Xperia 1

Den nye Xperia 1 er fremstillet med den avancerede teknologi fra Sonys professionelle skærme, kameraer og lydenheder for at levere den bedste oplevelse i en smartphone. Den indeholder verdens første 4K HDR OLED-display i 21:9 CinemaWide™-format samt et kamera med tre objektiver i professionel kvalitet.

ALLE SMARTPHONES

Xperia 1 – Smartphone med kamera med tre objektiver

Xperia 1
Billede af Xperia 1 – Smartphone med kamera med tre objektiver

whitegrayblack

EISA 2019-2020 Eye AF
4K HDR OLED-display i 21:9 CinemaWide-format
4K HDR OLED-display i 21:9 CinemaWide-format
Kamerasystem med tre objektiver
Kamera med tre objektiver, 2x optisk zoom og Eye AF
Skabertilstand og Cinema Pro "drevet af CineAlta"
Skabertilstand og Cinema Pro "drevet af CineAlta"
Logoer for iF Design Award 2020 og Red Dot Winner 2020
Prisvindende produkt

iF DESIGN AWARD 2020 og Red Dot Award 2020 Product Design

Skærm

Verdens første smartphone med 4K OLED-display

Oplev et cinematisk højde-bredde-forhold med 21:9 CinemaWide 6,5" 4K HDR OLED-displayet på den nye Xperia 1. Samarbejdet med teknikere fra "CineAlta"-teamet, som arbejder med digital biografkvalitet, betyder, at det kan gengive farverne efter instruktørens hensigt.

4K-skærm

4K-billedkvalitet med en bred vifte af farver, kontrast og klarhed.

HDR OLED-display

OLED-displayet giver ægte sort, utrolig kontrast og naturtro farver.

Sony BRAVIA X1-billedprocessor

Den nye X1-billedprocessor til mobiltelefoner fra Sonys BRAVIA® TV-teknologi leverer indhold med bedre farver, detaljerigdom og kontrast.

Skabertilstand "drevet af CineAlta"

Nu kan du opleve enestående farvenøjagtighed med vores nye Skabertilstand "drevet af CineAlta" – inspireret af Master Monitors farvegengivelse fra Sonys professionelle teknologi, der bruges i førende Hollywood-produktioner – så indholdet vækkes til live nøjagtig som tiltænkt.

Lyd

Bliv opslugt af cinematisk Dolby Atmos®-lyd

Nu kan du få glæde af Dolby Atmos via din telefon – den skaber en fabelagtig lydoplevelse med multidimensionel lyd, der strømmer ud omkring dig – finindstillet i samarbejde med Sony Pictures Entertainment.

Kamera

Bliv mere kreativ med tre objektiver i kameraet

Opnå fremragende kvalitet på alle billeder med et kamerasystem med tre objektiver til alle situationer og lysforhold: 16 mm til brede landskaber, et alsidigt 26 mm objektiv og 52 mm til 2x optisk zoom.

Objektiv med vidvinkel på 16 mm
Objektiv med vidvinkel på 16 mm
26 mm objektiv
26 mm objektiv
52 mm portræt- og teleobjektiv
52 mm portræt- og teleobjektiv
Med BIONZ X™-billedprocessor til mobilenheder får du Sonys Alpha-teknologi

Verdens første Eye AF på en smartphone og AF/AE-sporingsteknologi med op til 10 b/sek. Den er udstyret med RAW-støjreduktion, som giver tydelige billeder ved lav belysning og præcist fokus til slående portrætter.

Omdan dit hverdagsliv til en ægte biografoplevelse

Optag film med de samme parametre og farveindstillinger som de professionelle og med en funktion, der er udviklet med ekspertisen fra Sonys filmkamerateknikere.

Spil

Opgrader dine smartphone-spil

Find alle dine spil ét sted, blokér beskeder, og brug Spilforbedring til at fokusere ydeevnen på spil. Du kan også finde tips til dit spil online og optage gameplay og video af dine spil.

© 2019 Epic Games, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Epic, Epic Games, Epic Games-logoet, Fortnite og Fortnite (stiliseret) er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Epic Games, Inc. i USA og andre steder.

Design

Smukt design. Perfekt tilpasset.

Den ensartede overflade på Xperia 1 er perfekt designet til at ligge komfortabelt i din hånd. Med en elegant metalramme og en robust for- og bagside i Corning® Gorilla® Glass 6 ser den lige så godt ud, som den føles.

Brugervenlig multitasking

Med et display i 21:9-format får du et mere nyttigt skærmområde, der egner sig perfekt til at køre to apps på samme tid, så du kan se og gøre mere. Med Side Sense og appliste kan du nemt og hurtigt gå til delt skærm med kun tre tryk.

Hård mod vand, støv og stød

Med Corning® Gorilla® Glass 6 kan det robuste design på Xperia 1 give dig beskyttelse, som du kan stole på, mens dens vandresistente klassificering (IP65/68) beskytter mod vind og vejr.

Ydeevne

Vores mest kraftfulde processor nogensinde

Oplev utrolig ydeevne og forbedret effektivitet med Qualcomm® Snapdragon™ 855-mobilplatformen. Den håndterer processortunge apps og spil med lethed.

6 GB RAM
6 GB RAM

Få glæde af hurtigere ydeevne for dine apps og mere med 6 GB RAM.

512 GB SD-kortplads
Udvid din hukommelse

Brug SD-kortpladsen til at øge telefonens hukommelse med op til 512 GB.

1,6 Gb/s tilslutning
Lynhurtig tilslutning op til 1,6 Gb/s

Få lynhurtig overførselshastighed og browsing med den seneste Qualcomm®-platform.

Batteri

Længere batteritid

Med en høj opladningskapacitet på 3330 mAh giver batteriet på Xperia 1 dig strøm, du kan regne med. Derudover kan Smart Stamina forudse, hvor meget strømmen rækker til, og tilpasse dit energibrug for at holde dig kørende.

Hjælper dit batteri med at holde sig i form

Vores opladningsteknologier holder dit batteri i god form i længere tid. Battery Care forhindrer overopladning på din telefon, mens Xperia Adaptive Charging overvåger din telefon, mens du oplader, så batteriet ikke overbelastes.

Op til 50 % opladning på bare 30 minutter

Xperia 1 leveres med Lynoplader UCH32, så du kan altid oplade ved maksimal hastighed.

Få mere at vide om Xperia 1

Xperia 1 er lavet til at give dig det bedste fra Sonys professionelle display-, kamera- og lydteknologier på en smartphone. Med et stort 6,5" 4K HDR OLED-display i 21:9 CinemaWide™-format, kamerasystem med tre objektiver og cinematisk, multidimensionel Dolby Atmos®-lyd.

Skærm

Oplev den første 4K HDR OLED-skærm i verden

Kom tættere på biografoplevelsen med en 6,5" 4K HDR OLED-skærm i 21:9 CinemaWide-format – oplev cinematisk højde-bredde-forhold og farvenøjagtighed, og få et billede, der gengiver filmmagerens vision.

PASSENGERS ER NU TILGÆNGELIG I 4K ULTRA HD.

© 2016 Columbia Pictures Industries, Inc., LSC Film Corporation, Village Roadshow Films Global Inc. og Wanda Culture Holding Co. Limited. Alle rettigheder forbeholdes.

Stream film på Netflix i 21:9-format

Med et display i 21:9 CinemaWide-format kan du se dine yndlingsfilm på Netflix, sådan som de var tiltænkt, med automatisk aktivering af Skabertilstand "drevet af CineAlta" og nøjagtig farvegengivelse.

Netflix-medlemskab påkrævet. 4K Ultra HD-begrænsninger er gældende.

Alt, hvad du ser, remastret til perfektion

Med X1™-processoren til mobilenheder får du BRAVIA’s HDR-remasterteknologi på alt, hvad du ser. Selv streamingindhold får mere kontrast, farve og klarhed.

Farvegengivelse på professionelt niveau

Skabertilstand "drevet af CineAlta" vækker indholdet til live, præcis som det var tiltænkt. Ud over den originalt udviklede billedbehandling understøtter displayet også det brede farverum ITU-R BT.2020 samt DCI-P3 med Illuminant D65.

10 bit-farveskærm
Bedre farver på skærmen

Xperia 1 har en tilsvarende 10 bit-visning (8 bit med 2 bit-udjævning), der kan vise utallige farver uden banding.

1000.000:1 kontrastforhold
Display på professionelt niveau

Med et højt kontrastforhold på 1000.000:1 kan Xperia 1 vise en dybere sort, mens farver vises mere naturligt. Skærmen understøtter også professionelle gengivelsesstandarder såsom DCI-P3 100 %, BT2020-farverum og D65 White Point.

Cinematisk multidimensionel lyd fra Dolby Atmos®

Dolby Atmos® er designet til biografer og giver en enestående lydoplevelse med multidimensionel lyd, der strømmer ud omkring dig, så du får den optimale, medrivende filmoplevelse.

En skærm, som er lavet til multitasking

Skærmen på 6,5” med CinemaWide 21:9-format giver større udfoldelsesmuligheder på din smartphone. Det brede display forbedrer multitaskingoplevelsen, fordi du kan se mere med to åbne vinduer.

Kamera

Exceptionel billedkvalitet via et kamerasystem med tre objektiver

Xperia 1 har tre objektiver med lysstærk blænde og stor pixelafstand, så der kan tages smukke billeder i forskellige scener og udfordrende situationer med lav belysning: 16 mm supervidvinkel, alsidig 26 mm og 52 mm objektiv med 2x optisk zoom.

BIONZ X til mobilenheder, Sonys professionelle Alpha-kamerateknologi

Med denne nye BIONZ X-billedprocessor til mobilenheder får du Sonys Alpha-teknologi på din Xperia. Med ny RAW-støjreduktion og verdens første Eye AF (autofokus) samt AF/AE (autofokus og automatisk eksponering) med 10 b/sek. får du præcist fokus til slående portrætter og højhastighedsoptagelse.

RAW-støjreduktion
Bedre billeder ved lav belysning

Den nye Xperia 1 bruger avanceret teknologi til at forbedre billeder ved lav belysning – hovedkameraet byder på stor 1/2,6 tommers sensorstørrelse med stor 1,4 μm pixelafstand, lysstærkt F1,6-objektiv, OIS samt RAW-støjreduktion fra Sonys Alpha-kameraer, som eliminerer støj i billeder, før de komprimeres, så det endelige billede bliver skarpere og renere.

Eye AF
Verdens første Eye AF på en smartphone

Øjnene er ansigtets vigtigste træk – det er derfor, professionelle fotografer fokuserer på dem for at opnå smukke og nøjagtige billeder. Eye AF-teknologi hjælper dig med at tage fokuserede billeder ved at spore øjnene.

Hurtig, kontinuerlig optagelse med op til 10 b/sek. med AF/AE

Med op til 10 b/sek. med AF/AE (autofokus og automatisk eksponering) kan du optage tydelige, fokuserede og harmoniske fotos i sekvenstilstand, når dit motiv er i bevægelse.

Præcist fokus ved lav belysning

Teknologi med to fotodioder giver dig hurtigt autofokus ved lav belysning.

Fuld manuel styring af lukkerhastighed og ISO

Med fuld manuel styring af lukkerhastighed og ISO og op til 30 sekunders eksponering får du endnu mere kreativ frihed til dine fotos – ligesom du ville have med et professionelt kamera.

Optag smukke
film i 4K HDR

Xperia 1 kan optage i 4K HDR – optag videoer med enestående dynamisk område og kontrast samt naturtro farver, selv i stærkt modlys eller ved lav belysning.

Optisk SteadyShot™

Xperia 1 har et unikt hybridt stabiliseringssystem, som kombinerer optisk billedstabilisering med elektronisk billedstabilisering. Det giver gode videoer uden rystelser, selv når du optager på farten.

Cinema Pro "drevet af CineAlta" – filmoptagelse i 21:9-format

Optag film med samme parametre og farveindstillinger som de professionelle. Med ekspertisen fra Sonys digitale filmkamerateknikere, Look-farveindstillinger, 21:9-format, 4K HDR og 24 b/sek. har du de nødvendige værktøjer.

Professionelle Look-farveindstillinger

Med otte forskellige farveindstillinger får du stemningen fra forskellige cinematiske stilarter i dine videoer.

Lyd

Smartphonelyd på en ny måde med trådløs lyd i høj opløsning

Nu kan du nyde trådløs lyd i høj opløsning på din Xperia 1. Med indbyggede stereohøjttalere hører du al din musik højt og tydeligt.

Bliv mere opslugt af spillet med et display i 21:9 CinemaWide-format

Xperia 1's display i 21:9 CinemaWide-format giver en fabelagtig, ubegrænset visning.

© 2019 Epic Games, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Epic, Epic Games, Epic Games-logoet, Fortnite og Fortnite (stiliseret) er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Epic Games, Inc. i USA og andre steder.

Alle dine spil samlet på ét sted

Spilforbedring giver dig adgang til dine mobilspil på ét sted.

Fortnite: © 2019 Epic Games, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Epic, Epic Games, Epic Games-logoet, Fortnite og Fortnite (stiliseret) er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Epic Games, Inc. i USA og andre steder.
Asphalt 9: © 2019 Gameloft. Alle rettigheder forbeholdes. Alle producenter, biler, navne, mærker og tilhørende billedmateriale er varemærker og/eller ophavsretligt beskyttede materialer tilhørende deres respektive ejere.
Arena of Valor: © 1998-2019 Tencent. Alle rettigheder forbeholdes.

Design

Elegant og ensartet design

Med et ensartet design og for- og bagside i metalramme og glas får du en elegant og stilfuld smartphone, der ser lige så godt ud, som den føles.

Robust Gorilla® Glass 6 og IP65/68-klassificering

Xperia 1 er udstyret med Corning® Gorilla® Glass 6 på for- og bagsiden, hvilket giver større holdbarhed og beskyttelse mod tab. Og med en IP65/68-klassificering kan den modstå vand, støv og mere.

Vælg den farve, der passer dig bedst

Xperia 1 fås i en række forskellige farver, der passer til din stil.

Side Sense med AI

Side Sense er en kraftfuld AI, der vælger de apps, du sandsynligvis helst vil bruge, ud fra din nylige anvendelse, tid, placering og andre faktorer, der er relevante for din telefonbrug. Du kan endda starte to apps på samme tid i separate vinduer.

Specifikationer

4K HDR OLED-display i 21:9 CinemaWide™-format, kamerasystem med tre objektiver og 2x optisk zoom, Eye AF, skabertilstand og Cinema Pro "drevet af CineAlta"
  • 4K HDR OLED-display i 21:9 CinemaWide™-format

  • Kamerasystem med tre objektiver, 2x optisk zoom og vidvinkelobjektiv

  • Videooptagelse i 4K HDR

  • Cinematisk Dolby Atmos®-lyd

  • Batteri med høj kapacitet på 3330 mAh

Dimensioner
167 x 72 x 8,2 mm
Vægt
178 g
Vandafvisende
Vandafvisende (IP65/68)
Antal SIM
Dual SIM-hybrid
Kapacitet
3330 mAh
Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser og priser

Brugerne siger