En smartere oplevelse med Android TV

Udforsk dine foretrukne apps hurtigt og nemt ved blot at tale uden at skulle vente.

Over 5000 apps, mere end noget andet Smart TV

Find mere på Google Play Store

En uovertruffen Netflix-oplevelse

Anbefalet af Netflix
Vores Android TV anbefales af Netflix

Netflix hjælper dig med at finde et TV med bedre ydeevne, nem adgang til apps og nye funktioner, som giver et bedre Smart TV. Netflix Recommended TV'er hjælper dig med at nyde serier og film med en dedikeret knap og stemmestyring.

Netflix Calibrated Mode
Nyd studiekvalitet med Netflix Calibrated Mode

Denne tilstand blev særligt udviklet til at nyde originale Netflix-produktioner og gengive den samme billedkvalitet på et TV som på en studiemaster. Med Netflix Calibrated Mode bevares filmskaberens vision og hensigt.

Dolby Vision og Dolby Atmos
Få den ultimative Dolby-oplevelse

Udvalgte Android TV'er er kompatible med Dolby Vision® og Dolby Atmos®, hvilket giver dig en virkelig medrivende oplevelse og lyd fra alle sider.

Fungerer med din Google Home
Kompatibel med Google Home

Tilslut Google Home for at få nem, håndfri betjening af et TV fra Sony. Med Google Home kan du finde og vise dine foretrukne videos på dit TV fra Sony, uden at løfte en finger.

Nem styring af flere enheder med smart fjernbetjening
Nem styring med smart fjernbetjening

Slut TV-bokse og andre enheder via HDMI til dit OLED Smart TV, og betjen dem alle ved hjælp af én smart fjernbetjening. Et slankere og mere afrundet design med indbygget mikrofon til stemmestyring og forbedret knap-layout gør den utrolig nem at bruge.

Fungerer med Apple AirPlay/Apple HomeKit

Med Apple AirPlay kan du streame video og lyd til dit TV direkte fra iPhone, iPad eller Mac. Se film og programmer fra Apple TV-appen, dine yndlings-apps eller endda Safari. Del dine billeder med alle i rummet.

Fungerer med Apple AirPlay/Apple
Send til en større og bedre skærm med indbygget Chromecast

Chromecast lader dig kaste dine foretrukne videoer, spil og apps fra din mobile enhed, i fuld kvalitet, op på dit TV. Blot et enkelt tryk på Cast-knappen på din Android- eller iOS-skærm er alt, hvad der skal til for at gengive de ting, du holder af, i superstørrelse. Cast dit indhold, og fortsæt derefter med at søge på din telefon eller tablet.

Logo for indbygget Chromecast