HT-A5000

5.1.2-kanaler – Oplev den fantastiske lyd

Oplev film på en helt ny måde. HT-A5000 omslutter dig med autentisk 5.1.2-kanals surroundlyd med opadvendte højttalere, beam-diskantenheder i siden, indbygget dobbelt subwoofer og avanceret lydsoftwareteknologi. Mærk handlingen ske omkring dig.

Medrivende surroundlyd fra en fremragende soundbar

HT-A5000 har 5.1.2-kanaler: To opadvendte højttalere, to beam-diskantenheder og tre fronthøjttalere til bredere surroundlyd plus en indbygget dobbelt subwoofer til dyb bas. Med Vertical Surround Engine og S-Force PRO Front Surround skaber den virtuel surroundlyd, der kommer fra alle retninger, så du kan opleve den fulde effekt af Dolby Atmos® og DTS:X®.

Grafik, der viser, hvordan Vertical Surround Engine giver lyd over lytteren for at få en 3D-lydoplevelse uden højttalere i loftet
Oplev lyd oppefra 

Takket være den virtuelle surroundteknologi fra Sony kan soundbaren placere lyden lodret – så du kan opleve 3D-lyd uden behov for højttalere i loftet. Udover Dolby Atmos og DTS:X giver Vertical Surround Engine også en mere realistisk, flerdimensionel lyd til andre lydformater.

Grafik, der viser, hvordan S-Force PRO Front Surround giver virtuel surroundlyd udelukkende ved hjælp af fronthøjttalere
Surround på den nemme måde 

Ved kun at bruge fronthøjttalerne gengiver Sonys unikke digitale lydfeltsteknologi surroundlydfeltet virtuelt, så lyden kommer fra begge sider. Du får fyldig, biograflignende surroundlyd derhjemme uden en rodet opsætning.

Se en film med virtuel surroundlyd

Vil du gerne prøve den medrivende lyd fra HT-A5000 på dine foretrukne enheder? Vi anbefaler, at du tager dine hovedtelefoner på og får en spændende virtuel surroundlydoplevelse.

Lyd fra avancerede højttalere og en subwoofer

Kraftfulde højttalere arbejder sammen for at levere klar, omfattende lyd i hele rummet. To opadvendte højttalere, to beam-diskantenheder og tre fronthøjttalere til surroundlyd og en subwoofer til dyb bas.

Sammenligning af unik rektangulært formet X-Balanced Speaker Unit med konventionel højttaler
X-Balanced Speaker Unit

De opadvendte højttalere, den dobbelte subwoofer og fronthøjttaleren har en X-Balanced Speaker Unit. Disse højttaleres unikke form maksimerer membranområdet og giver en mere kraftfuld bas. Den mindsker også driverudslag, samtidig med at lydtrykket bevares, hvilket resulterer i mindre forvrængning og større vokal klarhed. 

Opskaler din digitale musik i realtid

Ved hjælp af Edge-AI (Artificial Intelligence) opskalerer DSEE Extreme™ (Digital Sound Enhancement Engine) komprimerede digitale musikfiler i realtid. Gennem dynamisk genkendelse af instrumentering, musikgenrer og individuelle elementer i hver sang. Ved vokaler og mellemspil genskabes det fulde spænd af de toner, som gik tabt under komprimering, for at opnå bedre og mere komplet lydoplevelse.

Graf, der i realtid viser gendannelse af DSEE Extreme-komprimerede filer

A = Udvidet lyddynamik (strengeinstrumenter og små detaljer på viskeniveau)
B = Gendannede høje frekvenser (akustisk og vokal-instrumental realisme)

Grafer, der viser, hvordan Inter Modulation Distortion Reduction fungerer

Denne graf er et eksempel.
1. Stemme-bølgeform 2. Bas-bølgeform 3. Moduleret bølgeform

Klarere stemme

Jo dybere baslyd, jo mere bevæger højttalerens membran sig. Det kan forårsage en effekt, der kaldes fasemodulationsforvrængning, når en full-range-membran samtidig skal gengive højere frekvenser. Sonys unikke signalbehandlingsteknologi kompenserer for denne effekt for klarere dialog og mere lokaliseret lyd. Forbedringerne i den modulerede bølgeform øger klarheden og hjælper med at forhindre stemmeforvrængning.

Udvidet bas

Det kræver meget kraft at gengive lave basfrekvenser nøjagtigt, og der er ofte risiko for forvrængning (A). For at undgå dette bruger HT-A5000 Sonys unikke signalbehandlingsteknologi til at levere dynamisk udvidet bas på alle lydstyrkeniveauer (B).

Grafer der viser, hvordan en Sliding EQt leverer dynamisk bas

Denne graf er et eksempel.
1. Niveau 2. Lav  3. Høj  4. Frekvens

Genopdag din yndlingsmusik

Med lyd i høj opløsning kan du opleve din yndlingsmusik med stor autencitet og præcision. Prøv 360 Reality Audio, og oplev musik på en ny måde, som sætter dig i centrum af lydoplevelsen, omgivet af lyde og forskellige instrumenter.  

Ingen forringelse af billedkvalitet

Se levende scener fyldt med virkelighedstro farver og dybde. Hele den oprindelige billedkvalitet bevares, når den afspilles gennem HT-A5000-soundbaren, så du kan fordybe dig fuldstændigt i filmen. Gaming er også meget mere spændende og realistisk, fordi HT-A5000 understøtter de nyeste formater.

PlayStation®5-konsol og -controller ved siden af et BRAVIA XR™ TV, der viser en scene fra Horizon Forbidden West
Nyd en fordybende spil- og filmoplevelse

Nyd spil og film med optimale billedindstillinger via Auto HDR Tone Mapping og Auto Genre Picture Mode ved at tilslutte BRAVIA XR™ TV'er og PlayStation®5 via dette produkt med firmwareopdateringen fra foråret 2022.

Få en mere fyldig lyd med trådløs subwoofer og baghøjttalere

Få endnu dybere bas ved at tilføje en ekstra trådløs subwoofer. Med to typer subwoofer kan den indbyggede dobbelte subwoofer i HT-A5000 håndtere bas og vokaler, mens den ekstra trådløse subwoofer kan fokusere på lavfrekvente lyde. Få en endnu bedre filmoplevelse med lyd lige bag dig ved at tilføje vores trådløse SA-RS3S-baghøjttalere.

SA-SW5-subwoofer set forfra
SA-SW5-subwoofer

300 w dyb og fyldig bas fra en 180 mm driver med en passiv højtalerenhed

SA-SW3-subwoofer set forfra
SA-SW3-subwoofer

200 W lyd fra en kompakt subwoofer med basrefleks og en 160 mm driver.

SA-RS3S-baghøjttalere set forfra
SA-RS3S-baghøjttalere

100 W bredere surroundlyd med mulighed for vægmontering. 


Innovative teknologier til lyd i høj kvalitet
Diagram, der viser, hvordan HT-A5000 intelligent måler positionen af hver højttaler og optimerer lyden i rummet
Optimering af lydfelt

Det er ikke nødvendigt at placere højttalerne præcist. HT-A5000 med indbyggede mikrofoner klarer det for dig ved at måle placeringen af hver højttaler, lodret og vandret, og optimere lyden i forhold til rummet. Med HT-A5000 kan du nyde optimering af lydfeltet med eller uden ekstra højttalere. Aktivér den enkle kalibreringsproces under den indledende opsætning eller fra startmenuen.

Bedst med TV'er fra Sony

Parret med BRAVIA™ TV'er giver HT-A5000 dig en fantastisk lyd- og billedoplevelse med vores bedste billed- og lydkvalitet. Den perfekte soundbar til BRAVIA TV'er.

Billede af et TV med lydbølger fra skærmen for at angive Acoustic Center Sync
Endnu mere fordybelse med BRAVIA Acoustic Center Sync

Når den tilsluttes til et BRAVIA TV med Acoustic Center Sync via det medfølgende kabel, fungerer soundbaren og TV’et som centerhøjttaler i dit hjemmebiografsystem. Dermed matcher lyden nøjagtigt det, der sker på skærmen, så du får en medrivende oplevelse.

Lyden passer perfekt til handlingen

Med Acoustic Center Sync hører du dialogen fra præcis det sted, hvor vedkommende står i scenen. Handling og lyd er præcist justeret, så din oplevelse bliver endnu mere medrivende. 

Familie, der ser TV i en dagligstue, med lydbølger der kommer ud fra skærmen
Soundbar-brugergrænseflade på TV-skærm
Nem betjening med BRAVIA

Med en integreret brugergrænseflade vises soundbarens indstillinger automatisk på BRAVIA Quick Settings-menuen, så du nemt kan styre lydtilstande, lydfelt og lydstyrke.  

Soundbar foran et BRAVIA TV
Placering af soundbar

Hvis du har et BRAVIA med et justerbart TV-stativ, kan du justere placeringen og diskret montere HT-A5000 under TV'et for at få et rent look.

Retningsuafhængigt blokdesign

HT-A5000 og ekstrahøjttalere er blevet designet under det samme retningsuafhængige blokkoncept. De sofistikerede afrundede kanter repræsenterer en enkelt, massiv blok, som spreder lyden bredt. Kombinationen af overdådige materialeteksturer understreger tilknytningen til ethvert stuemiljø.

Stream musik fra dine yndlingstjenester

Med indbygget support til Spotify Connect™ og andre musiktjenester via Bluetooth®, Chromecast eller Apple AirPlay 2, kan du nemt nyde din yndlingsmusik.

Par i deres hjem, som streamer musik via HT-A5000
Bluetooth®-logo
Bluetooth®-tilslutning

Stream musik trådløst fra din smartphone, tablet eller bærbare computer med Bluetooth®-teknologi. 

Wi-Fi®-logo
Wi-fi-streaming

Opret forbindelse til internettet med indbygget wi-fi, og stream musik fra enheder på dit hjemmenetværk.

Spotify Connect™-logo
Spotify Connect™

Afspil Spotify direkte gennem dine højttalere derhjemme ved at benytte Spotify Connect™-appen på din enhed som fjernbetjening.

Logo for indbygget Chromecast
Indbygget Chromecast

Stream musik, internetradio og podcasts fra din smartphone, tablet eller bærbar computer til din lydenhed. Bare tryk på Cast-knappen.

Apple AirPlay-logo
Apple AirPlay 2

Del musik og meget mere via dine foretrukne Apple-enheder til din soundbar. Alt sammen med et tryk.

Diagram, der viser en person, som styrer HT-A5000-soundbaren ved at tale til stemmeassistenter
Stemmestyring

Soundbaren er kompatibel med Google Assistant-aktiverede enheder med Chromecast built-in™ og Amazon Alexa-aktiverede enheder. Tilføj bare HT-A5000-soundbaren til din højttalergruppe med Google Home-appen for at afspille musik, ændre lydstyrken eller bruge en af de mange stemmekommandoer.

Nem og stemningsfuld lyd

Tryk på Sound Field-knappen på din fjernbetjening og oplev stemningsfuld lyd, der placerer dig midt i handlingen. Vælg S-Force PRO Front Surround og Vertical Surround Engine til medrivende filmoplevelser, eller slå Sound Field fra for ren højttalerlyd til lyd i høj opløsning eller stereomusik.

Nærbillede af fjernbetjening til HT-A5000
Klar til brug, lige ud af kassen

HT-A5000 er næsten klar til brug direkte fra æsken. Du skal bare tilslutte den til dit TV ved hjælp af HDMI eARC-tilslutningen og tænde for den. Med USB og optisk samt HDMI-indgang og -udgang (eARC) og S-CENTER OUT på kompatible BRAVIA-modeller, får du alle de tilslutningsmuligheder, du skal bruge for at få en overvældende surroundlydoplevelse.

Specifikationer og funktioner

  • S-Force PRO Front Surround og Vertical Surround Engine for flerdimensionel lyd

  • Stream al din musik med trådløs tilslutning

  • Opadvendte højttalere, beam-diskantenheder, indbygget dobbelt subwoofer og fem fronthøjttalere giver en medrivende filmoplevelse

  • Optimering af lydfelt for nem opsætning

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger