SMARTPHONES

Xperia XZ Premium – 5,5" 4K HDR-display | 19 MP kamera

Xperia XZ Premium
Billede af Xperia XZ Premium – 5,5" 4K HDR-display | 19 MP kamera

pinksilverblack

Billeder af Xperia XZ Premium – 5,5" 4K HDR-display | 19 MP kamera
Billeder af Xperia XZ Premium – 5,5" 4K HDR-display | 19 MP kamera
Billeder af Xperia XZ Premium – 5,5" 4K HDR-display | 19 MP kamera
Billeder af Xperia XZ Premium – 5,5" 4K HDR-display | 19 MP kamera
Billeder af Xperia XZ Premium – 5,5" 4K HDR-display | 19 MP kamera
Billeder af Xperia XZ Premium – 5,5" 4K HDR-display | 19 MP kamera
Billeder af Xperia XZ Premium – 5,5" 4K HDR-display | 19 MP kamera
Billeder af Xperia XZ Premium – 5,5" 4K HDR-display | 19 MP kamera
Opdag en ny verden af bevægelser, du ikke har set før

Motion Eye™-kameraet med superslowmotion optager video med 960 billeder i sekundet og kan afspille fire gange langsommere end nogen anden smartphone. Billedforslag er altid et skridt foran, fordi bufferlagringen af billederne begynder, allerede før du trykker på knappen.

Banebrydende Sony-kamerakvalitet

Tag enestående billeder – også i svagt lys

Med teknologi, der er baseret på knowhow fra vores berømte Cyber-shot™ kameraer, leverer Xperia XZ Premium fremragende billedkvalitet selv ved svagt lys. Den nye Exmor™ RS-sensor til mobilenheder har større pixel og et avanceret G Lens, der giver klarere og skarpere billeder.

Banebrydende Sony-kamerakvalitet
Verdens første smartphone med et 4K HDR-display

For første gang i en smartphone har Xperia XZ Premium et 4K HDR-display, der anvender den samme teknologi som Sonys BRAVIA® TV. Det gør det muligt at se det nyeste 4K HDR-indhold, som giver dig en unik oplevelse med fantastiske farver, skarphed og kontrast.

Det hele går op i en højere enhed

Glatte, flydende linjer. Spejlblanke glasoverflader. Xperia XZ Premium er lige så elegant, som den er ergonomisk, med et stilfuldt ydre, der er i smuk harmoni med innovationerne indeni. En harmonisk oplevelse fra inderst til yderst.

Vandafvisende
Lad det regne

Skabt til at kunne tåle vanddråber, spild og pludselige byger

Regnvejr er ikke noget, du behøver at bekymre dig om, når du har Xperia XZ Premium med udenfor. Vandafvisende, støvtæt og forstærket med holdbart Corning® Gorilla® Glass 5 – den kan stort set holde hele livet.

Sætter standarden for smartphonelyd

Lyd i høj opløsning, der har været banebrydende for vores bedste lydprodukter, bevarer musikkens detaljer og klarhed, så du kommer helt tæt på kunstneren bag.

Qualcomm® Snapdragon™ 835-processor
Den kraftigste processor i en Sony-mobiltelefon

Hurtigere, højere, federe

Superhurtig internetsøgning, spil uden afbrydelser, videostreaming uden forsinkelse og imponerende multitasking – det hele sker med lynets fart med den nye Qualcomm® Snapdragon™ 835-processor. Og med en downloadhastighed på op til 1 Gb/s holder intet dig tilbage.

En smartphone, der hele tiden lærer noget

Xperia XZ Premium lærer af dig og tilpasser sig til dit liv, jo mere du bruger den. Den er din håndholdte allierede, uanset om det gælder overvågning af batteriniveauet eller forudsigelse af dine foretrukne funktioner.

Xperia Actions
Xperia Actions

Xperia XZ Premium registrerer alle dine vaner som f.eks. at slå lydløs tilstand til, når det er nødvendigt. Derefter tilpasser den automatisk indstillingerne, så din telefon altid er nem og praktisk at bruge.

Smart STAMINA
Smart STAMINA

Intelligent STAMINA forstår dit strømforbrug i løbet af dagen og sørger for, at batteriet ikke løber tør for strøm, inden dagen er omme. Xperia XZ Premium optimerer endda din opladning for at sikre, at du har pålidelig batteristrøm hele dagen i hele telefonens levetid.

"Horizon Zero Dawn"
©Sony Interactive Entertainment Europe.
Udgivet af Sony Interactive Entertainment Inc.

Spil uden begrænsninger

Spil PS4™ spil uden afbrydelser på din smartphone hvor som helst på Wi-Fi-netværket derhjemme

Udforsk fjerne galakser fra køkkenet, eller scor spektakulære mål på altanen – kun med Sony. Med PS4 Remote Play kan du spille spændende PlayStation® spil på din telefon hvor som helst i huset.

Alle vores nyeste kamerafunktioner samlet i én smartphone

Det nye Motion Eye™ kamera samler mange årtiers Sony-innovation og giver dig mulighed for at forevige livets bedste øjeblikke på en måde, du ikke kan med nogen anden smartphone. Den er baseret på knowhow fra vores α™ og Cyber-shot™ serie og giver billeder og video, der er helt enestående.

En banebrydende måde at forevige verden på

Med det nye Motion Eye™ kamera med Superslowmotion og Billedforslag kan du opleve mere, end det menneskelige øje kan se. Kameraet har hurtigere og mere intelligent behandling end nogensinde, så du opnår uhørt høj billedkvalitet og får den bedste teknologi til registrering af bevægelser, vi til dato har udviklet.

Exmor RS™ til mobilenheder
Skarpe billeder med mindre støj

Den nye, hukommelsestilknyttede Exmor RS™-sensor til mobilenheder har 5x hurtigere billedscanning, der giver skarpere billeder af bevægelse.

G-objektiv
Prisvindende Sony G-objektiv

Det gendesignede G-objektiv indfanger detaljer og struktur præcist og giver en større optisk klarhed fra hjørne til hjørne.

BIONZ™
Intelligent billedbehandling

Vi har opgraderet vores berømte intelligente BIONZ™-billedprocessor til mobilenheder, så du får en mere præcis registrering af bevægelser og hurtigere billedbehandling.

Superslowmotion er her

Motion Eye™ kameraet er unikt: Det fotograferer med 960 billeder i sekundet, hvilket sikret Superslowmotion ved afspilning, der afslører livets skjulte magi. Med optagelse, der er fire gange langsommere end videoer fra andre smartphones, får du alle dramatiske elementer og detaljer med.

Forevig smilet

Du går aldrig mere glip af overraskende øjeblikke, uanset om det er det sødeste smil eller hurtige bevægelser i luften. Billedforslag starter automatisk med at bufferlagre billeder, et sekund før du trykker på udløserknappen.

Motiver i bevægelse med den største klarhed, du har set
Superskarpe billeder af motiver i bevægelse

Xperia XZ Premium leveres med autofokussekvens, som sporer og indfanger sekvenser af motiver i bevægelse med skarpt fokus, så du slipper for slørede actionbilleder.

Overtag den kreative styring

Manuelt fokus og mulighed for at styre lukkerhastigheden giver dig endnu større kreativ frihed.

Tag superstjerneselfies

Vores frontkamera med 13 megapixel, vores anerkendte 1/3,06"-sensor til svag belysning og et 22 mm-vidvinkelobjektiv resulterer i fantastiske selfies, som alle vil dele.

superstjerneselfies
Movie Creator
Optag og del

Skab dine egne film, og del dem med dine venner på Facebook.

Movie Creator forvandler dine billeder og videoer til film, du kan dele. Og det er ikke begrænset til dit eget mediebibliotek – du kan også samle fotos og videoer fra en Facebook-gruppe for en begivenhed. Sæt dit kreative præg ved at redigere billederne og tilføje musik.

Verdens første smartphone med et 4K HDR-display

Du bliver inspireret af 4K HDR-skærmens enestående opløsning, farver og kontrast.

Billeder, der er mere virkelighedstro

Når du sammenligner 4K HDR med almindelige skærme, er det ikke svært at se forskel.

Ved hjælp af Sonys BRAVIA® TV-teknologi kan Xperia XZ Premium afspille 4K HDR-indhold, der er så skarpt og livagtigt, at det næsten tager pusten fra dig. Se videoen for at få mere at vide om den intense oplevelse, du får med denne banebrydende teknologi.

Farverne vækkes til live

TRILUMINOS™ skærmen til mobilenheder er en unik teknologi, der kan producere omkring 138 % af det farvespektrum, der vises på standardskærme. Alle nuancer er vidunderligt intense og livagtige og gør billeder og filmklip virkelighedstro.

sRGB 138%*
*sammenlignet med standardvideoer

Flere nuancer, mere realisme

Alle livets fine nuancer bevares, fordi TRILUMINOS-skærmen til mobilenheder udvælger og tilknytter farver fra en bredere palet. Selv røde, blå og grønne nuancer, som det normalt er svært at få vist nøjagtigt, ser levende og realistiske ud.

Knivskarpe billeder

X-Reality™ til mobilenheder øger billedkvaliteten

Uanset om du kigger på stillbilleder eller filmklip, får X-Reality™ til mobilenheder det hele til at se bedre ud. Funktionen indsætter manglende pixel, reducerer støj og forbedrer strukturen, så alt bliver tydeligt og knivskarpt – også indhold i lav opløsning.

Støjreduktion
Støjreduktion

Se klarere og tydeligere billeder og videoer, der er optaget i svagt lys, takket være avanceret støjreduktion.

Struktur- og konturforbedringer
Struktur- og konturforbedringer

Billederne bliver skarpere takket være forbedrende elementer, der hjælper med at gengive teksturer og gøre konturer skarpere.

Pixelgengivelse
Pixelgengivelse

Sonys enestående superopløsning undersøger hver eneste pixel og genskaber de pixels, der mangler.

Så meget nyt samlet ét tidløst design

Med alle de mange teknologier, der fungerer problemløst sammen, er Xperia XZ Premium både smuk indeni og udenpå. Oplevelsen begynder med den elegante glasoverflade, der smyger sig rundt om telefonen og giver den et anstrøg af luksus.

En spejling af skønheden

Den flotte glasoverflade, der smyger sig rundt om telefonen og både er en fryd for øjet og behagelig at røre ved, skaber en spejleffekt, som afspejler verden omkring dig. Den har Corning® Gorilla®-glas 5 på for- og bagsiden, så både skønheden og holdbarheden når nye højder.

Fantastisk fra kant til kant

Alle detaljer på Xperia XZ Premium er mesterligt udformet – f.eks. den øverste og nederste kant, der er omhyggeligt facetslebet. Vi har oven i købet inkluderet en kameraobjektivring af rustfrit stål, der får telefonen til at udstråle elegance.

Den kan endda genkende dig

Det er nemt at starte telefonen med den integrerede fingeraftrykssensor. Den er en del af tænd/sluk-knappen, så én berøring bekræfter din identitet, når du tænder Xperia XZ Premium.

Tåler vand

Xperia XZ Premium er certificeret iht. IP65/68 og vandafvisende og støvtæt. Du kan endda besvare opkald i regnvejr uden at bekymre dig.

I harmoni med dig

Alle dele af Xperia XZ Premium går op i en højere enhed – også de farver, du ser på skærmen. Derudover reagerer den intelligente grænseflade på din berøring, så der skabes en personlig relation mellem dig og din telefon.

I harmoni med dig
Musik, som den bør høres

Lyd i høj opløsning, så du næsten føler, kunstneren står ved siden af dig

Du kan høre hver eneste lille detalje af dine optagelser så realistisk, at du næsten føler, du selv er til koncert. Selv komprimerede filer på din afspilningsliste lyder bedre, fordi DSEE HX™ løfter dem op, så de er tættere på lydstudiekvalitet.

Skabt til lydentusiaster

Lyd i høj opløsning har samplingfrekvenser og bithastigheder, som er tre til seks gange højere end for cd og MP3, så musikken bliver klarere, skarpere og mere detaljeret. Luk øjnene, og oplev lyd som i et lydstudie.

Original analog optagelse
Original analog optagelse

Den fulde lyd fra en original analog optagelse

CD-optagelse
CD-optagelse

Cd'ens komprimerede filformat, der giver en mindre detaljeret lydkvalitet.

Lyd i høj opløsning
Lyd i høj opløsning

Det mere detaljerede samplingformat ved lyd i høj opløsning giver en utroligt klar lyd.

Forbedret Bluetooth-streaming

Oplev lyd, der er tæt på at være i høj opløsning, med trådløse hovedtelefoner eller højttalere

Hvis du opretter forbindelse til trådløse højttalere eller hovedtelefoner, sikrer LDAC, at du ikke går glip af den mindste smule lydkvalitet. Ved hjælp af denne teknologi overføres der tre gange flere lyddata end med normal Bluetooth, så hver enkelt tone er fuldstændigt krystalklar.

Forbedret Bluetooth-streaming
Dynamisk stereolyd omkring dig

S-Force Front Surround giver dig oplevelsen af et naturligt tredimensionelt lydfelt – så du kan høre virtuel surroundlyd med dine to fronthøjttalere.

Forskellige hovedtelefoner, samme høje lydkvalitet

Automatisk optimering af hovedtelefoner analyserer din type hovedtelefoner og sikrer, at lyden passer til dem. Funktionen afbalancerer frekvenserne for at give dig det optimale lydsignal, og det hele sker automatisk.

VirtualPhones-teknologi
Betagende lyd

VPT (VirtualPhones Technology) giver dig mulighed for at opleve virtuelt oprettet surroundlyd i dine hovedtelefoner. Vælg din foretrukne tilstand, og nyd den fyldige, virkelighedstro lyd, der får det til at føles, som om du befandt dig i et lokale med et 5.1-kanals højttalersystem.

Clear Audio+
Clear Audio+

Få klar og velafbalanceret lyd med én berøring – du behøver ikke at indstille noget.

Equalizer
Equalizer

Finjuster dine frekvenser for at få det hele til at lyde på den måde, du foretrækker.

Clear Bass
Clear Bass

Nyd godt af en dynamisk dyb bas uden forvrængning – også ved høj lydstyrke.

Sæt farten op

Uanset hvad du vil foretage dig, går det hurtigt med Xperia XZ Premium. Avanceret processorkraft betyder, at du får en problemfri ydeevne, uanset om du søger på internettet eller spiller et tempofyldt spil.

Håndterer nemt alle udfordringer

Xperia XZ Premium er udstyret med den avancerede Qualcomm® Snapdragon™ 835-processor. Den kan oprette forbindelser i gigabitklassen via X16-modemmet og leverer fantastisk grafik, branchens førende ydelse og forbedret batterieffektivitet.

Downloadhastighed på 1 Gb/s
Download op til 1 Gb/s

Suveræn downloadhastighed betyder, at det er nemt at streame onlinemedier og downloade indhold.

Upload på 150 Mb/s
Overfør op til 150 Mb/s

Del indhold, og send filer hurtigt takket være den hurtige uploadhastighed på Xperia XZ Premium.

20 % hurtigere CPU
Op til 20 % hurtigere processor

Processoren er 20 % hurtigere end på vores tidligere telefoner, så alt kører hurtigere.

Se billeder og videoer hurtigere

Universal Flash Storage læser data med 1,5 Gb/s, hvilket er tre gange hurtigere end almindelig hukommelse. Du behøver ikke vente på, at videoer eller billeder indlæses – du skal bare trykke, og så er du klar.

microSD-kort
Udvid din hukommelse

Vil du have ekstra hukommelse? Sæt et microSD-kort i, og få op til 256 GB ekstra hukommelse.

Hurtig og nem filoverførsel

Flyt filer hurtigere med USB 3.1-tilslutningen – den har en overførselshastighed på op til 5 Gb/s og er 10 gange hurtigere end USB 2.0. Og USB Type-C™-stikket gør tilslutningen nem, fordi stikket altid vender den rigtige vej.

USB 3.1-tilslutning
Jo mere du bruger den, desto mere intelligent bliver den

Xperia XZ Premium lærer af den måde, du anvender telefonen på, og tilpasser sig, så du får den mest intelligente og personlige oplevelse nogensinde. Den gør livet lidt lettere for dig ved at tilbyde praktiske, skræddersyede forslag til, hvordan du anvender de forskellige funktioner.

Intelligent oprydning sikrer problemfri funktion

Xperia XZ Premium registrerer, hvilke apps du bruger mest. Og fordi den automatisk deaktiverer ubrugte apps og rydder cachen, er ydeevnen altid optimal og problemfri.

Batteriet med længere levetid

Xperia XZ Premium lærer af dit brugsmønster og hjælper dig med at justere strømforbruget, så du har strøm hele dagen. Opladningsteknologien forhindrer, at batteriet beskadiges, og kan fordoble batteriets levetid.

Batteri, der varer hele dagen

Xperia™ XZ Premium giver dig masser af strøm på en fuld opladning. Men på dage, hvor du bruger ekstra strøm, venter den ikke med at advare dig, til batteriet er ved at løbe tør. I stedet registrerer Smart STAMINA strømniveauet i god tid og sørger for, at du har strøm hele dagen.

Sådan fungerer Smart STAMINA
Intelligent registrering af batteriniveauet
Forudsiger strømniveauet

Xperia XZ Premium er i stand til at anslå nøjagtigt, hvor længe der går, inden dit aktuelle batteri løber tør for strøm, ud fra hvordan du normalt anvender din telefon.

Advarsel i god tid om lavt batteriniveau
Advarer dig i god tid

Hvis telefonen tror, du løber tør for strøm senere på dagen, spørger den, om du vil aktivere STAMINA-tilstand.

STAMINA-tilstand får batteriet til at spare på strømmen
Får dit batteri til at spare på strømmen

STAMINA-tilstand reducerer energiforbruget, så batteriet holder hele dagen. Vælg mellem tre strømbesparende niveauer afhængigt af dine behov.

Optimal kapacitet i længere tid

Mens de fleste genopladelige batterier mister kapacitet over tid, bevarer dette batteri sin effektivitet. Qnovo Adaptive Charging og Batteripleje sørger for, at dit batteri ikke overbelastes, og det fungerer derfor optimalt i dobbelt så lang tid.

Overvågning af batteritilstanden i realtid

Qnovo Adaptive Charging kontrollerer hele tiden batteritilstanden, mens batteriet oplades, og måler omhyggeligt temperatur og tryk. Derefter justerer funktionen strømstyrkeniveauet for at sikre, at batteriet ikke overbelastes, og for at beskytte batterikapaciteten.

Adaptiv Qnovo™-opladning
Battery Care
Intelligent opladningscyklus

Hvis du lader et fuldt opladet batteri være tilsluttet opladeren, kan det blive beskadiget. Batteripleje oplader din telefon til 90 %, venter og oplader det derefter til 100 % lige før det tidspunkt, du normalt står op. Når batteriet ikke overoplades, bevarer det sin fulde kapacitet i længere tid.

Oplad på rekordtid

Med lynopladeren UCH12W får du mange timers batteritid ved blot at lade op i nogle få minutter.

Lynoplader UCH12W

Specifikationer

Motion Eye-kamera, 4K HDR-display og vandafvisende design.
  • Motion Eye™-kamera med en opløsning på 19 MP og superslowmotion

  • 4K HDR-display på 5,5"

  • Ny 3D Creator

  • Vandafvisende design

  • Qualcomm® Snapdragon™ 835-processor

Dimensioner
156 x 77 x 7,9 mm
Vægt
191 g
Vandafvisende
Vandafvisende (IP65/68)
Antal SIM
Enkelt SIM, Dual SIM
Kapacitet
3230 mAh
Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger