Xperia 10

Den ultimative skærm

Vi introducerer 21:9-oplevelsen med Xperia 10's brede display i 21:9-format. Multitask med lethed, og se film i biografformat. Tag billeder, optag videoer, og se dem bagefter i 21:9-format med et design, der ligger godt i hånden.

SMARTPHONES

Xperia 10 – Bredt 6" display i 21:9-format og fuld HD+ | Dual-kamera

Xperia 10
Billede af Xperia 10 – Bredt 6" display i 21:9-format og fuld HD+ | Dual-kamera

pinknavysilverblack

Bredt 6”-display i 21:9-format og fuld HD+
Bredt 6" display i 21:9-format og fuld HD+
Filmoptagelse i 21:9-format og dual-kamera
Filmoptagelse i 21:9-format og dual-kamera (13 MP + 5 MP)
Lyd i høj opløsning
Lyd i høj opløsning med DSEE HX™ og LDAC

Skærm 

Bredt display i 21:9-format til multitasking

Med et display i 21:9-format får du et mere nyttigt skærmområde, der egner sig perfekt til at køre to apps på samme tid, øge overblikket og se film med et højde-bredde-forhold på 21:9. Med Side Sense og appliste kan du nemt og hurtigt gå til delt skærm.

Se mere med en længere skærm

Den elegante 6”-skærm med 21:9-format har plads til mere indhold. Gennemse dine yndlingsapps, og få glæde af mindre rulning, alt sammen i fuld HD+.

Medrivende filmoplevelser i 21:9-format

Kom dybere ned i alt, hvad du ser, med Xperia 10s brede 21:9-display. Se dine yndlingsfilm i det cinematisk højde-bredde-forhold, som de blev skabt i. Med en bred skærm og et kantløst design kan du fordybe dig i underholdningen, præcis som den var tiltænkt.

Kamera

Filmoptagelse i 21:9-format

Optag dine videoer i samme format som filmskaberne med filmoptagelse i 21:9-format. Og se dem på Xperia 10s brede 21:9-display.

Vær kreativ med et dual-kamerasystem

Med et 13 MP og 5 MP dual-kamerasystem kan du tage fabelagtige fotos og være kreativ med den kunstneriske Bokeh-effekt.

Design

Ligger perfekt i hånden

Xperia 10 er designet til at ligge godt i hånden. Med det brede display i 21:9-format får du et slankt design, der er nemt at bruge.

Skønhed møder holdbarhed med Corning® Gorilla® Glass 5

Med Corning® Gorilla® Glass 5 er Xperia 10 slidstærk og robust, mens den elegante metalfinish supplerer det smukke design.

Lyd

Smartphonelyd på en ny måde med lyd i høj opløsning

Kom tættere på den oprindelige optagelse i hvert eneste musiknummer med lyd i høj opløsning og DSEE HX. LDAC-streaming får alting til at lyde fantastisk, uanset om du benytter en kablet forbindelse eller ej.

Hør hver tone klart og tydeligt

Smart Amplifier-teknologi leverer højere og mere detaljeret lyd med bedre bas, så du får mest muligt ud af din yndlingsmusik, uanset hvor du er.

Batteri

Længere batteritid

Med en høj opladningskapacitet på 2870 mAh giver batteriet på Xperia 10 dig strøm, du kan regne med. Derudover kan Smart Stamina forudse, hvor meget strømmen rækker til, og tilpasse dit energibrug for at holde dig kørende.

Øger batterikapaciteten

Vores opladningsteknologier holder dit batteri i god form i længere tid. Battery Care forhindrer overopladning på din telefon, mens Xperia Adaptive Charging overvåger din telefon, mens du oplader, så batteriet ikke overbelastes.

Ydeevne

Gør endnu mere med en kraftfuld processor

Gå på nettet, spil spil, eller benyt hurtig multitasking – Qualcomm® Snapdragon™ 630-mobilplatformen kan håndtere alle dine apps, film, spil og mere med lethed.

512 GB microSD™-åbning
Udvid din hukommelse

Med MicroSD™-åbningen kan du øge telefonens hukommelse med op til 512 GB.

Dual SIM
Gå aldrig glip af et opkald med Dual SIM

Benyt samme telefon til arbejde og underholdning med to SIM-kort-åbninger.

Få mere at vide om Xperia 10

Xperia 10 har et bredt display i 21:9-format, hvilket giver forbedret multitasking og medrivende filmoplevelser. Dertil kommer filmoptagelse i 21:9-format med et dual-kamerasystem, alt sammen i et slankt design, der er nemt at bruge og ligger perfekt i hånden.

Skærm

Flere vinduer = bedre multitasking

Den brede skærm på 6” med 21:9-format giver plads til at gøre mere på din smartphone. Brug to apps på samme tid, så du letter din multitasking. Skriv mails, mens du ser videoer, eller send en hurtig SMS-besked, mens du læser den sidste nye artikel. Med Side Sense og appliste er det nemt og hurtigt at gå til delt skærm.

Få let adgang til dine yndlingsapps med Side Sense

Side Sense viser hurtigt dine yndlingsapps, så du ikke behøver at rulle for at finde dem. Du skal blot trykke to gange på siden af din Xperia 10, så vil den forudse og vise apps ud fra AI i Xperia™.

Bredt display i 21:9-format

Xperia 10s brede display i 21:9-format bruger et cinematisk højde-bredde-forhold, som mange film optages i. De fleste smartphoneskærme kan ikke håndtere denne størrelse og viser sorte striber øverst og nederst på skærmen. Men med Xperia 10 får du glæde af underholdning helt ud til kanterne.

Stream film i 21:9-format

Med det brede display i 21:9-format kan du bruge din smartphone til at se indhold fra Netflix* i det biografformat, det er udviklet til.

*Netflix-medlemskab påkrævet.

Kamera

Optag i forskellige billedformater

Med Xperia 10 kan du optage videoer i forskellige billedforhold alt afhængigt af dine behov. Med filmoptagelse i 21:9-format kan du optage og nyde et cinematisk højde-bredde-forhold, der bruges i mange film. Billedoptagelse i formatet 1:1 er dog ideelt til dine billeder på sociale medier.

4K-optagelse
4K-optagelse

Se alle detaljerne, når du optager med en opløsning, der er fire gange så høj som fuld HD.

SteadyShot™-billederstabilisering
Stabil og problemfri optagelse med billedstabilisering

Optag videoer uden rystelser, selv mens du er i bevægelse, med SteadyShot™-billederstabilisering.

Vær kreativ med et 13 MP og 5 MP dual-kamerasystem

Med 13 MP-kameraet på Xperia 10 kan du tage fabelagtige fotos i enhver situation og i andre billedforhold såsom 21:9. 5 MP-kameraet hjælper dig med at opnå smuk baggrundssløring, kendt som ‘Bokeh’, som er perfekt til portrætter.

Få smukke baggrunde uden problemer

Bokeh er en kunstnerisk fotograferingseffekt, der skaber en blød baggrund, som er ude af fokus. Engang var det kun DSLR-kameraer, der kunne levere denne effekt, men med dual-kamerasystemet på Xperia 10 kan du gøre det med et tryk på en knap.

Design

Design, der ligger godt i hånden

Xperia 10 er designet til at være ergonomisk med en ensartet form, der ligger perfekt i hånden. Den slanke 21:9-skærm gør den let at holde og suppleres af et kantløst design, hvilket giver en medrivende smartphone-oplevelse.

Strålende lys

Farveområdet på Xperia 10 er inspireret af lys, der spiller på metaloverflader, hvilket får den til at se stilfuld og naturlig ud.

Let adgang med én hånd via en minigrænseflade

Gør din skærm mindre med et enkelt stryg med tommelfingeren, så du får nem adgang til alle dine apps og meget mere. Så du kan bruge din telefon med én hånd, når du er på farten, og stadig få glæde af den samme fremragende funktionalitet.

Specifikationer

Bredt 6" display i 21:9-format og fuld HD+ med filmoptagelse i 21:9-format, dual-kamera (13 MP + 5 MP) og lyd i høj opløsning med DSEE HX™ og LDAC.
  • Bredt 6”-display i 21:9-format og fuld HD+

  • Filmoptagelse i 21:9-format

  • Dual-kamerasystem (13 MP + 5 MP)

  • Lyd i høj opløsning med DSEE HX™ og LDAC

  • Høj kapacitet med 2870 mAh-batteri

Dimensioner
156 x 68 x 8,4 mm
Vægt
162 g
Vandafvisende
-
Antal SIM
Enkelt SIM, Dual SIM
Kapacitet
2870 mAh
Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger