Underholdning, du elsker. Med hjælp fra Google.

Se mere end 700.000 film og TV-episoder på ét sted. Google TV samler dit yndlingsindhold fra alle dine apps og abonnementer og organiserer det for dig. Det er let at søge – bare spørg Google. Du skal bare sige "Ok Google, find actionfilm" for at søge i dine yndlingsapps.

Udvalgte film og serier til dig

Opdag nye film og serier med forslag, der er baseret på dine favoritter og interesser. Du kan også tilføje til din Watchlist direkte fra din telefon, så du altid får de nyeste opdateringer.

Over 7000 apps, mere end noget andet Smart TV

Find mere på Google Play.

En uovertruffen Netflix-oplevelse

Anbefalet af Netflix
Vores smart TV'er anbefales af Netflix

Netflix hjælper dig med at finde et TV med bedre ydeevne, nem adgang til apps og nye funktioner, som giver et bedre Smart TV. Netflix Recommended TV'er hjælper dig med at nyde serier og film med en dedikeret knap og stemmestyring.

Netflix Calibrated Mode
Nyd studiekvalitet med Netflix Calibrated Mode

Denne tilstand blev særligt udviklet til at nyde originale Netflix-produktioner og gengive den samme billedkvalitet på et TV som på en studiemaster. Med Netflix Calibrated Mode bevares filmskaberens vision og hensigt.

Dolby Vision og Dolby Atmos
Få den ultimative Dolby-oplevelse

Udvalgte smart TV'er er kompatible med Dolby Vision® og Dolby Atmos®, hvilket giver dig en virkelig medrivende oplevelse og lyd fra alle sider.

Fungerer med din Google Home
Kompatibel med Google Home

Tilslut Google Home for at få nem, håndfri betjening af et TV fra Sony. Med Google Home kan du finde og vise dine foretrukne videos på dit TV fra Sony, uden at løfte en finger.

Smart-fjernbetjeningen tilsluttes trådløst til din PS4, Blu-ray-afspiller, TV, set-top-boks og højttaler.
Kontrollér alle dine enheder med en smart-fjernbetjening

Du kan betjene alle dine smart-enheder med vores smart-fjernbetjening. Adgang til streamingtjenester med en dedikeret knap giver dig adgang til serier og film på få sekunder.

Stue, der viser, hvordan Google Assistant skaber et smartere hjem
Dit hjem på dit TV

Betjen dine kompatible smart home-enheder ved hjælp af din stemme. Se feedet fra dit sikkerhedskamera på dit TV. Juster rumtemperaturen, belysningen med mere – bare spørg Google.

Stream fra din enhed

Du kan nemt caste film, serier, fotos og meget mere fra din telefon til dit TV. 

Person, der holder en smartphone med billede af person i kano, der castes til et TV over et trækabinet
Billeder af skærmbillede fra Android TV, kvinde, der bruger stemmesøgning til at søge efter fodbold, og casting fra smartphone til TV via Chromecast
Nyd smartere underholdning

Få en nemmere underholdningsoplevelse med Android TV. Få adgang til over 400.000 film og serier på ét sted. Styr din TV med stemmen med Google. Og cast nemt dine fotos, videoer og musik til dit TV med Chromecast built-in.

XPERIA 5 II Newsletter Subscription
.
Alpha-XC Newsletter Subscription
.
.