Xperia XZ2 Premium

Kamera taget til ekstremer. Xperia XZ2 Premium er mere end blot en utrolig smartphone – den er dit nye kamera. Den er ekstremt kreativ og optager film og billeder af høj kvalitet med et banebrydende dobbeltkamera, mens en 4K HDR-skærm sparker liv i underholdningen.

SMARTPHONES

Xperia XZ2 Premium – 5,8" 4K HDR-display | Dobbeltkamera

Xperia XZ2 Premium
Billede af Xperia XZ2 Premium – 5,8" 4K HDR-display | Dobbeltkamera
Afslør det skjulte

Vores revolutionerende Motion Eye™-dobbeltkamera kan indfange mere, end det blotte øje kan se. Opbygget med teknologi fra vores eksklusive kameraer i α-serien. Det er muligt at tage fotos og videoer under forhold med ekstremt lav belysning med en utrolig ISO 51200-følsomhed til fotos og ISO 12800 til videoer.

Ikon for 4K HDR-videooptagelse
Ligesom en professionel – HDR–filmoptagelse i 4K

Oplev verdenspremieren på 4K HDR-filmoptagelse på en smartphone. Med mere kontrast, farve og detaljerigdom i hvert eneste motiv kommer dine videoer tættere på biografkvalitet.

Ikon for super slowmotion
Optagelse med video i superslowmotion

Det avancerede Motion Eye™-kamera kan optage superslowmotion med 960 b/sek. i HD eller fuld HD. Og den kan også optage i almindelig slowmotion med 120 billeder i sekundet. Skift mellem tilstande for at omdanne almindelige øjeblikke til de mest dramatiske videoer.

Den underholdende måde at nyde underholdning på

Uanset om det er et dramatisk sammenstød eller en dundrende eksplosion, vil du få fornemmelsen af at være der. Med kombinationen af et 4K HDR-display med Sonys BRAVIA® TV-teknologi, et banebrydende Dynamic Vibration System og kraftfulde stereohøjttalere er der tale om en fuld sanseoplevelse.

Lyd i høj opløsning
Lyde fra studiet

Nyd suveræn lydkvalitet med Xperia XZ2 Premium. Lyd i høj opløsning giver den bedst mulige kvalitet, og med LDAC lyder alting fremragende, selv hvis du lytter trådløst. Med de kraftfulde stereohøjttalere kan du desuden dele din musik og dine film med vennerne.

Designet til at vække sanserne

Xperia XZ2 Premium ser godt ud, ligger perfekt i hånden og er proppet med avanceret teknologi. Dens glatte overflade er behagelig at holde, og refleksionen af lys får skærmen og glasfinishen til at flyde sammen i et smukt og ensartet design.

Smartphone med Corning® Gorilla® Glass 5
Holdbart Corning® Gorilla® Glass 5

Med Corning® Gorilla®-glas på forsiden og bagsiden er den lige så robust, som den er smuk.

IP65/68 vandafvisende smartphone
Vandafvisende

Regn og utilsigtet spild er ikke noget problem for Xperia XZ2 Premium med IP65/68 vandafvisende klassificering.

Hurtigere, højere, federe

Få den hastighed og ydeevne, du skal bruge for at få glæde af underholdning dagen lang og hurtig multitasking. Xperia XZ2 Premium håndterer alle dine apps, film, spil og mere med lethed.

Et batteri med længere levetid

Xperia XZ2 Premiums batteri er fremstillet med levetiden for øje, så du kan få endnu mere underholdning i hverdagen. Smart Stamina arbejder proaktivt på at levere mere strøm til dig, mens Qnovo Adaptive Charging og Battery Care giver batteriet en længere levetid.

Kamera | XZ2 Premium

Det banebrydende Motion Eye™-dobbeltkamera

Xperia XZ2 Premium er proppet med Sonys nyeste teknologier, som tidligere kun kunne ses på de meste avancerede kameraer. Dens store dobbeltsensorer og dedikerede AUBE™-processor til fusionering af billedsignalet er fremstillet til at indfange mere, end det menneskelige øje kan se.

Verdenspremiere på 4K HDR-filmoptagelse på en smartphone

Xperia XZ2 Premium optager i 4K HDR, så du kan indfange virkeligheden ligesom de professionelle – med en utrolig detaljerigdom og livagtige farver. Oplev banebrydende scanningsteknologi – kun fra Xperia.

Superslowmotion – nu i fuld HD

Det avancerede Motion Eye™-kamera kan optage superslowmotion med 960 b/sek. i HD eller fuld HD. Og den kan også optage i almindelig slowmotion med 120 billeder i sekundet. Skift mellem tilstande for at omdanne almindelige øjeblikke til de mest dramatiske videoer.

Baggrund "ude af fokus"
Vær kunstnerisk med bokeh-effekt

Bliv kreativ, og få motivet til at træde frem på en sløret baggrund.

Sort/hvid
Indfang tidløse øjeblikke i sort/hvid

Skab et klassisk look med en glidende overgang mellem sort og hvid.

Bedre selfies ved lav belysning

Xperia XZ2 Premium har et af de bedste frontkameraer på en smartphone. Med et kamera på 13 megapixel, en 1/3,06"-sensor til lav belysning og en frontblitz får du flotte selfies uanset lysforholdene.

Display | Xperia XZ2 Premium

Den ultimative 4K HDR-oplevelse

Når det kommer til underholdning, ligger Xperia XZ2 Premium helt i top. Fordyb dig i vores mest lysstærke 4K HDR-display nogensinde, og få glæde af videoer, fotos og mere med krystalklare detaljer og blændende farver.

Exceptionelt 4K HDR-display

Se dine yndlingsfilm med en utrolig detaljerigdom på 4K HDR-displayet. Uanset om du ser en stor blockbuster eller en video på YouTube, bruger Xperia XZ2 Premium Sonys BRAVIA® TV-teknologi til at opgradere alting til næsten HDR (High Dynamic Range), som leverer kontrast, farve og klarhed i biografkvalitet.

Ikon for HDR-billedkvalitet
Opgrader din billedkvalitet

X-Reality™ til mobilenheder kan opgradere dit indhold til næsten 4K-opløsning og tæt på HDR (High Dynamic Range), tilføje manglende pixels, skarphed, klarhed, teksturer og reducere støj, så alt ser bedre ud.

Logo for TRILUMINOS™-display til mobilenheder
Naturtro farver

TRILUMINOS™ Display for mobile genererer ca. 30 % flere farvedetaljer end standarddisplays. Med allokering af farver fra en bredere palet bliver udseendet mere naturligt.

Forkæl dine sanser med dynamisk vibreringssystem

Uanset om du sidder og ser film eller lytter til musik, kan Sonys dynamiske vibrationssystem analysere lyddata og give dig mulighed for at mærke handlingen i hånden – en helt unik underholdningsoplevelse. Og hvis du ikke er i humør til det, kan du bare slukke den.

Stereohøjttalere i en smartphone
Biografeffekt med kraftfulde stereohøjttalere

Del dine yndlingsvideoer med dine venner med Xperia XZ2 Premiums kraftfulde, fremadvendte højttalere. De er udstyret med S-Force Front Surround og er de kraftigste Xperia-højttalere nogensinde.

Lyd | XZ2 Premium

Du kan altid stole på Sonys lydekspertise

Med lydoptimerende teknologier såsom lyd i høj opløsning og LDAC kan Xperia XZ2 Premium altid give dig en exceptionel musikoplevelse.

Kom tættere på din yndlingskunstner

Med lyd i høj opløsning er det så tydeligt, at det føles som at være i studiet. Selv komprimerede filer lyder bedre, da DSEE HX™ giver dem et løft, så de kommer tættere på den oprindelige optagelse.

ClearAudio+ logo
Finjuster hver eneste bevægelse

ClearAudio+ er en pakke med teknologier, der finjusterer lyden, så du får en mere følelsesladet oplevelse.

Equalizer-ikon
Vælg dine foretrukne indstillinger

Equalizeren finjusterer frekvenserne for at få det hele til at lyde på den måde, du foretrækker.

Logo for Clear BASS
Kraftig bas uden forvrængning

Dybe lave toner og bastoner har mere gennemslagskraft med Clear BASS.

Xperia XZ2 Premium Trådløs streaming
Bedre Bluetooth™-streaming

Lydkvaliteten har aldrig været bedre ved tilslutning til trådløse højttalere eller høretelefoner, takket være LDAC. Denne forbedrede Bluetooth-teknologi kan håndtere lyd, der kommer tæt på høj opløsning.

Kraftfulde stereohøjttalere

Få glæde af vores kraftigste Xperia-højttalere til dato. De fremadvendte stereohøjttalere bruger S-Force Front Surround til at sætte dig i centrum for musikken og filmene.

Design | Xperia XZ2 Premium

Stilfuldt look, naturlig form

Den nye Xperia XZ2 Premium byder på avanceret teknologi med et elegant design. Med en glat og reflekterende overflade ser den smuk ud, og så ligger den godt i hånden.

“Vi ønskede at sammensætte de mest avancerede teknologiske landvindinger i en ensartet form. Xperia XZ2 Premium er indkapslet i buet 3D-glas og har en aluminiumsramme og en spejllignende kromfinish."

Xperias designteam

Ligger perfekt i hånden

Xperia XZ2 Premium har en elegant 3D-glasoverflade, som omgiver ydersiden, så der er en ensartet finish, der er behagelig at holde om og let at bære.

Den seneste teknologi med en fabelagtig finish

I kraft af Sonys innovationer inden for teknologi og design er Xperia XZ2 Premium smuk både indeni og udenpå.

Livlig og stilfuld

Med eksklusiv glas- og metalfinish er Xperia XZ2 Premium glat, ensartet og smuk at se på. Glasset på begge sider er inspireret af reflekterende lys og vækker opmærksomhed med sine fantastiske højdepunkter.

Farver inspireret af lys
Intuitivt design

Fingeraftrykssensoren er placeret et naturligt sted, så du kan oplåse telefonen uden at bevæge hånden. Kameraet sidder også tættere på midten, så du kan indramme og tilrettelægge dine billeder som en professionel.

Holdbar og smuk

Xperia XZ2 Premium er certificeret i henhold til IP65/68 og designet til at kunne modstå vandstænk, spild og uventede regnskyl, så du sagtens kan besvare telefonen i regnen. Og med Corning® Gorilla® Glass 5 er din telefon beskyttet både på forsiden og bagsiden.

Batteri og processor | Xperia XZ2 Premium

Ekstremt hurtig processor og batteri med lang levetid

Få glæde af brancheførende ydeevne med en avanceret Qualcomm® Snapdragon™ 845-mobilplatform og et batteri med 3540 mAh, så du opnår den bedste underholdningsoplevelse og har strøm nok til hele dagen.

Et batteri, der holder hele dagen

Xperia XZ2 Premium har et batteri med 3540 mAh, og på dage, hvor du bruger ekstra strøm, går Smart STAMINA i aktion på forhånd, så du har strøm i længere tid.

Sådan fungerer Smart STAMINA
Ikon for Smart STAMINA
Forudsiger strømniveauet

Xperia XZ2 Premium er i stand til at anslå, hvor længe der går, inden dit aktuelle batteri løber tør for strøm, ud fra hvordan du normalt anvender din telefon.

Batteriadvarselsikon
Advarer dig i god tid

Hvis telefonen tror, du løber tør for strøm senere på dagen, spørger den, om du vil aktivere STAMINA-tilstand.

Ikon for energiforbrug
Får dit batteri til at spare på strømmen

STAMINA-tilstand reducerer energiforbruget, så batteriet holder hele dagen.

Et batteri med længere levetid

De fleste batterier svækkes med tiden, men vores teknologi kan holde dine friske i lang tid.

Diagram for Qnovo Adaptive Charging
Adaptiv Qnovo™-opladning

Qnovo Adaptive Charging overvåger batteriets tilstand, når det er tilsluttet, og tilpasser strømniveauet for at sikre, at batteriet ikke overbelastes.

Battery Care-diagram til smartphones
Battery Care

Hvis du lader et fuldt opladet batteri være tilsluttet opladeren, kan det blive beskadiget. Battery Care oplader din telefon til 90 %, venter og oplader det derefter til 100 % lige før det tidspunkt, du står op.

Klassens bedste processor

Uanset om du surfer på internettet eller spiller hurtige spil, sørger Xperia XZ2 Premium for en imponerende ydeevne via Qualcomm® Snapdragon™ 845-mobilplatformen.

Ikon for download
Download op til 1,2 Gb/s

Hent et afsnit af en TV-serie på 20 sekunder med superhurtig download.

Ikon for upload
Overfør op til 150 Mb/s

Del indhold, og send filer hurtigt takket være hurtig upload-hastighed.

Ikon for processorhastighed
Op til 30 % hurtigere processor

Processoren er 30 % hurtigere end på vores tidligere telefoner, så alt kører hurtigere.

Få hurtigere adgang til dine billeder

Universal Flash Storage læser data med 1,5 Gb/s, hvilket er tre gange hurtigere end almindelig hukommelse – så er det slut med at vente på, at videoer eller billeder indlæses.

Udvid din hukommelse

Vil du have ekstra hukommelse? Sæt et microSD-kort i, og få op til 400 GB ekstra hukommelse.

Specifikationer

Motion Eye™-dobbeltkamera med 4K HDR-display og Dynamic Vibration System.
  • Motion Eye™-dobbeltkamera til optagelse ved ultralav belysning

  • 5,8 4K HDR-display med X-Reality™ til mobil HDR-opgradering

  • Sonys dynamiske vibrationssystem giver dig medrivende underholdning

  • Qualcomm® Snapdragon™ 845-mobilplatform

  • 3540 mAh batteri med lang levetid

Dimensioner
158 x 80 x 11,9 mm
Vægt
236 g
Vandafvisende
Vandafvisende (IP5/8)
Antal SIM
Enkelt SIM, Dual SIM
Kapacitet
3540 mAh
Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet