opsætning

  • Trådløs tilslutning til musikstreaming

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger