Gå til indhold
Fjernsyn

Smart TV

Nyd fremragende billeder og tilslutningsmuligheder med vores bedste Smart TV. Se denne side for at finde ud af, hvordan vores Smart TV vil omdefinere din hjemmeunderholdningsoplevelse.

En smart fjernbetjening til dit Smart TV

Grib fjernbetjeningen, og læn dig tilbage med One-Flick Entertainment til Smart TV. Med kraften fra BRAVIA kan du med fjernbetjeningens forbedrede brugervenlighed dykke ned i fotos, musik, film og webindhold med lethed. Har du travlt? Brug den tidsbesparende Hurtig start-funktion - som er endnu en praktisk funktion på Sony Smart TV.

Fjernbetjening til Sony Ultra HD Smart TV

Lyd, der bevæger dig

Fra hvisken til eksplosioner - alt lyder kraftigere på Sonys bedste Smart TV. Banebrydende teknologi som f.eks. ClearAudio+ og Voice Zoom øger klarheden for at sikre, at du aldrig går glip af et eneste ord. Dybe toner, mellemtoner og høje toner er perfekt afbalanceret af Clear Phase, så du får afrundet lyd, uanset hvad du ser.

Par, der nyder 4K Smart TV med Sony ClearAudio
Deling af indhold med venner på Smart TV fra Sony

Se det sammen, selvom I er langt fra hinanden

Fra store kampe til sæsonafslutninger kan du altid nemt dele dine tanker via et Sony Smart TV. Social Viewing – en indbygget funktion på vores Smart TV – giver dig mulighed for at sende og se tweets i realtid om alt, hvad du ser. Har du lyst til at fortælle venner og familie om den film, du lige har set? Aktiver Skype™, så er du klar til at dele.