Xperia 10 Plus

Mere skærm. Flere muligheder.

Vi introducerer 21:9-oplevelsen med Xperia 10 Plus' brede 6,5" display i 21:9-format. Med optimeret multitasking kan du bruge to apps på én gang. Du kan se film i det biografformat, de er filmet i, og optage din egen med filmoptagelse i 21:9-format. Alt sammen i et slankt design, der ligger perfekt i hånden.

SMARTPHONES

Xperia 10 Plus – Bredt 6,5" display i 21:9-format og fuld HD+ | Dual-kamera

Xperia 10 Plus
Billede af Xperia 10 Plus – Bredt 6,5" display i 21:9-format og fuld HD+ | Dual-kamera
Bredt 6,5”-display i 21:9-format og fuld HD+
Bredt 6,5" display i 21:9-format og fuld HD+
Filmoptagelse i 21:9-format
Filmoptagelse i 21:9-format med 12 MP + 8 MP dual-kamera og 2x optisk zoom
Lyd i høj opløsning
Lyd i høj opløsning med DSEE HX™ og LDAC

Skærm

Nem multitasking med opdelt skærm

Se videoer, mens du skriver SMS’er, eller få de seneste nyheder, mens du sender mails. Xperia 10 Plus’ brede 21:9-skærm giver dig plads til at bruge to apps på samme tid, så du kan forbedre din multitasking. Bare tryk på siden af din telefon, og brug Side Sense til at køre dine to apps med opdelt skærm.

Se mere med en længere skærm

Få glæde af mindre rulning, og gør det nemt at gennemse mere af det indhold, du elsker, med Xperia 10 Plus' brede 6,5" skærm i 21:9-format. Alt sammen i imponerende fuld HD+.

Lev dig mere ind i filmen i 21:9-format

Kom dybere ned i alt, hvad du ser, med Xperia 10 Plus' brede 21:9-display. Det samme format, som dine yndlingsfilm er optaget i. Med den brede skærm og det kantløse design kan du nyde film på din smartphone, sådan som de var tiltænkt.

© 2016 Columbia Pictures Industries, Inc., LSC Film Corporation, Village Roadshow Films Global Inc. og Wanda Culture Holding Co. Limited. Alle rettigheder forbeholdes.

Kamera

Filmoptagelse i 21:9-format

Optag dine videoer i det samme format som filmskaberne med filmoptagelse i 21:9-format. Og se dem på Xperia 10 Plus' brede 21:9-display.

Dual-kamerasystem med 2x optisk zoom

Med et 12 MP og 8 MP dual-kamerasystem kan du tage fotos i høj kvalitet og være kreativ med den kunstneriske Bokeh-effekt. Xperia 10 Plus er også udstyret med 2x optisk zoom, så du kan komme helt tæt på og få detaljerne med.

Design

Ligger perfekt i hånden

Xperia 10 Plus er designet til at ligge godt i hånden. Med det brede display i 21:9-format får du et slankt design, der er nemt at bruge.

Skønhed møder holdbarhed med Corning® Gorilla® Glass 5

Med Corning® Gorilla® Glass 5 er Xperia 10 Plus slidstærk og robust, mens den elegante metalfinish supplerer det smukke design.

Lyd

Smartphonelyd på en ny måde med lyd i høj opløsning

Kom tættere på den oprindelige optagelse i hvert eneste musiknummer med lyd i høj opløsning og DSEE HX. LDAC-streaming får alting til at lyde fantastisk, uanset om du benytter en kablet forbindelse eller ej.

Hør hver tone klart og tydeligt

Smart Amplifier-teknologi leverer højere og mere detaljeret lyd med bedre bas, så du får mest muligt ud af din yndlingsmusik, uanset hvor du er.

Batteri

Længere batteritid

Med en høj opladningskapacitet på 3000 mAh giver batteriet på Xperia 10 Plus dig strøm, du kan regne med. Derudover kan Smart Stamina forudse, hvor meget strømmen rækker til, og tilpasse dit energibrug for at holde dig kørende.

Øger batterikapaciteten

Vores opladningsteknologier holder dit batteri i god form i længere tid. Med batteripleje forhindrer du, at telefonen overoplades, mens Xperia Adaptive Charging overvåger din telefon, mens den oplades, så dit batteri ikke overbelastes.

Ydeevne

Hurtig ydeevne med en kraftfuld processor

Gå på nettet, spil spil, eller benyt hurtig multitasking – Qualcomm® Snapdragon™ 636-mobilplatformen kan håndtere alle dine apps, film, spil og mere med lethed.

512 GB microSD™-åbning
Udvid din hukommelse

Med MicroSD™-åbningen kan du øge telefonens hukommelse med op til 512 GB.

Dual SIM
Gå aldrig glip af et opkald med Dual SIM

Benyt samme telefon til arbejde og underholdning med to SIM-kortåbninger.

Få mere at vide om Xperia 10 Plus

Xperia 10 Plus er udstyret med et bredt 6,5" display i 21:9-format – perfekt til multitasking – filmoptagelse i 21:9-format på et dual-kamerasystem med 2x optisk zoom og et slankt design, der ligger perfekt i hånden.

Skærm

En opdelt skærm, der er lavet til multitasking

Den brede 6,5”-skærm med 21:9-format giver dig plads til at bruge to apps på samme tid. Skriv mails, mens du ser dine yndlingsserier, eller chat med vennerne, mens du skimmer de nyeste artikler. Med Side Sense og appliste kan du hurtigt og nemt gå til delt skærm.

Få let adgang til dine yndlingsapps med Side Sense

Side Sense viser hurtigt dine yndlingsapps, så du ikke behøver at rulle for at finde dem. Du skal blot trykke to gange på hver side af din Xperia 10 Plus, så vil den forudse og vise apps ud fra AI i Xperia™.

Bredt display i 21:9-format

Det brede display på Xperia 10 Plus benytter samme 21:9-format, som bruges til biograffilm. De fleste smartphoneskærme kan ikke håndtere denne størrelse og viser sorte striber øverst og nederst på skærmen. Men med Xperia 10 Plus får du glæde af underholdning helt ud til kanterne.

Stream film i 21:9-format

Med det brede 21:9-display kan du bruge din smartphone til at se indhold fra Netflix i det biografformat, som det er udviklet til.

Netflix-medlemskab påkrævet.

Kamera

Optag i forskellige billedformater

Optag fotos og videoer i forskellige billedforhold alt afhængigt af dine behov. Med filmoptagelse i 21:9-format kan du optage og nyde samme billedformat, som man ser i biografen. 1:1-optagelse er derimod ideelt til Instagram-billeder.

4K-optagelse
4K-optagelse

Se alle detaljerne, når du optager med en opløsning, der er fire gange så høj som fuld HD.

SteadyShot™-billederstabilisering
Stabil og problemfri optagelse med billedstabilisering

Optag videoer uden rystelser, selv mens du er i bevægelse, med SteadyShot™-billederstabilisering.

Vær kreativ med et 12 MP- og 8 MP-dual-kamerasystem

Med 12 MP-kameraet på Xperia 10 Plus kan du tage fabelagtige fotos i enhver situation, herunder i 21:9-format og andre billedforhold. 8 MP-kameraet hjælper dig med at opnå smuk baggrundssløring, kendt som ‘Bokeh’, og komme helt tæt på motivet med 2x optisk zoom.

Få smukke baggrunde uden problemer

Bokeh er en kunstnerisk fotograferingseffekt, der skaber en blød baggrund, som er ude af fokus. Engang var det kun DSLR-kameraer, der kunne levere denne effekt, men med dual-kamerasystemet på Xperia 10 kan du gøre det med et tryk på en knap.

Detaljerede nærbilleder med 2x optisk zoom

Kom tættere på, når du tager billeder, med 2x optisk zoom. Med 8 MP-kameraet på Xperia 10 Plus kommer du tættere på motivet, så du får alle detaljerne med.

Design

Design, der ligger godt i hånden

Xperia 10 Plus er designet til at være ergonomisk med en ensartet form, der ligger perfekt i hånden. Den slanke 21:9-skærm gør den let at holde og suppleres af et kantløst design, hvilket giver en medrivende smartphone-oplevelse.

Strålende lys

Farveområdet på Xperia 10 Plus er inspireret af lys, der spiller på metaloverflader, hvilket får den til at se stilfuld og naturlig ud.

Let adgang med én hånd via en minigrænseflade

Gør din skærm mindre med et enkelt stryg med tommelfingeren, så du får nem adgang til alle dine apps og meget mere. Så du kan bruge din telefon med én hånd, når du er på farten, og stadig få glæde af den samme fremragende funktionalitet.

Specifikationer

Bredt 6,5" display i 21:9-format med fuld HD+ og filmoptagelse i 21:9-format med 12 MP + 8 MP dual-kamera og 2x optisk zoom, lyd i høj opløsning med DSEE HX™ og LDAC.
  • Bredt 6,5”-display i 21:9-format og fuld HD+

  • Filmoptagelse i 21:9-format

  • Dual-kamerasystem (12 MP + 8 MP) og 2x optisk zoom

  • Lyd i høj opløsning med DSEE HX™ og LDAC

  • Høj kapacitet med 3000 mAh-batteri

Dimensioner
167 x 73 x 8,3 mm
Vægt
180 g
Vandafvisende
-
Antal SIM
Enkelt SIM, Dual SIM
Kapacitet
3000 mAh
Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet