Xperia 10 IV

Den perfekte følgesvend i hverdagen

Med sin kraftfulde ydeevne, superlette design, kamera med tre objektiver, fantastiske 21:9 OLED-skærm og højkvalitetslyd, vil du undre dig over, hvordan du nogensinde har levet uden Xperia 10 IV.

ALLE SMARTPHONES

Xperia 10 IV | Kompakt design | Let vægt | Batteri på 5.000 mAh

Xperia 10 IV
Xperia 10 IV i sort set forfra og bagfra

greenpurplewhiteblack

Et stort, kraftfuldt batteri i en let, kompakt krop

At have Xperia 10 IV i dit liv handler om maksimal nydelse og minimal anstrengelse. Håndtilpasset og kompakt, verdens letteste 5G-smartphone med et batteri med stor kapacitet på 5.000 mAh.

Opdag Xperia 10 IV
Udtryk dig selv med et valg af farver

Sort/Hvid/Mintgrøn/Lavendel

Kamera

Med et kamera med tre objektiver mange funktioner er det blevet super nemt at tage smukke billeder og videoer, selv i svagt lys. 

Skærm

Fra film til mobilspil, tilbyder det klare 6,0” 21:9 OLED-skærm en enestående oplevelse.

Lyd

Xperia 10 IV lader dig fordybe dig selv i enestående lyd, inklusive lyd i høj opløsning og 360 Reality Audio.

Design & ydeevne

Med et batteri på 5.000 mAh med stor kapacitet i et let, solidt design tilpasset til din hånd, møder effekt og hastighed en uanstrengende stil.

Bæredygtighed

Fra emballage uden plast til tilgængelighedsfunktioner, afspejler Xperia 10 IV Sonys kontinuerlige forpligtelse til bæredygtighed.

Kamera

Smukke billeder og videoer på en nem måde

Med et kamera med tredobbelt objektiv, og et udvalg af brugbare funktioner til stillbilleder og videoer, har det aldrig været nemmere at indfange livet.

Optag jævne videoer uden rystelser

Optisk SteadyShot

Optisk billedstabilisering (OIS) er ikke kun til stillbilleder, den fungerer også på videoer. Når du optager video på farten, sikrer den unikke Optical SteadyShot-teknologi, at resultaterne er ikke slørede og fri for rystelser.

Optag video med mindre blackout og whiteout

Takket være det udvidede dynamiske område optager Xperia 10 IV video med bemærkelsesværdigt klare detaljer og mindre blackout og whiteout, selv under højkontrastforhold som stærkt dagslys

Skærm

En enestående seeroplevelse

Med en OLED-skærm på 6,0” og 21:9, uden hak eller kamerahul, der forringer dit udsyn, lader Xperia 10 IV dig fortabe dig i film i fuld skærm.

Betagende farve og kontrast

21:9 OLED / TRILUMINOS DISPLAY til mobil

Den 21:9 OLED-skærm, der er endnu mere skarp end den tidligere model, gengiver betagende billeder med levende farver og ægte sorte farver. Med udgangspunkt i Sonys mangeårige TV-ekspertise optimerer den unikke TRILUMINOS® DISPLAY til mobilteknologi skærmen til filmvisning og gengiver udsøgte, levende billeder.

Lyd

Fordyb dig i den enestående lydkvalitet

Med en række førsteklasses lydteknologier tilbyder Xperia 10 IV musikelskere en enestående lytteoplevelse.

Mand med trådløse høretelefoner ved siden af Xperia 10 IV som bruger Side-sensemenuen
Den perfekte partner, når du vil lytte på farten

Side-sense / Sony | Headphones Connect

Når Xperia 10 IV parres med hovedtelefoner fra Sony, kan du nemt tilgå Sony | Headphones Connect-appen med Side-sensemenuen – praktisk når du hurtigt ønsker at justere lydindstillingerne, så de passer til din situation.

Design og præstation

Effekt og hastighed møder ubesværet stil

Xperia 10 IV kommer med en batterieffekt der holder hele dagen, og en hurtig ydeevne med et let, men stadig solidt design der er tilpasset din hånd.

Bæredygtighed

Emballage til Xperia 10 IV
Ingen plast i emballagen

Som en del af Sonys stræben efter bæredygtighed bruges der ikke plastik i emballagen til Xperia 10 IV, og disse komponenter er enten fjernet eller udskiftet med papirmaterialer.

Sammen skaber vi et bæredygtigt samfund

Hos Sony anerkender vi også, at papirressourcer er begrænsede, og vi arbejder kontinuerligt på at reducere papirbrugen. Ved at udelukke opladeren og kablet fra boksen, har vi gjort den omkring 50 % tyndere end tidligere modeller. Eftersom de fleste Xperia-brugere allerede har kompatible opladere og kabler, beder vi dem om at hjælpe vores bæredygtighed, ved at genbruge dem.

Illustration af et USB-kabel med en grøn streg, der krydser det ud, plus et ikon af Jorden og en Xperia-smartphone
Illustration viser forskellige personer
Xperia er tilgængelig for alle

Du kan tilpasse din Xperia 10 IV fra at aktivere stemmestyring til at øge tekststørrelsen, så den passer til dine behov, ved hjælp af tilgængelighedsindstillinger og apps.

De faktiske produktegenskaber, specifikationer, programmer, tjenester, netværkstilgængelighed, farver og størrelser kan variere. Egenskaber og specifikationer kan ændres uden forudgående varsel.

Nogle billeder er kun illustrerende.

Udtalelser om objektiv svarer til brændvidde på 35 mm.

Specifikationer og funktioner

Xperia 10 IV kombinerer et batteri med stor kapacitet med super let, håndtilpasset design og vandtæthed, og er din perfekte følgesvend til hverdagen. Med et kamera med tre objektiver kan du nemt tage smukke fotos og videoer, mens den skarpe 21:9 OLED-skærm og højopløsningslyd gør underholdningen mere medrivende.
  • Kameraet med tre objektiver med ultravidvinkel, vidvinkel og telefoto

  • OLED-skærm på 6,0” og 21:9

  • Højkvalitetslyd med høj opløsning og 3,5 mm lydstik

  • Kraftfuldt 5.000 mAh batteri i en håndtilpasset, let krop til komfortabel brug

  • IP65/68-klassificering af vandtæthed og Corning® Gorilla® Glass Victus®

Dimensioner
153 x 67 x 8,3 mm
Vægt
161 g
Vandafvisende
Vandafvisende (IPX5/IPX8), støvtæt (IP6X)
Kapacitet
5.000 mAh
Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger