SMARTPHONES

Xperia XZ2 Compact – 5" HDR-display i 18:9-format med fuld HD+ | 19 MP-kamera

Xperia XZ2 Compact
Billede af Xperia XZ2 Compact – 5" HDR-display i 18:9-format med fuld HD+ | 19 MP-kamera

pinkgreensilverblack

Billeder af Xperia XZ2 Compact – 5" HDR-display i 18:9-format med fuld HD+ | 19 MP-kamera
Billeder af Xperia XZ2 Compact – 5" HDR-display i 18:9-format med fuld HD+ | 19 MP-kamera
Billeder af Xperia XZ2 Compact – 5" HDR-display i 18:9-format med fuld HD+ | 19 MP-kamera
Billeder af Xperia XZ2 Compact – 5" HDR-display i 18:9-format med fuld HD+ | 19 MP-kamera
Billeder af Xperia XZ2 Compact – 5" HDR-display i 18:9-format med fuld HD+ | 19 MP-kamera
Billeder af Xperia XZ2 Compact – 5" HDR-display i 18:9-format med fuld HD+ | 19 MP-kamera
Billeder af Xperia XZ2 Compact – 5" HDR-display i 18:9-format med fuld HD+ | 19 MP-kamera
Xperia XZ2 Compact

Xperia XZ2 Compact er designet til at være den ultimative underholdningsenhed. Uanset om du optager betagende videoer i 4K HDR eller ser film i HDR, kan Xperia XZ2 Compact levere underholdning på storskærmsniveau, mens den ligger i din hule hånd.

Logo for Best of MWC 2018 PhoneArena Awards
Best of MWC 2018 PhoneArena Awards

Xperia XZ2 Compact har modtaget den prestigefyldte Best of MWC 2018 PhoneArena-pris.

Logo for Tom’s Guide – 2018 Best of MWC-pris
Tom’s Guide – 2018 Best of MWC-pris

“Compact stjæler showet”

Design, der ligger godt i hånden

Xperia XZ2 Compact med 5" display er fejlfrit håndværk med en smuk, veldrejet og holdbar matteret finish, der ligger perfekt i lommen.

Verdenspremiere på 4K HDR-filmoptagelse på en smartphone

Oplev verdenspremieren på 4K HDR-filmoptagelse på en smartphone. Med mere kontrast, farve og detaljerigdom i hvert eneste motiv kommer dine videoer tættere på biografkvalitet.

19 MP-kamera
19 MP-kamera

Med vores nye og avancerede Motion Eye™-kamera med hukommelsesstærk billedsensor får du fabelagtigt livagtige fotos og videoer.

Ikon for 960 billeder i sekundet
Super Slow Motion

Brug dramatisk superslowmotion til at indfange, hvad øjet ikke kan se, og optag i fuld HD med 960 billeder i sekundet.

Ikon for 3D-skaber
3D-skaber

Xperia XZ2 Compact fås med 3D-skaber på front- og hovedkameraet, så du nu kan scanne dig selv eller dine omgivelser og dele det i 3D på de sociale medier.

Ultimativ underholdning med et kompakt design

Se dine yndlingsudsendelser i en fabelagtig realistisk kvalitet med et HDR-display i fuld HD+. Med de kraftfulde stereohøjttalere kan du desuden dele dine videoer med flere venner.

Lyd i høj opløsning
Lyde fra studiet

Nyd suveræn lydkvalitet med Xperia XZ2 Compact. Lyd i høj opløsning giver den bedst mulige kvalitet, og med LDAC lyder alting fremragende, selv hvis du lytter trådløst. Med de kraftfulde stereohøjttalere kan du desuden dele din musik og dine film med vennerne.

Vores hurtigste processor til dato

Xperia XZ2 Compacts Qualcomm® Snapdragon™ 845-mobilplatform leverer hastighed og ydeevne i verdensklasse. Uanset om du vil have problemfri gaming eller hurtig streaming, er det slut med at vente.

Et batteri med længere levetid

Xperia XZ2 Compact giver dig verdens bedste batterikapacitet i en af de førende Premium-smartphones. Smart Stamina arbejder proaktivt på at levere mere strøm til dig, mens Qnovo Adaptive Charging og Battery Care giver batteriet en længere levetid.

Nyt, avanceret Motion Eye™-kamera

Optag betagende stillbilleder og film i fabelagtig 4K HDR med næste generation af Motion Eye™-kamera.

Optag film som en professionel – HDR-filmoptagelse i 4K

Xperia XZ2 Compact optager i 4K HDR, så du kan indfange virkeligheden med utrolig kontrast, detaljerigdom og livagtige farver. Oplev banebrydende scanningsteknologi til mobiltelefoner – kun fra Xperia.

Superslowmotion – nu i fuld HD

Det avancerede Motion Eye™-kamera kan optage superslowmotion med 960 b/sek. i HD eller fuld HD. Og den kan også optage i almindelig slowmotion med 120 billeder i sekundet. Skift mellem tilstande for at omdanne almindelige øjeblikke til de mest dramatiske videoer.

Banebrydende stillfotografering

Med den hukommelsesstærke billedsensor kan vores Motion Eye™-kamera tage fotos i exceptionel billedkvalitet ved lav belysning.

Billedforslag
Billedforslag

Billedforslag registrerer automatisk bevægelser eller et smil og begynder at tage billeder, før du trykker på udløserknappen, så du aldrig mere skal gå glip af et smil eller et overraskende øjeblik.

Autofokus af billedsekvens
Autofokussekvens

Tag superskarpe billeder af motiver i bevægelse med Autofokussekvens. Den sporer og optager sekvenser af motiver i bevægelse med skarpt fokus, så du slipper for de sædvanlige uskarpe actionbilleder.

De seneste innovationer fra Sonys kameraer

Det nye, avancerede Motion Eye™-kamera er skabt på baggrund af vores viden fra serierne α™ og Cyber-shot™ og leverer den bedste Sony-teknologi til din Xperia XZ2 Compact.

Logo til Exmor RS™-sensor til mobilenheder
Bedre billeder med mindre støj

Den nyeste hukommelsesstærke Exmor RS™-sensor til mobiltelefoner er udstyret med nye teknologier såsom Billedforslag, hvilket giver bedre fotos.

Logo for G-objekt
Indfang flere detaljer

Det gendesignede G-objektiv indfanger detaljer og struktur præcist og giver en større optisk klarhed fra hjørne til hjørne.

Logo for BIONZ™-billedprocessor til mobilenheder
Hurtigere billedbehandling

Vores berømte BIONZ™-billedprocessor til mobilenheder giver dig en meget præcis registrering af bevægelser og en hurtig billedbehandling.

HDR-underholdning i lommen

Xperia XZ2 Compact er et stort 5" display i en kompakt indpakning. Med et HDR-display i fuld HD+ kan den vække alle dine yndlingsprogrammer og -film til live med krystalklare detaljer og blændende farver.

Kraftfuldt HDR-display i fuld HD+

Xperia XZ2 Compact er ganske vist kompakt, men derfor går den ikke på kompromis med kvaliteten. 5" HDR-skærmen i fuld HD+ puster liv i underholdningen med mere ægte og naturlig kontrast, farve og klarhed.

Opgrader din billedkvalitet med X-Reality™

Med X-Reality™ til mobilenheder får du en skarphed og en klarhed, der nærmer sig High Dynamic Range (HDR). Selv når du streamer videoer, får du kontrast, klarhed og farver i filmkvalitet.

Mere naturtro farver med TRILUMINOS™

TRILUMINOS™ Display for mobile genererer ca. 30 % flere farvedetaljer end standarddisplays. Med allokering af farver fra en bredere palet bliver udseendet mere naturligt.

S-Force Front Surround
Biografeffekt med kraftfulde stereohøjttalere

Del dine yndlingsvideoer med dine venner med Xperia XZ2 Compacts kraftfulde, fremadvendte højttalere. De er udstyret med S-Force Front Surround og er de kraftigste Xperia-højttalere nogensinde.

Du kan altid stole på Sonys lydekspertise

Med lydoptimerende teknologier såsom lyd i høj opløsning og LDAC kan Xperia XZ2 Compact altid give dig en exceptionel musikoplevelse.

Kom tættere på din yndlingskunstner

Med lyd i høj opløsning er det så tydeligt, at det føles som at være i studiet. Selv komprimerede filer lyder bedre, da DSEE HX™ giver dem et løft, så de kommer tættere på den oprindelige optagelse.

ClearAudio+ logo
Finjuster hver eneste bevægelse

ClearAudio+ er en pakke med teknologier, der finjusterer lyden, så du får en mere følelsesladet oplevelse.

Equalizer-ikon
Vælg dine foretrukne indstillinger

Equalizeren finjusterer frekvenserne for at få det hele til at lyde på den måde, du foretrækker.

Logo for Clear BASS
Kraftig bas uden forvrængning

Dybe lave toner og bastoner har mere gennemslagskraft med Clear BASS.

LDAC-streaming
Bedre Bluetooth®-streaming

Lydkvaliteten har aldrig været bedre ved tilslutning til trådløse højttalere eller høretelefoner, takket være LDAC. Denne forbedrede Bluetooth-teknologi kan håndtere lyd, der kommer tæt på høj opløsning.

Kraftfulde stereohøjttalere

Få glæde af vores kraftigste Xperia-højttalere til dato. De fremadvendte stereohøjttalere bruger S-Force Front Surround til at sætte dig i centrum for musikken.

Flydende elegance i et kompakt design

Xperia XZ2 Compact har et stort 5" display, der ligger perfekt i hånden. Den er lavet i holdbare kvalitetsmaterialer og byder på avanceret håndværk, som fremmer det elegante udseende og den omfattende holdbarhed.

"Hele idéen med designet bag Xperia XZ2 Compact er at skabe total komfort og en problemfri oplevelse. Det er den perfekte størrelse med en blid og buet overflade samt en glat og matteret tekstur.”

Xperias designteam

Stor skærm i et kompakt design

Xperia XZ2 Compact har et 5" display med en smuk og kompakt ramme. Få glæde af al din yndlingsunderholdning på denne store skærm, og bare stik den i lommen, når du er på farten.

En stilfuld matteret finish

Xperia XZ2 Compact har ikke alene en glat krumning, der ligger godt i hånden – den er også behagelig at røre ved på grund af den unikke matterede finish.

Holdbar og smuk

Xperia XZ2 Compact er certificeret i henhold til IP65/68 og designet til at kunne modstå vandstænk, spild og uventede regnskyl, så du sagtens kan besvare telefonen i regnen. Og med Corning® Gorilla® Glass 5 er din HDR-skærm med fuld HD+ perfekt beskyttet.

Farver inspireret af lys
Intuitivt design

Fingeraftrykssensoren er placeret et naturligt sted, så du kan oplåse telefonen uden at bevæge hånden. Kameraet sidder også tættere på midten, så du kan indramme og tilrettelægge dine billeder som en professionel.

Ekstremt hurtig processor og batteri med lang levetid

Nyd branchens førende ydeevne med en banebrydende Qualcomm® Snapdragon™ 845-mobilplatform og verdens bedste batteriopladning blandt de førende Premium-smartphones

Et batteri, der holder hele dagen

Xperia XZ2 Compact har et batteri med 2870 mAh, og på dage, hvor du bruger ekstra strøm, går Smart STAMINA i aktion på forhånd, så du har strøm i længere tid.

Sådan fungerer Smart STAMINA
Ikon for Smart STAMINA
Forudsiger strømniveauet

Xperia XZ2 Compact er i stand til at anslå, hvor længe der går, inden dit aktuelle batteri løber tør for strøm, ud fra hvordan du normalt anvender din telefon.

Ikon for tidlig advarsel
Advarer dig i god tid

Hvis telefonen tror, du løber tør for strøm senere på dagen, spørger den, om du vil aktivere STAMINA-tilstand.

Ikon for energiforbrug
Får dit batteri til at spare på strømmen

STAMINA-tilstand reducerer energiforbruget, så batteriet holder hele dagen.

Et batteri med længere levetid

De fleste batterier svækkes med tiden, men vores teknologi kan holde dine friske i lang tid.

Diagram for Qnovo Adaptive Charging
Adaptiv Qnovo™-opladning

Qnovo Adaptive Charging overvåger batteriets tilstand, når det er tilsluttet, og tilpasser strømniveauet for at sikre, at batteriet ikke overbelastes.

Battery Care-diagram til smartphones
Battery Care

Hvis du lader et fuldt opladet batteri være tilsluttet opladeren, kan det blive beskadiget. Battery Care oplader din telefon til 90 %, venter og oplader det derefter til 100 % lige før det tidspunkt, du står op.

Klassens bedste processor

Uanset om du surfer på internettet eller spiller hurtige spil, sørger Xperia XZ2 Compact for en imponerende ydeevne via Qualcomm® Snapdragon™ 845-mobilplatformen.

Ikon for download
Overførsel op til 800 Mb/s

Hent et afsnit af en tv-serie på 30 sekunder med superhurtig download.

Ikon for upload
Overfør op til 150 Mb/s

Del indhold, og send filer hurtigt takket være hurtig upload-hastighed.

Ikon for processorhastighed
Op til 30 % hurtigere processor

Processoren er 30 % hurtigere end på vores tidligere telefoner, så alt kører hurtigere.

Få hurtigere adgang til dine billeder

Universal Flash Storage læser data med 1,5 Gb/s, hvilket er tre gange hurtigere end almindelig hukommelse – så er det slut med at vente på, at videoer eller billeder indlæses.

Udvid din hukommelse

Vil du have ekstra hukommelse? Sæt et microSD-kort i, og få op til 400 GB ekstra hukommelse.

Specifikationer

19 MP Motion Eye™-kamera med filmoptagelse i 4K HDR og 5,0" HDR-display i 18:9-format med fuld HD+.
  • 19 MP Motion Eye™-kamera med 4K HDR-filmoptagelse

  • 5,0” 18:9 HDR-display i fuld HD+ med X-Reality™ til mobil HDR-opgradering

  • Lyd i høj opløsning og stereohøjttalere

  • Qualcomm® Snapdragon™ 845-mobilplatform

  • IP65/68 vandafvisende design

Dimensioner
135 × 65 × 12,1 mm
Vægt
168 g
Vandafvisende
Vandafvisende (IP5/8)
Antal SIM
Enkelt SIM, Dual SIM
Kapacitet
2870 mAh
Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger