Underholdning, du elsker. Med hjælp fra Google.

Se mere end 700.000 film og TV-programmer på ét sted. Google TV samler dit yndlingsindhold fra alle dine apps og abonnementer og organiserer det for dig. Det er let at søge – bare spørg Google. Sig blot "OK Google, find actionfilm" eller "OK Google, vis mig science-fiction TV-programmer" for at søge i alle dine yndlingsapps.

Over 5000 apps, mere end noget andet Smart TV

Find mere på Google Play Store

Udvalgte film og serier til dig

Opdag nye film og serier med forslag, der er baseret på dine favoritter og interesser. Du kan også tilføje til din Watchlist direkte fra din telefon, så du altid får de nyeste opdateringer.

En uovertruffen Netflix-oplevelse

Anbefalet af Netflix
Vores smart TV'er anbefales af Netflix

Netflix hjælper dig med at finde et TV med bedre ydeevne, nem adgang til apps og nye funktioner, som giver et bedre Smart TV. Netflix Recommended TV'er hjælper dig med at nyde serier og film med en dedikeret knap og stemmestyring.

Netflix Calibrated Mode
Nyd studiekvalitet med Netflix Calibrated Mode

Denne tilstand blev særligt udviklet til at nyde originale Netflix-produktioner og gengive den samme billedkvalitet på et TV som på en studiemaster. Med Netflix Calibrated Mode bevares filmskaberens vision og hensigt.

Dolby Vision og Dolby Atmos
Få den ultimative Dolby-oplevelse

Udvalgte smart TV'er er kompatible med Dolby Vision® og Dolby Atmos®, hvilket giver dig en virkelig medrivende oplevelse og lyd fra alle sider.

Fungerer med din Google Home
Kompatibel med Google Home

Tilslut Google Home for at få nem, håndfri betjening af et TV fra Sony. Med Google Home kan du finde og vise dine foretrukne videos på dit TV fra Sony, uden at løfte en finger.

Smart-fjernbetjeningen tilsluttes trådløst til din PS4, Blu-ray-afspiller, TV, set-top-boks og højttaler.
Kontrollér alle dine enheder med en smart-fjernbetjening

Du kan betjene alle dine smart-enheder med vores smart-fjernbetjening. Adgang til streamingtjenester med en dedikeret knap giver dig adgang til serier og film på få sekunder.

Hjem med fremhævede intelligente hjemmeenheder
Kontroller dit intelligente hjem

Brug din stemme til at kontrollere intelligente enheder derhjemme. Tilpas belysningen, eller kontroller andre tilsluttede enheder.

Supersize dine smartphone-favoritter

Hurtig og nem adgang til dine foretrukne videoer, billeder, spil og meget mere fra dine iOS- eller Android-enheder på den store skærm.

To smartphones, der caster et billede af en kat og en kajakroer til et TV fra Sony via Apple AirPlay og Chromecast
XPERIA 5 II Newsletter Subscription
.
Alpha-XC Newsletter Subscription
.
.