Billeder af Xperia L2 – 5,5" HD-display | 13 MP kamera
Billeder af Xperia L2 – 5,5" HD-display | 13 MP kamera
Billeder af Xperia L2 – 5,5" HD-display | 13 MP kamera
Xperia L2

Få et 8 MP-selfiekamera med ekstra bred vidvinkel og 5,5"-skærm, batteri med lang levetid og fingeraftrykssensor, som giver sikker oplåsning.

Sig "superbred selfie"

Få masser af venner og mere af baggrunden med på din selfie med et 8 MP-kamera og en ekstra bred vidvinkel.

Tag bedre fotos med et 13 MP-kamera

Xperia L2 fås med et imponerende kamera på 13 MP. Det hjælper dig med at tage bedre, skarpere billeder med flere detaljer end nogensinde før.

Underholdning på en storskærm i HD

Skærmen på 5,5" i HD er fantastisk, når du vil se film på farten. Og hvis du vil betjene den med én hånd, kan du blot reducere visningen til miniskærm.

ClearAudio+ og Clear BASS
De rette indstillinger til alle sange

Få en forbedret lydoplevelse med automatiske optimerede indstillinger takket være ClearAudio+. Clear Bass giver dig varme, dybe, lave toner, mens equalizeren giver dig kontrollen til at få hver lyd til at lyde præcist, som du kan lide det.

Lås telefonen op med en enkelt berøring

Den integrerede fingeraftrykssensor sikrer din telefon, så kun du kan låse den op – med en enkelt berøring.

Et batteri skabt til at holde længe

Få glæde af din smartphone hele dagen med et batteri på 3300 mAh. Intelligent opladningsteknologi hjælper med at sikre batteriets effektivitet og giver det en længere levetid

Adaptiv Qnovo™-opladning
Overvågning af batteritilstanden i realtid

Qnovo Adaptive Charging kontrollerer løbende batteriets tilstand, mens det oplader, og tilpasser det aktuelle niveau for at beskytte dets kapacitet. Dette forhindrer slid af batteriet over tid, så det kan bevare effektiviteten længere.

Battery Care
Intelligent opladningscyklus

Hvis du lader et fuldt opladet batteri være tilsluttet opladeren, kan det blive beskadiget. Batteripleje oplader din telefon til 90 %, venter og oplader det derefter til 100 % lige før det tidspunkt, du står op, så dit batteri bevarer maksimal kapacitet over flere opladninger.

Styrken bag ydeevnen

Xperia L2 sørger for, alt kører som smurt i kulissen med 3 GB RAM, og har et lager på 32 GB til dine videoer og billeder – og så er der endda plads til et microSD-kort, hvis der bliver trangt med plads.

Specifikationer

13 MP kamera, 8 MP selfiekamera med ekstra bred vidvinkel og 5,5" HD-skærm med minidisplay.
  • 13 MP-kamera

  • 8 MP selfiekamera med ekstra bred vidvinkel

  • 5,5" HD-skærm med minidisplay

  • Batteri med høj kapacitet på 3.300 mAh

  • Fingeraftrykssensor giver ekstra sikkerhed

Dimensioner
150 x 78 x 9,8 mm
Vægt
178 g
Vandafvisende
-
Antal SIM
Enkelt SIM, Dual SIM
Kapacitet
3.300 mAh
Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet